bunun için doktor bana Metsil verdi dün çiğnedim sıkıntı yaşamadım.
3 tane ilaç içiyorum zaten başka bişey içmek istemiyorum ama bi anda öyle bi geliyor ki ağrı omuzlarım bile ağrıyor
dün akşam ben çok fenaydım ya... oy oy oyyyy....
Benimde artık gözükmesi lazım diye düşünüyorum cnm bakalım bana da ikili testte kıza benziyor demişti ama daha önce yanıldigi olmuş o yüzden yarın inşl kesin belli olur. Senin kizmi erkekmi erkekler daha erken belli oldu topikte
Ben vitaminleri ilaçtan saymıyorum. 2 vitamin reflüm olunca Gaviskon, Gazda Metsil, gerginlikte Passiflora ve ağrıda parol içebiliyormuşum ama yüklenmiyorum tabiyiki.
bende en son gittiğimde bebişi net göremedim zaten baş aşağı duruyordu sonra yan yattı doktor bu plasentası dedi önde duruyordu hatta dedim kendinden büyük arkasında kalmış bi net göremedik bebeği
Uzun zamandir ilk defa oldu, karnimin ustune yatmisim ondan mi acaba ya..
aynen canmm bizde öyle..bu durum plesanta previyamı oluyo?benim korkum ilerleyen haftalarda sorun olurmu..yoksa bu normal bişeymi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır plasenta previa değil öyle olsa doktorun muhakkak söylerdi çünkü o özel bir durum plasenta rahim ağzına yerleşiyor kanamaya neden olur..benim usg görüntümde gördüğüm sağ ön kısımdaydı bebeğin bacakları arkada kalıyordu..
Teşek tatlım bilgi werdiğin için inan çok sewindim deneyen we tecrübeli birinin yazdıklarını okumak mutlu etti beni :)
Bana yeni werdi sankim geç mi oldu ne :) 18. Haftada
Sen ne zaman kullanmaya başladın ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederim canm benim ne demekbana dr ikili test haftasında vermişti tam olarak haftamı hatırlamıyorum :26:
Canım bende de bazen adet sancıları oluyorum ama dakikalık gibi her günde olmuyor baslarda cok vardı azaldı gibi ama dediğim gibi olsada dakikalık oluyor
anladim benim uzun sürüyor malesef bikere tam 1 gün sürdü bugün yine var nolcak böyle anlamiyorum bide benimki tüp bebek heran kaybetcekmişim diye stres yaşamak beni çok yoruyor inşallah saglıkli bi hamilellik geciririz
canım sıkma kendini bişey yoktur inşallah istersen bide baska doktorlarla görüş aklında sıkıntı kalıyorsa inşallah hepimiz sağ sağlim yavrularımızı kucagımıza alırız
Olabilr canm dikkat et üstüni yatma sıkışr çock içerde baskı olyr bütn vücudn ağırlığı biniyo snçta
ayy ayy kız çocuklarını herşeyi daha bir güzel..a güle güle giysin prenses..
aynen canım ben de bayılıyorum
Evet ya neden bir kıyafetin bir nesnenin başına "hamile" kelimesi eklenince fiyatlar bu kadar katlıyor anlamıyorum?
Büyük beden almak daha mantıklı
hayırlı cumalar cnm. Güle güle giysin cimcimen
ayy onun tavşanlı patiklerini yesinlerrr
Teşekkür ederim.. insallah geçer ayakta duramiyorum belimin agrisindan acaba bagrsakmi diye dusundum,kuru kayisi yedım. Insallah bagirsaktir. Hamile kalmadanda ben tuvalete cikamadigimda mideme vururdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?