2014 Kasım Anneleri

3 tane ilaç içiyorum zaten başka bişey içmek istemiyorum ama bi anda öyle bi geliyor ki ağrı omuzlarım bile ağrıyor

Ben vitaminleri ilaçtan saymıyorum. 2 vitamin reflüm olunca Gaviskon, Gazda Metsil, gerginlikte Passiflora ve ağrıda parol içebiliyormuşum ama yüklenmiyorum tabiyiki.

dün akşam ben çok fenaydım ya... oy oy oyyyy....

Önce ki akşam bana da oldu tam yatacaktım kanepeden kalktım kaburganım altında öyle bir sıkıştırdı ki ne eğiliyorum ne doğruluyorum nefesim kesildi iki büklüm kaldım

benimki erkek evet, daha erken belli ediyorlar heralde kendilerini

Ben vitaminleri ilaçtan saymıyorum. 2 vitamin reflüm olunca Gaviskon, Gazda Metsil, gerginlikte Passiflora ve ağrıda parol içebiliyormuşum ama yüklenmiyorum tabiyiki.

Doğru bi yerde onları mecburi kullanıyoruz.. yürüyüş yapıyorum ama o an fayda edene kadar canım çıkıyor.. önceden anlasam kalkıp yürücem bi anda geliyor pat diye

bende en son gittiğimde bebişi net göremedim zaten baş aşağı duruyordu sonra yan yattı doktor bu plasentası dedi önde duruyordu hatta dedim kendinden büyük arkasında kalmış bi net göremedik bebeği

aynen canmm bizde öyle..bu durum plesanta previyamı oluyo?benim korkum ilerleyen haftalarda sorun olurmu..yoksa bu normal bişeymi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canmm bizde öyle..bu durum plesanta previyamı oluyo?benim korkum ilerleyen haftalarda sorun olurmu..yoksa bu normal bişeymi

Hayır plasenta previa değil öyle olsa doktorun muhakkak söylerdi çünkü o özel bir durum plasenta rahim ağzına yerleşiyor kanamaya neden olur..benim usg görüntümde gördüğüm sağ ön kısımdaydı bebeğin bacakları arkada kalıyordu..

anladım canmm saoll..aman olmasın öğle bişe zaten..haklısın benm dr da söylerdi böle bi durum olsa..ama karnımızı korumamız lazım canmm

Hayırlı Cumalar herkeze...
Benim bi sorum olucaktı sizlere ben hamileligin başından beri adet sancısı cekiyorum bi ara geçmişti hiç olmuyordu bu son hafta yine başladı aranızda böyle bi sıkıntı yaşiyan varmı doktora her defasında sorduğumda normal diyor ama hiç bi hamile arkadaşımdanda öyle sancı olduğunu duymuyorum (( bide bebeğinizin kipirtilarini nasıl hissediyorsunuz benimki sanki gıdıklama gibi bişey

Canım bende de bazen adet sancıları oluyorum ama dakikalık gibi her günde olmuyor baslarda cok vardı azaldı gibi ama dediğim gibi olsada dakikalık oluyor

Rica ederim canm benim ne demek bana dr ikili test haftasında vermişti tam olarak haftamı hatırlamıyorum :26:

Canım bende de bazen adet sancıları oluyorum ama dakikalık gibi her günde olmuyor baslarda cok vardı azaldı gibi ama dediğim gibi olsada dakikalık oluyor

Anladim benim uzun sürüyor malesef bikere tam 1 gün sürdü bugün yine var nolcak böyle anlamiyorum bide benimki tüp bebek heran kaybetcekmişim diye stres yaşamak beni çok yoruyor inşallah saglıkli bi hamilellik geciririz

canım sıkma kendini bişey yoktur inşallah istersen bide baska doktorlarla görüş aklında sıkıntı kalıyorsa inşallah hepimiz sağ sağlim yavrularımızı kucagımıza alırız

canım sıkma kendini bişey yoktur inşallah istersen bide baska doktorlarla görüş aklında sıkıntı kalıyorsa inşallah hepimiz sağ sağlim yavrularımızı kucagımıza alırız

Tesekkurler bilgi için aslinda bu gittiğim 3. Doktor hepsi aynı şeyi söylüyor ama ben huzursuzum cunku hafif bi agri cekmiyorum beni baya etkiliyor her gün olmasada yinede olmadi son bi doktora daha danışirim tskler tekrar

Olabilr canm dikkat et üstüni yatma sıkışr çock içerde baskı olyr bütn vücudn ağırlığı biniyo snçta

Teşekkür ederim.. insallah geçer ayakta duramiyorum belimin agrisindan acaba bagrsakmi diye dusundum,kuru kayisi yedım. Insallah bagirsaktir. Hamile kalmadanda ben tuvalete cikamadigimda mideme vururdu..

Kizlar acaba gaz olmasın o agri. ? Bende de alt karnımda oluyor ozellikle geceleri az evin icinde yürüyorum rahatlıyorum. Bazende kasiklarimda bıçak saplanır gibi oluyor doktor bebek büyüyor ve yukari çıkmaya basliyor ondan olabilir dedi. Bende dün doktora gittim Allahaismarladik şükür hersey yolunda gidiuor. Fakat doktor iki haftadır erkek diyordu. Bu haftada yuksek ihtimal kiz dedi :) anlamadim gitti valla

ayy ayy kız çocuklarını herşeyi daha bir güzel..a güle güle giysin prenses..

ayy onun tavşanlı patiklerini yesinlerrr

Teşekkür ederiz Teyzeleri :)

Teşekkür ederim.. insallah geçer ayakta duramiyorum belimin agrisindan acaba bagrsakmi diye dusundum,kuru kayisi yedım. Insallah bagirsaktir. Hamile kalmadanda ben tuvalete cikamadigimda mideme vururdu..

Aaa evet o ağrıyı 2hafta önce çektm tualete çıkamamaktan olmş her yerimi ağrı sarmştı. Dktra bile gittm bebk iyi dedi. Wc çıkncada bütn ağrılarm kesldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…