2014 Kasım Anneleri

merhaba canım bende de 3. aya kadar oldu ama uzun süreli değil bezen sancı çok oluyor dr söylediğimde gazdan dolayı olabilir demişti yada ilaçların yapıyor olabilir demişti benmki de tüp bebk bu arada ilaçların çoğunu kestik ama arada oluyor takmıyorum ben bebek iyi oldğunu bilmem yetiyor. çok stres yapmamalısın bence

Bende kullanmiyorum kan hapi vitamin ve balik yağı kullaniyorum şuan tüp doktorumu biraktim zaten 12. Haftada uzak olduğu için şimdi normal bi doktora gidiyorum banada bebegin gelişimi çok güzel sağlık hersey yolunda diyorda bu ağri strese sokuyor beni yinede her sorduğumda normal ağrı diyor bebek baskı yapıyor rahim genişliyor ondan diyor ama yinede bilemedim tskler bilgi için biraz rahatlattin beni

Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
Canim ben kullanıyorum çok rahat normal iç camasiri azda olsa sıkiyor ben memnunum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar aslında giyim değilde onun dışında kalan bir sürü şeylerden alabiliriz. sonucta kız da olsa erkek de olsa lazım olacaklar. Buarada MİKAİL ismi son zamanlarda aklımda. Sizce nasıl bir isim.?

canım ağır bir isim yaa..bence daha güzel isimler bulabilirsin.
beim bebeğin adıda mustafa olcak inş.. eşimin babası çok genç yaşsta vefat etmiş ve ilk torun olunca koyucam..bu isimde ağır ini taşıyabiliriz..
ben şahsen ayrıntılıya kadar battaniyelerini falan alıcam..pembe mavi değil..
beyaz üstüne desenli olsun istiyorum..

Uzun zamandir ilk defa oldu, karnimin ustune yatmisim ondan mi acaba ya..

olabilir canımm..

aynen canmm bizde öyle..bu durum plesanta previyamı oluyo?benim korkum ilerleyen haftalarda sorun olurmu..yoksa bu normal bişeymi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimde plesantam öncde..doktorum 24. haftaya kadar çıkmazsa pleseanta previa deriz dedi..ama şu anda hastaneyte yattığımda ön tanım previa? diye yazılıyor.. previa kanam ve ağrı yapıo canım..

kızlar merhaba... geçen gün bir arkadaş 2 tane oda resmi paylaşmıştı hangi markaydı o acaba 2. baya hoşuma gitmişti kızım için inceleyim diyorum.
gerçi cinsiyet de değişiklik olması durumu da kafamı kurcalamadı değil 16. haftada doktor kız dedi ama değişir mi ki kesin dedi ama .. ayın 16sında bir daha kontrol var iyice sorayım bari %100 mü diye

canım bendee de şiddetli kasık ağrısyla bel ağrısı oluyor aet sancılarının yerini bunlar almaya başladı rahim bydüğnden diyor dr um daha ne ağrılaın olcak korkma deyip rahatlatıyor beni. o yüzden çok bunaltmıyorum kendimi ilk zamnlar herşeye oturp ağlıyodum bi yerim ağrısa bebğim beni bırakıyor mu diye ama saçmaladığmn farkına çabuk vrdım. şimdilerde ağrım oldukça sevinyom beni rahatsız etsinde anlim kızımın varlığını diyorum dua edelim bol bol inş herşey güzel olur

Canım sakin ol kötü düşünme. Bende seninle aynı durumdayım aslında. Dün akşam sağ kasığımda çok ağrı vardı burda da kasık ağrısının düşük belirtisi olduğuna dair bi yazı okumuştum o kadar korktum ki sabahı zor yaptım doktora gittim ve gayet sağlıklı. Bebeğin ayakları be başı kasıklarıma denk geldiği için ağrı yaşıyomuşum ve boyu normalden uzunmuş bu yüzden . Malesef biz burda okuduğumuz her şeyden etkileniyoruz kötü düşünmememiz gerekiyo bebeklerimiz de etkileniyo . İnşallah bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenirsin canım

anladım canmm inş düzelir..ayy hayırlısıyla bi doğursaydık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bu sabah kontrole gittim 17. haftamız. Doktor daha şimdiden çok uzun bi bebek dedi . Bende 1 tane 5 li hastahane çıkışı 1 tane de 11 li hastahane çıkışı var ikisi de hediye geldi. Acaba boyu uzun doğarsa küçük mü gelirler

Senindemi kiz ne güzel benimde kizim olcak inşallah kismetse bende hep korkuyorum birakmasindan canim (( bide benim zor gecti biraz kanama falan şimdi onlar yok çok şükür internetten bakiyorum rahim kasilmalari için tuaf tuaf şeyler yaziyor sinirlerim bozuluyor :)) ama bende takmiycam artik belkide stresten bukadar çok seninki kipirdamaya basladimi hissediyormusun

Bende 17 haftamda gittim pzrtesi günüydü banada doktor dedi uzun boylu bi kiz olcak diye valeybola gönderirsin hatta falan dedi normal hastane çıkışları uymuyormu acaba

Bende 17 haftamda gittim pzrtesi günüydü banada doktor dedi uzun boylu bi kiz olcak diye valeybola gönderirsin hatta falan dedi normal hastane çıkışları uymuyormu acaba

Hayırlı olsun canım benim eşim ve ailesi çok uzun sanırım ondan :) Bilen bi arkadaş yardımcı olursa ona göre değiştiririm bende alınanları sonuçta bebek içine sığamıycaksa bi anlamı yok

Hayırlı olsun canım benim eşim ve ailesi çok uzun sanırım ondan :) Bilen bi arkadaş yardımcı olursa ona göre değiştiririm bende alınanları sonuçta bebek içine sığamıycaksa bi anlamı yok

Doğru benimkilerde aynı ben kisayim ama esim falan baya uzun bende oa göre bakarim bari hastane cikislarina sizin cinsiyet belli oldumu

Doğru benimkilerde aynı ben kisayim ama esim falan baya uzun bende oa göre bakarim bari hastane cikislarina sizin cinsiyet belli oldumu

Oğlumuz olcak :) evet gidip bi araştırmak lazım aslında kutudan çıkarıp baktım büyük gibi gözüktü gözüme ama standarttır onlar ya

Oğlumuz olcak :) evet gidip bi araştırmak lazım aslında kutudan çıkarıp baktım büyük gibi gözüktü gözüme ama standarttır onlar ya

Hayirli olsun ne güzel evet gerçi standart oluyor yada ölçülu tekli takimlar var en kötü onlardan bakariz olmuyosa mecbur gidince sorarim bende magzada

kızlar kafama takılan bişey var ben karnımı elleyince bu hoş oluyo içim sanki boşluktaymış gibi oluyo bazen acaba neden oluyo karnım büyüdüğü için mi ilk olduğu için anlıyamıyorum sizinde oluyo mu

güzel günlerde giymelk nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…