ay benmde varya oyle sevesım var kı dogsada sevsem koklasammm, ıns saglıklı bı gebelık gecırırız ama cabuk gecsın goz acıp kapayıncaya kadar, zaman hıc gecmıyor sankı degıl mı :)))
bu arada tesekkurler
oyle mı, arkadasımında bebegı 53 cm dogdu ama cok uzun bı kız, dedı o 0-3 lerı gıydıremedım ben sakın 0-3 alma dedı bana
hastane cıkısı kullanıslı mı opekı?, ben cok sevıyrm onları battanıyesı faalan herseyı var ya cok tatlı gorunuyorlar
bende sırt ustu ve saga yatıyrm, hanı normalde yatmam sırt ustu, sımdı sırt ustu raht edıyrm sankı
kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde olan varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..
aslında bu msg ı dün yazmıştım,ama akşam olduğu için dikkatinizi çekmemiştir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dün eve gidince yazmıştım bunu görmeyenler içinnn
Valla ben doktora 2 gün evvel sordum gene kesin erkek dimi, bundan kız çıkması imkansız, kız çıkarsa kötü olur tonton dedi güldük :) kesin pipisi varmış yani :) ben mavi pembe şeyleri hiç sevmiyorum, çok güzel unisexler var onlardan alıcam. sütlü kahveli ekrulu filanHastalardan bende çok duydum bu tarz şeyler..ayrıntılıya kadar alışveriş yapma diye doktorumda beni de uyardı..
Valla ben doktora 2 gün evvel sordum gene kesin erkek dimi, bundan kız çıkması imkansız, kız çıkarsa kötü olur tonton dedi güldük :) kesin pipisi varmış yani :) ben mavi pembe şeyleri hiç sevmiyorum, çok güzel unisexler var onlardan alıcam. sütlü kahveli ekrulu filan
Artık usg ler eskisi gibi değil ki net görüyorlar ama devlette özellikle cinsiyet söylenmiyor belirli haftadan önce aldırmak isteyenler oluyor çünkü
canım benim de önceki haftalarda rahim ağzındaydı plasentam, aşağıdaydı. Dr dikkatli olmamı söylemişti, ilişkiyi fln yasaklamıştı. Ama sonraki haftalarda yukarı çıkmış şükür. Ama ne tarafa çıkmış öne mi arkaya mı söylemedi bişey:26: Sen yine de dikkatli ol darbelere karşı, onun dışında sıkıntı yaratacağını sanmıyorum canımkızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde olan varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..
aslında bu msg ı dün yazmıştım,ama akşam olduğu için dikkatinizi çekmemiştir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaaBende dün eve gidince yazmıştım bunu görmeyenler içinnn
evet canım ilk bebeğim, kız dedi doktor, hayırlısıyla kucağımıza almayı bekliyoruz, şimdiden hayatımızın merkezi oldu
zaman çok yavaş geçiyor, sen bilirsin hep böyle mi devam edecek:26:
canım yinede yanılmalar çok oluyormuş..
benim arkadaşım baya iyi bir hastaneye gidiyor ankarada..
ama yalnış bilmişler..saklamış kendini çocuk demekki..
bugün arkadaşlarla konuşurken bizim asistan geldi radyolog..
ohooo dedi ayrıntılıya gelirler kız deriz hayır bebeğim erkek siz göremediniz diye bizi azalaryanlar olur dedi yada tam tersi..
sakın ayrıntılıya girmedne hayallere girme dedi bana
Karnım ve belim aşırı agriyo, midemde bulanmaya başladi, dudaklarim kuruyo. Bebegime bişey olmus olamaz dimi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karnım ve belim aşırı agriyo, midemde bulanmaya başladi, dudaklarim kuruyo. Bebegime bişey olmus olamaz dimi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
off off bu gaz sancısı ne olacak ya durup durup sıkıştırıyor
canım karnın ve belin aşırı ağrıyor demişsin bence doktoruna bir danış..
hafif ağrılar normal ama aşırı olursa doktorum bana gel demişti...
Yoktur canm bşy çok dinleme kndini. Ağrılr çk nrml benmde var bugn takmamaya çalşyrm.
off off bu gaz sancısı ne olacak ya durup durup sıkıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?