- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Ohhh içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum. Demekki 14. haftanın belirtileri bunlar :) İyiki varsınız görüşmek üzere
günaydın, güle güle kullansın kuzu, çok güzelmiş çok beğendimGünaydın Kızlar annanesi torununa ne almış bakarmısınız, görünce bayıldım biberon dövmeli isyyeaan lı uzun saçlı bebek tulumu hheheh. Bileklerinde de deri bileklik var, tam eski halim ahahah.
Eki Görüntüle 1146869
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlarrr
Ayyy çok güzelmiş bayıldım minik oğluşun güle güle giysin
canım seni çok iyi anlıyorum, dr kontrolu öncesi gerginlikler bunlar. Ama bebeğimizi hergün hissedeceğiz diye bişey yok, çünkü çok küçükler daha. Olumsuz hikayeleri lütfen okuma, illaki insan kendine de pay çıkartıyor, dua edip beklemekten başka çarmiz yok maalesef. İnşallah yarın bebeklerimizin iyi olduklarını gözlerimizle görüp buraya güzel haberler yazacağız inşallahGünaydın kızlar, ya ben çok kötüyüm bugün. Bir kaç gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Ya randevum yaklaştıkça stresim arttı, kalbim sıkışıyor, yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Ya ben burada ki olumsuz hikayelerden çok etkilendim, ya da Allah korusun bebeğime bir şey oldu. Nasıl geçicek bugün, gözyaşlarıma engel olamıyorum
Merhaba cnm, benim doktorum da hafif lekelenmelerin kanamaların olabilir hemen panik yapma, normal dedi. Kendini çok yorma, dinlen. Miktarı artıp da rengi kırmızıya dönerse hemen doktorunu araMerhaba kızlar. Sizlere soru sormak istiyorum. Benim ilk gebeliğim ve 4 gündür kasıklarımda ince ağrı ve 2 gündürde çamaşırıma bulaşmayan ama peçeteye gelen kahverengi akıntım var (günde 1-2 kez geliyor sürekli değil) . Doktorum normal olduğunu söyledi . Siz bunu yaşadınız mı ?
günaydın, hayırlı cumalar cnmGünaydınlar herkese vee Hayırlı cumalar..
tünaydın canımtünaydınnnnnnnnnnnnn güzellerrr
yok almadım cnm daha, ama aklımda, almak istiyorum bende. Bunların bel kısmı bazen rahatsız ediyor dediğin gibiKızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
yok almadım cnm daha, ama aklımda, almak istiyorum bende. Bunların bel kısmı bazen rahatsız ediyor dediğin gibi
Hayirli cumalar herkese...kizlar bebisi hissetmiyorum diye akliniza kötü seyler getirmeyin.ben de henüz hissetmedim.dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi.evham yapmamak sabretmek lazim.bebislerimiz Allah'a emanet..bugun tetenoz asisi oldum.hemsire bebegin kalp atislarini dinledi.cok hareketli oldugu icin yakalamakta zorlandi :) sanirim aranizda en rahat en gamsiz benim :) bu arada cimcimeme yeni bi cici daha aldim .iste ilk pandiflerimiz :))
Ben aldım ama hamile külodu değil yüksek geniş belli büyük bedenli iç çamaşırı aldım..çok rahat oluyor göbüşün üstüne çıkıyor
Hamile çamaşırı alayım dedim on tane kadar 80 tl dedi toplam kalsın dedim geniş iç çamaşırı aldım aynı mantık
Lastiğine dikkat et ama ince olsun çook sıkı olmasın
Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
aynen canım ben de bayılıyorumBu ay alaym artk rahatca giyelm
Bebişimn vücudmda yaptığı değişkliklere bayılyorm
Evet ya neden bir kıyafetin bir nesnenin başına "hamile" kelimesi eklenince fiyatlar bu kadar katlıyor anlamıyorum?
Ben aldım ama hamile külodu değil yüksek geniş belli büyük bedenli iç çamaşırı aldım..çok rahat oluyor göbüşün üstüne çıkıyor
Hamile çamaşırı alayım dedim on tane kadar 80 tl dedi toplam kalsın dedim geniş iç çamaşırı aldım aynı mantık
hayırlı cumalar cnm. Güle güle giysin cimcimenHayirli cumalar herkese...kizlar bebisi hissetmiyorum diye akliniza kötü seyler getirmeyin.ben de henüz hissetmedim.dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi.evham yapmamak sabretmek lazim.bebislerimiz Allah'a emanet..bugun tetenoz asisi oldum.hemsire bebegin kalp atislarini dinledi.cok hareketli oldugu icin yakalamakta zorlandi :) sanirim aranizda en rahat en gamsiz benim :) bu arada cimcimeme yeni bi cici daha aldim .iste ilk pandiflerimiz :))
Hayirli cumalar herkese...kizlar bebisi hissetmiyorum diye akliniza kötü seyler getirmeyin.ben de henüz hissetmedim.dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi.evham yapmamak sabretmek lazim.bebislerimiz Allah'a emanet..bugun tetenoz asisi oldum.hemsire bebegin kalp atislarini dinledi.cok hareketli oldugu icin yakalamakta zorlandi :) sanirim aranizda en rahat en gamsiz benim :) bu arada cimcimeme yeni bi cici daha aldim .iste ilk pandiflerimiz :))
ben aldım loyadan..
ilk başta rahat edemedim çünkü göğsümün altına kadar geliyo ama orası sert lastiktendi bu sefer göğsümün altı rahatsız olmaya başladı..
bende o sert lastik olan kısımlarını kestim
şu anda çok rahatım
yuh tanesi 8 tl miymiş..
aman kalsın ya gerek yok bencede...
bende şimdilik bikini olanlardan giyiyorum iyice altta kalıo..daha sonra sanırım bende geniş büyük alırımm..babaanne çamaşırı
Ohhh içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum. Demekki 14. haftanın belirtileri bunlar :) İyiki varsınız görüşmek üzere
merhaba benim de başıma 13. haftada geldi :)bendeki üstelik öyle az da değildi,çamaşırım tamamen kirlenmişti ve kan da geldi bir iki damla.hızlıca yakındaki acile gittim o akşam ve doktor akıntın kirlenmiş önemli bir şey değil her şey yolunda dedi.tabi tatmin olmayıp kendi doktoruma gittim ertesi gün ve o da bu durumu açıklayacak hiçbir durumun yok rahat ol dedi.rahatım şükür :) serviks uzunluğuna ve plasentanın bulunduğu yere bakıyolar bu haftalardaki lekelenmelerde
Kizlar simdi facede gördüm arkadasim 6 aylik hamile...18 de kiz demişlerdi... Dun 24 te ayrintiliya girmiş bebek erkekmisbirsuru pembe şey almistim nolcak simdi ddiyor bizlerde ayrintoliyi bekleyelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?