2014 Kasım Anneleri

Ohhh içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum. Demekki 14. haftanın belirtileri bunlar :) İyiki varsınız görüşmek üzere

Rica ederim :) İnsan en ufak bir belirtiden tedirgin oluyor, çok iyi anlıyorum, benim de içim titriyor her şeye.
Tecrübeleri paylaşmak çok iyi geliyor insana, bu siteyi o yüzden çok seviyorum ve faydalı buluyorum.

Herkese güzel bir Cuma ve çok iyi bir hafta sonu diliyorum :)

Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.

günaydın, güle güle kullansın kuzu, çok güzelmiş çok beğendim

Günaydın kızlarrr

Ayyy çok güzelmiş bayıldım minik oğluşun güle güle giysin
günaydın canım nasılsın?

canım seni çok iyi anlıyorum, dr kontrolu öncesi gerginlikler bunlar. Ama bebeğimizi hergün hissedeceğiz diye bişey yok, çünkü çok küçükler daha. Olumsuz hikayeleri lütfen okuma, illaki insan kendine de pay çıkartıyor, dua edip beklemekten başka çarmiz yok maalesef. İnşallah yarın bebeklerimizin iyi olduklarını gözlerimizle görüp buraya güzel haberler yazacağız inşallah

Merhaba cnm, benim doktorum da hafif lekelenmelerin kanamaların olabilir hemen panik yapma, normal dedi. Kendini çok yorma, dinlen. Miktarı artıp da rengi kırmızıya dönerse hemen doktorunu ara

Günaydınlar herkese vee Hayırlı cumalar..
günaydın, hayırlı cumalar cnm

tünaydınnnnnnnnnnnnn güzellerrr
tünaydın canım

Kızlar ya hamilelk külodu kullnan varmı? Karnm çok çıkmadı ama şmdiki iç çamşrlarınn denk geldiği yer iz olmş. Sıkmıyor aslnda ama tedrgn oldm 2 kat gibi ortada çizgi olştu.
yok almadım cnm daha, ama aklımda, almak istiyorum bende. Bunların bel kısmı bazen rahatsız ediyor dediğin gibi

Ben aldım ama hamile külodu değil yüksek geniş belli büyük bedenli iç çamaşırı aldım..çok rahat oluyor göbüşün üstüne çıkıyor
Hamile çamaşırı alayım dedim on tane kadar 80 tl dedi toplam kalsın dedim geniş iç çamaşırı aldım aynı mantık
Lastiğine dikkat et ama ince olsun çook sıkı olmasın

Hayirli cumalar herkese...kizlar bebisi hissetmiyorum diye akliniza kötü seyler getirmeyin.ben de henüz hissetmedim.dr 20.haftadan sonra hissedersin dedi.evham yapmamak sabretmek lazim.bebislerimiz Allah'a emanet..bugun tetenoz asisi oldum.hemsire bebegin kalp atislarini dinledi.cok hareketli oldugu icin yakalamakta zorlandi :) sanirim aranizda en rahat en gamsiz benim :) bu arada cimcimeme yeni bi cici daha aldim .iste ilk pandiflerimiz :))

Eklentiler

• $1402040328510.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 50

ayy onun tavşanlı patiklerini yesinlerrr

Güzel insanlarla karşılaşıp yaşadığın o anki derin psikolojik çökerti içerisindeyken , sorununu anlattığın kişilerin pozitif yaklaşımları ve kişinin o anki ruh haline hitap edip okşayan cümlelerle düşüncelerin paylaşılması gibi olağanüstü başka bir insanlık göstergesi yok. Şuanda sizlerin cevaplarıyla mahvolmuş psikolojim düzeldi ve günüme güzel ve mutlu devam edeceğim. Hepinize gönülden Teşekkür ediyorum.

ben aldım loyadan..
ilk başta rahat edemedim çünkü göğsümün altına kadar geliyo ama orası sert lastiktendi bu sefer göğsümün altı rahatsız olmaya başladı..
bende o sert lastik olan kısımlarını kestim
şu anda çok rahatım

Bu ay alaym artk rahatca giyelm
Bebişimn vücudmda yaptığı değişkliklere bayılyorm
aynen canım ben de bayılıyorum

Evet ya neden bir kıyafetin bir nesnenin başına "hamile" kelimesi eklenince fiyatlar bu kadar katlıyor anlamıyorum?
Büyük beden almak daha mantıklı

hayırlı cumalar cnm. Güle güle giysin cimcimen

80 mi tövbe ya bu hamile kyafetlri faln nye bu kdr pahalı ya. Bnde büyk alym barii haha çok komk olurm ya

ayy ayy kız çocuklarını herşeyi daha bir güzel..a güle güle giysin prenses..

yuh tanesi 8 tl miymiş..
aman kalsın ya gerek yok bencede...
bende şimdilik bikini olanlardan giyiyorum iyice altta kalıo..daha sonra sanırım bende geniş büyük alırımm..babaanne çamaşırı

Bende loya dan aldım.. göbek deliğimin üstüne çıkıyor artık önümü arkamı çekiştirmiyorum.. hayır bide kamera sistemi var iş yerinde rezillikti

yuh tanesi 8 tl miymiş..
aman kalsın ya gerek yok bencede...
bende şimdilik bikini olanlardan giyiyorum iyice altta kalıo..daha sonra sanırım bende geniş büyük alırımm..babaanne çamaşırı

bende şok oldum kıza dedim ki iyi de bir iki yetmez en az on tane alıcam.. anca zaten dedi kalsın ablam dedim bu ne alt tarafı don yani

Ohhh içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ediyorum. Demekki 14. haftanın belirtileri bunlar :) İyiki varsınız görüşmek üzere

merhaba benim de başıma 13. haftada geldi :)bendeki üstelik öyle az da değildi,çamaşırım tamamen kirlenmişti ve kan da geldi bir iki damla.hızlıca yakındaki acile gittim o akşam ve doktor akıntın kirlenmiş önemli bir şey değil her şey yolunda dedi.tabi tatmin olmayıp kendi doktoruma gittim ertesi gün ve o da bu durumu açıklayacak hiçbir durumun yok rahat ol dedi.rahatım şükür :) serviks uzunluğuna ve plasentanın bulunduğu yere bakıyolar bu haftalardaki lekelenmelerde

Ne güzelki olması gereken herşeyi yaşıyoruz o zaman. Sizlerden bu cevaplar gelene kadar ( kendi doktoruma telefonla ulaşıp o da normal dedi ) doktorum normal bile demiş olsa yinede bir acaba kalımıştı içimde. Sizlerde şimdi doktorun dediklerini tescillediniz ohh tam rahatladım :) Çok teşekkürler canım iyiki varsın :)

kızlar..kontrolden geldim biraz önce..bu doktorda kız dedi ve ben artık emin oldum(3çizgiyi gösterdi)..gelişimi felan iyi çok şükür nazar ..yalnız plasentam rahmin ön duvarındaymış..buda görüntüyü bozuyo..bide daha çok dikkat etmek lazımmış (darbelere karşı) başka önde olan varmı bu durum beni biraz uyuz ettide ..

aslında bu msg ı dün yazmıştım,ama akşam olduğu için dikkatinizi çekmemiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar simdi facede gördüm arkadasim 6 aylik hamile...18 de kiz demişlerdi... Dun 24 te ayrintiliya girmiş bebek erkekmis birsuru pembe şey almistim nolcak simdi ddiyor bizlerde ayrintoliyi bekleyelim bari

Bende dün eve gidince yazmıştım bunu görmeyenler içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…