ramazana kadar diyorlar, ramazanda 18:00de çıkış, harici zamanlarda 21:00 - 22:00 Allah ne verdiyse artık. fazla mesai de yok, istifa edersem doğum parası da alamıyormuşum. uygun saatte çıkartmazlarsa şikayet edebilirmişim, o işleri de sevmiyorum. Oy valla doktordan yazı alayım ben bari, 7,5 saatten fazla çalışması sağlık açısından uygun değildir yazısı ile uygun saatte çıkabilirim işşalla.
neyyyy neyyy meyyy 9 muuuuuben akşam 5 i edemiorumm şişiyorummm yahuuu
peki ramazanda erkenmi çıkacaksınız ondanmı oldu bu değişiklik..ben bide 2 saat trafik çekemem burda yatarım artık
Pişmiş olduktan sonra hiç bi sınırlama yok, sadece a vitamini yüksek olan gıdaları çok fazla tüketmemek iyi, zaten hiç bi gıdayı çok fazla tüketmemek gerek te, bazen abartıyor işte bizim yaramazlar.çiğ köfte sevmem zaten, ama yiyecek olsam etsiz olanı tercih ederdim. Sucuk yiyorum valla, çokta seviyorumMidye'de zararlı diyorlar. Ama doktorum özellikle, şunları asla yeme demedi. Yani asitli içecekler falan yasak o konu da bir liste vermişti de, böyle yiyecek kısıtlaması yoktu listede.
yaptığımız herşey mübahh çünkü bebek yapıoo biz değilllPişmiş olduktan sonra hiç bi sınırlama yok, sadece a vitamini yüksek olan gıdaları çok fazla tüketmemek iyi, zaten hiç bi gıdayı çok fazla tüketmemek gerek te, bazen abartıyor işte bizim yaramazlar.
Kızlar bende bi problem daha başladı, geldiğini hiiiç anlamadan pırt diye pırtlıyorum. Rezil oldum ayol eşimin yanında ilk kes pırtladım geçen gün, valla bilerek yapmadım diyorum güldü çocuk yapmıştır diyo, çok fena pırt pırt
yaptığımız herşey mübahh çünkü bebek yapıoo biz değilll
canım gazlanmışsın demekki yapcak bişi yokkk
Evet canım, prensesim oluyor..
Bakın kızıma neler aldım, az önce internetten.
Eki Görüntüle 1150788 Eki Görüntüle 1150789
Bak tabi. Biz şu an toplantıdayız, mesai saatleri ramazana kadar 21:00 olsun toplantısı.. huniyi takacam yakında kafaya
peki ramazanda erkenmi çıkacaksınız ondanmı oldu bu değişiklik..
yoksa şikayet et canım olmaz öle birşey
hayırlı olsun canımmm
bizim burda tek bebek 150 ikiz bebekler 300 tl
Şimdi doktora gitmeme 2 gan kaldı ya her yerimi dinlyrm bebk harkt edr diye karnmda elimi gezdirirken göbeğimin 4 parmk aşağsnda tam ortada yuvarlk bi sertlk hissttm korktm annemi aradm o da bnden bıktı artk görmedn ne deym kızm dior en iyisi hamişler bilir gene. Çock mu anlamadmo kadar aşağıda olr mu
Şimdi doktora gitmeme 2 gan kaldı ya her yerimi dinlyrm bebk harkt edr diye karnmda elimi gezdirirken göbeğimin 4 parmk aşağsnda tam ortada yuvarlk bi sertlk hissttm korktm annemi aradm o da bnden bıktı artk görmedn ne deym kızm dior en iyisi hamişler bilir gene. Çock mu anlamadmo kadar aşağıda olr mu
Evet canım, prensesim oluyor..
Bakın kızıma neler aldım, az önce internetten.
Eki Görüntüle 1150788 Eki Görüntüle 1150789
canım ramazanda da 2 ye düşürsünler mesai bitimini nasıl fikirBak tabi. Biz şu an toplantıdayız, mesai saatleri ramazana kadar 21:00 olsun toplantısı.. huniyi takacam yakında kafaya
imom omega3 balık yağı falan mı?ya elevit bana çok antika geliyo..bi kutu bitmeye yakındı bıraktım..imom omega 3 e geçtim dr tavsiyesiyle..içinde biton vitamin var zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir dahaki gidişimde soracağım ben değiştirsin çünkü içmiyorumcanım ben eleviti kesinlikle kullanmıyorum. Decavit kullanıyorum. doktorum mutahasıp biri o yüzden decavit'e güveniyorum.
canım güldürdün beniKizlar biz 16+66dagitmstk 18cm boy 200grkilo bizmde kilosna iyi dedi hatta yeterli beslenemyrm dedm ama gayet ii dedi kizlar simdiye kadar 2.5kilo almsm ama kesn 1.5ugogus:)))
canım bir arkadaşımın aynı haftada olmamıza rağmen doktor odasındaki cihazla yüzünü çekmiş çok net görünüyor bebekSelam anneler doktordan geldim masallah oğluşum iyiydi doktor uzun uzun heryerine bakti (buarada doktorumu degistirsim oteki cok ilgisizdi) anlatti bana masallah bi sıkıntısı yok dedi detayli icin iki hafta sonraya perinatolojiden gun verdiler 22. Haftada yapilacak 4lu tarama istemiyorum dedi simdi yemek yicem sabah stresten yiyemedim hepinizi opuyorum
canım eşin de idare etsin biraz valla ben de tutamıyorum akşamları kendi kendine kaçıyor.Pişmiş olduktan sonra hiç bi sınırlama yok, sadece a vitamini yüksek olan gıdaları çok fazla tüketmemek iyi, zaten hiç bi gıdayı çok fazla tüketmemek gerek te, bazen abartıyor işte bizim yaramazlar.
Kızlar bende bi problem daha başladı, geldiğini hiiiç anlamadan pırt diye pırtlıyorum. Rezil oldum ayol eşimin yanında ilk kes pırtladım geçen gün, valla bilerek yapmadım diyorum güldü çocuk yapmıştır diyo, çok fena pırt pırt
yok artık daha nelerrrr...Ramazan da normal mesai saati 18:00 de çıkılacak. Benim ev trafik ile 2 saat falan sürüyo. Bi şu yazıyı alayım da, masa başında oturmaktan dötüm düzleşti, 3 gündür dinlendirtmiyolarda, inşaat işi pis iş arkadaş, çocuklarınızı temiz işlere doğru eğilimlendirin güzeller.
ramazana kadar diyorlar, ramazanda 18:00de çıkış, harici zamanlarda 21:00 - 22:00 Allah ne verdiyse artık. fazla mesai de yok, istifa edersem doğum parası da alamıyormuşum. uygun saatte çıkartmazlarsa şikayet edebilirmişim, o işleri de sevmiyorum. Oy valla doktordan yazı alayım ben bari, 7,5 saatten fazla çalışması sağlık açısından uygun değildir yazısı ile uygun saatte çıkabilirim işşalla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?