bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..
çıkarırken bile resmen yanıodu..
kızlar soğuk yoğurt yeyin iyi geliyor..
canım bana da olmuştu bi ara çok o zaman da baharatlı acılı şeyler yemiştim hep ondan olmuş olabilir..
mrb arkadaşlar bugün bende tetanoz aşısı oldum 18.haftaya girdim.birde önümüzdeki ay aşı olckmışım.onun dışında artık sağlık ocağında da duyabiliyrm bebeğimin kalp atışlarınıı.rabbim sağlık versin onlara.
İlk bebeğim canım, çok erken hissettin demişti doktorum. Tabi bu hissettiklerimiz, sadece ufak pıt pıtlar, seyirmeler, damar atımları. henüz öyle net bir şekilde tekme falan değil. Seninde o şekilde olabilir, o seyirmeler ve damar atımları.
aşı 20. haftayla birlikte yapılmıyor mu canım. biraz erken olmamış mı? benim aşı randevum 20.haftayı tam bitirdiğim güne verildi. Kalp atışlarını orda da duymak güzelmiş..
anladım canım hayırlısıyla hissederiz biran önce inşallah bu konuda çok meraktayımen son ne zaman gittin doktora ağırlı ve boyu ne kadarmış :)
Cumartesi gittim canım, cinsiyetini de aynı gün öğrendik zaten. Boyu 20 cm, kilosu 141 gr.
detaylıya ne zaman gidiceksin??
hadi yaa bide reflü mü çıktı başımıza bende bakıyım bari
Cumartesi gittim canım, cinsiyetini de aynı gün öğrendik zaten. Boyu 20 cm, kilosu 141 gr.
Bak tabi. Biz şu an toplantıdayız, mesai saatleri ramazana kadar 21:00 olsun toplantısı.. huniyi takacam yakında kafaya
oyyyy maşallah miniğeee :) bende en son 12. haftalıkken gitmiştim 6.6 cm di ağırlığını hiç söylemedi bugüne kadar. çarşamba akşamı randevum var ne kadar oldu acaba merakla heyecanla bekliyorum :) cinsiyet belli demişsin kızmı erkekmi
neyyyy neyyy meyyy 9 muuuuuBak tabi. Biz şu an toplantıdayız, mesai saatleri ramazana kadar 21:00 olsun toplantısı.. huniyi takacam yakında kafaya
Sahiden maşallah, doktorumuz da şaşırdı. Anne-baba uzun o yüzden normal aslında dedi.Kızım olacak canım Allah kısmet ederse.
arkadaşlar elevit adındaki vitaminle ilgili son olarak ne yapmaya karar verdiniz içiyor musunuz?
merhaba kızlar banada sağlık ocağında 28. haftada tetanoz aşısı yapmamaız lazım diye bilgi verdiler neye göre değişiyor bu aşı anlamadım :44::44::44:
kızlar merhaba çiğ köfte sucuk midye filan yiyormusunuz ya da doktorunuz bu konuda bir kısıtlama getirdi mi ??
kızlar merhaba çiğ köfte sucuk midye filan yiyormusunuz ya da doktorunuz bu konuda bir kısıtlama getirdi mi ??
arkadaşlar elevit adındaki vitaminle ilgili son olarak ne yapmaya karar verdiniz içiyor musunuz?
ohaaa ya ramazan günü 9a kadar kim dayanır orda..
kimse oruç tutmasın diye yapıyolar herhalde...
böyle terbiyesizlik olmaz ya...
fazla mesai ücreti ödüyolar mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?