2014 Kasım Anneleri

bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..
çıkarırken bile resmen yanıodu..
kızlar soğuk yoğurt yeyin iyi geliyor..

Bir deneyelim bakalım ne olsa deneyeceğim artık bu ne ki yaa(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bana da olmuştu bi ara çok o zaman da baharatlı acılı şeyler yemiştim hep ondan olmuş olabilir..

Ya ben Antepliyim baharat acı bayılırım ama nasıl olacak bu o zaman okuyorum baharatdan kaçın diyor hemde ben)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aşı 20. haftayla birlikte yapılmıyor mu canım. biraz erken olmamış mı? benim aşı randevum 20.haftayı tam bitirdiğim güne verildi. Kalp atışlarını orda da duymak güzelmiş..

anladım canım hayırlısıyla hissederiz biran önce inşallah bu konuda çok meraktayım en son ne zaman gittin doktora ağırlı ve boyu ne kadarmış :)

aşı 20. haftayla birlikte yapılmıyor mu canım. biraz erken olmamış mı? benim aşı randevum 20.haftayı tam bitirdiğim güne verildi. Kalp atışlarını orda da duymak güzelmiş..

merhaba kızlar banada sağlık ocağında 28. haftada tetanoz aşısı yapmamaız lazım diye bilgi verdiler neye göre değişiyor bu aşı anlamadım :44::44::44:

anladım canım hayırlısıyla hissederiz biran önce inşallah bu konuda çok meraktayım en son ne zaman gittin doktora ağırlı ve boyu ne kadarmış :)

Cumartesi gittim canım, cinsiyetini de aynı gün öğrendik zaten. Boyu 20 cm, kilosu 141 gr.

kızlar merhaba çiğ köfte sucuk midye filan yiyormusunuz ya da doktorunuz bu konuda bir kısıtlama getirdi mi ??

detaylıya ne zaman gidiceksin??

Doktorum birşey söylemedi canım, 4'lü taramanın sonucunu ve kan tahlillerinin sonucunu hafta sonu göstericem doktora. O zaman söyler herhalde, olmadı ben sorarım.

Cumartesi gittim canım, cinsiyetini de aynı gün öğrendik zaten. Boyu 20 cm, kilosu 141 gr.

oyyyy maşallah miniğeee :) bende en son 12. haftalıkken gitmiştim 6.6 cm di ağırlığını hiç söylemedi bugüne kadar. çarşamba akşamı randevum var ne kadar oldu acaba merakla heyecanla bekliyorum :) cinsiyet belli demişsin kızmı erkekmi

Bak tabi. Biz şu an toplantıdayız, mesai saatleri ramazana kadar 21:00 olsun toplantısı.. huniyi takacam yakında kafaya

ohaaa ya ramazan günü 9a kadar kim dayanır orda..
kimse oruç tutmasın diye yapıyolar herhalde...
böyle terbiyesizlik olmaz ya...
fazla mesai ücreti ödüyolar mı????

Sahiden maşallah, doktorumuz da şaşırdı. Anne-baba uzun o yüzden normal aslında dedi. Kızım olacak canım Allah kısmet ederse.

sağol canım teşekkür ederim 15+5 iz şuan :)) çok şşırdım 14. haftada hissetmene :44: genelde 20. haftada diyorlar ama netten araştırdım 16. haftada da hissedilebiliyormuş :) senin ilk gebeliğin mi bu arada. ben şuana kadar hiç bişey hissetmedim sanırım ama bazen kasıklarımda ya da karnımda içerden seğirme gibi bişiler oluyor bazende yatarken elimi kasığımın karnımın arasına koyup dinliyorum kalp atışı gibi atmalar oluyor düzenli bazende hiç bişey hissetmiyorum acaba bebişin harektleri olabilirmiki :)[/QUOTE]

canım kalp atışıdır o büyük ihtimal, kasıklarda kuvvetli hissediliyor. ben 17. haftada hissettim. Çok farklı bi şey zaten. Evet bu kesin o diyorsun zaten. Yakında hissedersin merak etme...

arkadaşlar elevit adındaki vitaminle ilgili son olarak ne yapmaya karar verdiniz içiyor musunuz?

canım ben eleviti kesinlikle kullanmıyorum. Decavit kullanıyorum. doktorum mutahasıp biri o yüzden decavit'e güveniyorum.

merhaba kızlar banada sağlık ocağında 28. haftada tetanoz aşısı yapmamaız lazım diye bilgi verdiler neye göre değişiyor bu aşı anlamadım :44::44::44:

internetten baktım da 20. haftadan sonra yapılıyormuş. Demek ki tam zaman çok önemli değil.

kızlar merhaba çiğ köfte sucuk midye filan yiyormusunuz ya da doktorunuz bu konuda bir kısıtlama getirdi mi ??

çiğ köfte yiyorum, tabii ki etsiz. diğerlerini kesinlikle yemiyorum.

dr hiç bişe demedi..midye yenmemeli ama..sucuk iyi pişmiş yiyorum..çiğköftede etsiz olanından yemiştim bi kere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar elevit adındaki vitaminle ilgili son olarak ne yapmaya karar verdiniz içiyor musunuz?

ya elevit bana çok antika geliyo..bi kutu bitmeye yakındı bıraktım..imom omega 3 e geçtim dr tavsiyesiyle..içinde biton vitamin var zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohaaa ya ramazan günü 9a kadar kim dayanır orda..
kimse oruç tutmasın diye yapıyolar herhalde...
böyle terbiyesizlik olmaz ya...
fazla mesai ücreti ödüyolar mı????

ramazana kadar diyorlar, ramazanda 18:00de çıkış, harici zamanlarda 21:00 - 22:00 Allah ne verdiyse artık. fazla mesai de yok, istifa edersem doğum parası da alamıyormuşum. uygun saatte çıkartmazlarsa şikayet edebilirmişim, o işleri de sevmiyorum. Oy valla doktordan yazı alayım ben bari, 7,5 saatten fazla çalışması sağlık açısından uygun değildir yazısı ile uygun saatte çıkabilirim işşalla.

çiğ köfte sevmem zaten, ama yiyecek olsam etsiz olanı tercih ederdim. Sucuk yiyorum valla, çokta seviyorum Midye'de zararlı diyorlar. Ama doktorum özellikle, şunları asla yeme demedi. Yani asitli içecekler falan yasak o konu da bir liste vermişti de, böyle yiyecek kısıtlaması yoktu listede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…