2014 Kasım Anneleri

Yediklerindendir.ıhlamur çayı ...açık çayın içine limon, baharatlı yedikten sonra iyi geliyor

yok tedirgin değilim aslında ama ne bileyim.. haklısın walla, bende perşembe cuma cumartesi çok gergindim randevu öncesi, çocuğum nasıl öyle pısmış kalmış, önce göstermedi cinsiyetini. Tabi ben onun minik kalbini gördüğüm zaman rahatladım. Çok hareketliydi daha önceki randevularda, ama bu sefer hareketsizdi, çikolata bile işe yaramadı
Takmayalım hiç bişeyi cidden

Baharattan olmuştur canım, ılık süt içmeyi dene, bir de elma iyi geliyor mideye, tavsiye ederim

baharatlı yemekten olabilir..
bende yemeğin içinde az bişey sarımsak varsa ağrıdan ve mide yanmasından duramıyorum..
doktoruna sor yine de...

Çok korktum canım yaa inş birdaha olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb arkadaşlar bugün bende tetanoz aşısı oldum 18.haftaya girdim.birde önümüzdeki ay aşı olckmışım.onun dışında artık sağlık ocağında da duyabiliyrm bebeğimin kalp atışlarınıı.rabbim sağlık versin onlara.

Çok korktum canım yaa inş birdaha olmaz

Reflü o reflü, bende de oldu 2 hafta evvel yandım anam dedim, yemek çok etkiliyo, gece uyanıp çıkardım çıkarırken bile yandı asit gibi :) internetten araştır reflüyü ona göre yemene içmene dikkat et.

hadi yaa bide reflü mü çıktı başımıza bende bakıyım bari

hadi yaa bide reflü mü çıktı başımıza bende bakıyım bari
bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..
çıkarırken bile resmen yanıodu..
kızlar soğuk yoğurt yeyin iyi geliyor..

canım bana da olmuştu bi ara çok o zaman da baharatlı acılı şeyler yemiştim hep ondan olmuş olabilir..

rica ederim her zaman yardımcı olurum :)

bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..
çıkarırken bile resmen yanıodu..
kızlar soğuk yoğurt yeyin iyi geliyor..

evet yoğurt mucize bir şey..
mideyi ve karaciğeri rahatlatıyor...

Canim mrhaba. Bilgiler icin teesekkurler. Telefon konusunda ozelliikle sagolun. Fakat ben intrnete telefondan giriyorum bununda sakncasi varmi

ben de hiçbir testi yaptırmadım şuan ama iki hafta sonra ayrıntılıyı yaptıracağım inşallah. ben ayda bir gidiyorum çook özlüyorum bebişimi geçen gittiğimde hiçbir şey yapmadı doktor onca yolu onu beş dk görmek için gittim ama değdi sırf özlem yani..

Canim mrhaba. Bilgiler icin teesekkurler. Telefon konusunda ozelliikle sagolun. Fakat ben intrnete telefondan giriyorum bununda sakncasi varmi
kesinlikle zararı vardır ama bende akşamları ve hafta sonları evden telle giriyorum yaa

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza. Kaç haftalıksın şu an? Ben 14. haftadan beri falan hissediyorum, o yüzden hissedemeyince de soluğu doktorda alıyorum, ağlayarak...Şu ara oldukça hareketli, hele dondurma karşısında adeta takla atıyor [/QUOTE]

sağol canım teşekkür ederim 15+5 iz şuan :)) çok şşırdım 14. haftada hissetmene :44: genelde 20. haftada diyorlar ama netten araştırdım 16. haftada da hissedilebiliyormuş :) senin ilk gebeliğin mi bu arada. ben şuana kadar hiç bişey hissetmedim sanırım ama bazen kasıklarımda ya da karnımda içerden seğirme gibi bişiler oluyor bazende yatarken elimi kasığımın karnımın arasına koyup dinliyorum kalp atışı gibi atmalar oluyor düzenli bazende hiç bişey hissetmiyorum acaba bebişin harektleri olabilirmiki :)

İlk bebeğim canım, çok erken hissettin demişti doktorum. Tabi bu hissettiklerimiz, sadece ufak pıt pıtlar, seyirmeler, damar atımları. henüz öyle net bir şekilde tekme falan değil. Seninde o şekilde olabilir, o seyirmeler ve damar atımları.

Tamam canım

arkadaşlar elevit adındaki vitaminle ilgili son olarak ne yapmaya karar verdiniz içiyor musunuz?

canım senin cinsiyet ne nasıl bebiş çok oynuyor mu 20.haftasın ya merak ediyorum??????

benim bebiş erkek, 19+2 deyim. kıpırtılarını hissediyorum. pazar bir tekme yedi ama daha çok hissetmiyorum her yerde. genelde gece yatmadan önce ya da sabah hissediyorum. gün için de bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…