Kızlarr ben akşam çok kötü rahatsızlandım böyle midemin üstünde çok kötü yanma ve ağrı oldu bu aralar ağrı sık oluyor sizce neden baharatlı yemek yedim acaba ondan mı oluyor genelde öyle yiyince oluyor yada soğuk geçiyor havalar ondan mı yaa ne yapmalıyım sizce YARDIMM lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok tedirgin değilim aslında ama ne bileyim.. haklısın walla, bende perşembe cuma cumartesi çok gergindim randevu öncesi, çocuğum nasıl öyle pısmış kalmış, önce göstermedi cinsiyetini. Tabi ben onun minik kalbini gördüğüm zaman rahatladım. Çok hareketliydi daha önceki randevularda, ama bu sefer hareketsizdi, çikolata bile işe yaramadıBakalım artık, doktor ne diyecek ona göre araştırırım. Aman hiç tedirgin olma 4'lü den falan, bende laf olsun diye yaptırdımBen cuma günü, onca stresten sonra bebeğimin nasıl büzüştüğünü gördüm, yavrum kasılmış karnımda, o yüzden hiiççççç 4'lüymüş, 6'lıymış 10'luymuş takamıycam kafama.
Baharattan olmuştur canım, ılık süt içmeyi dene, bir de elma iyi geliyor mideye, tavsiye ederimKızlarr ben akşam çok kötü rahatsızlandım böyle midemin üstünde çok kötü yanma ve ağrı oldu bu aralar ağrı sık oluyor sizce neden baharatlı yemek yedim acaba ondan mı oluyor genelde öyle yiyince oluyor yada soğuk geçiyor havalar ondan mı yaa ne yapmalıyım sizce YARDIMM lütfen
Yediklerindendir.ıhlamur çayı ...açık çayın içine limon, baharatlı yedikten sonra iyi geliyor
baharatlı yemekten olabilir..
bende yemeğin içinde az bişey sarımsak varsa ağrıdan ve mide yanmasından duramıyorum..
doktoruna sor yine de...
Çok korktum canım yaa inş birdaha olmaz
Reflü o reflü, bende de oldu 2 hafta evvel yandım anam dedim, yemek çok etkiliyo, gece uyanıp çıkardım çıkarırken bile yandı asit gibi :) internetten araştır reflüyü ona göre yemene içmene dikkat et.
bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..hadi yaa bide reflü mü çıktı başımıza bende bakıyım bari
Kızlarr ben akşam çok kötü rahatsızlandım böyle midemin üstünde çok kötü yanma ve ağrı oldu bu aralar ağrı sık oluyor sizce neden baharatlı yemek yedim acaba ondan mı oluyor genelde öyle yiyince oluyor yada soğuk geçiyor havalar ondan mı yaa ne yapmalıyım sizce YARDIMM lütfen
bu bilgiler iyi oldu canım, çok teşekkürler, şimdi hafta içi nasıl gideriz onu planlamak lazım
evet canım almıştım kompedandan bugün denemek için giydim ilk defa , daha yumuşak dikişi olmayan külotlarla bir süre daha idare etmek mantıklı geldi bana, bu heryerini kavrıyor, aslında rahat ama yazın sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum
bu da mantıklı olabilir, mutlaka deneyeceğim
gözün aydın canım, hayırlı olsun prensesinvalla birgen sağ olsun çok dikkatli, ben de yazdığımda fark edilmedi zannettmiştim, baktım ilk sayfaya eklenmiş bile
ben geçenlerde bir arkadaş butikbebeyi önermişti, oradan alışveriş yaptım biraz, dün de elime geçtiler, yüklerim birazdanama 0-3 olan zıbınlardan biri çok küçük geldi gözüme, acaba 0-3 almasak mı arkadaşlar? bir tane de tek 1 aylık almışım, bundan sonra 3-6 almak daha iyi olacak gibi eşimle evirdik çevirdik, inanın elim kadarcık
sevsinler o pipiyi, pembe-mavi dayatması konusunda tamamen katılıyorum sana, pembe hiçbirşey almadım ben de şu ana kadar, mutlaka alırım ama kız diye herşeyinin pembe olmasına karşıyım hastane çıkışı için de beyaz düşünüyorum kendime de kuzuma da ne dersiniz kızlar?
isim belli değil canım ama ismiyle bebeğimize ağır bir misyon yüklemek istemiyoruz, mutlu bir insan olsun , ismi onu ezmesin, önerilere açığım
mikail bence çok ağır canım, gerek yok böyle isimlere, tabii bu benim fikrim
olumlu düşün canım, beklentiler gerçeğe dönüşmeye açıktır, korkularını at, sen onun için planlar yap ki o da senin hayatına gelmek için güçlü olsun, lütfen
kemik yapısına göre yorum yapmıştır canım, ama yanılma payı olabilir, bence kendini bir sonraki randevuya hazırla
canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam hiç, ne olur üzme kendini, nazarlara gelmişsin burada bizlere pozitif olmayı aşılarken, bol dua et, herşey güzel olacak inşallahh
aminn canım rabbim korusun hepimizin yavrularını
bende 7 ve 11. hafta arasında oldu berbattı yaa mide borumun yandığını hissediodum..
çıkarırken bile resmen yanıodu..
kızlar soğuk yoğurt yeyin iyi geliyor..
Günaydın güzel anneler!
Yeni bir haftaya başlangıç yaptık.. Bebişlerimiz ve bizler için sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun.
Çünkü bu hafta daha çok hissetmeye başlayacağız.
Kontrolleri olanlara bol ferahlık ve güzel haberler almalarını diliyorum.
Artık yemenize içmenize dikkat edin!
Kilolar gelmeye başlıyor. :)
Yürüyüşleri sakın ihmal etmeyelim. Hem rahat doğum hemde doğum sonrası fitlik için!
Telefonları çok kullanmamaya dikkat edin. Birini ararken ya kulaklık kullanın ya da karşı taraf açınca kulağınıza tutun. Radyasyona daha az maruz kalmamız lazım.
Şimdiye kadar topuklu ayakkabı giyenler varsa artık giymemeye çalışsınlar. Çünkü bu hafta itibariyle bel,sırt ve kalça ağrıları yoğunlaşacak.
Doktorlar bu haftadan sonra artık ortopedik,ayağı yormayacak ayakkabılara geçilmesini istiyor.
Canı tatlı isteyenler çikolatadan ve benzeri şeylerden uzak dursun. Onun yerine bol meyve veya dondurma :) çikolata bebeği mutlu etmiyor, içindeki kafein rahatsız ettiği için oynuyor.
Prof.lardan edindiğim küçük ama önemli bilgileri sizinle paylaşarak haftaya giriş yapmak istedim.
Benim için çok önemli şeyler.. Eminim sizin için de öyle!
:)
Bu arada babalar günü için eşime bebekle alakalı kitap alacağım. Baba olma sanatı'nı veya benzer bir kitabı daha önce alan,okuyan var mı? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kız bacaklarını tam açtı ve hareketli idi 13. Haftada Dr kesin kız dedi bu yüzden..16 haftayı geçtim hala gitmedim Dr a. ..her ay Dr a gitmicem..test de yaptırıyor um zaten..yaptırsa m ne olacak beni üzmek başka..benim gibi düşünenler varmı..şikayetim olmadığı sürece gitmicem..Yurt dışında 3 4 kez ultrason a giriyorlarmış
kesinlikle zararı vardır ama bende akşamları ve hafta sonları evden telle giriyorum yaaCanim mrhaba. Bilgiler icin teesekkurler. Telefon konusunda ozelliikle sagolun. Fakat ben intrnete telefondan giriyorum bununda sakncasi varmi
sağol canım teşekkür ederim 15+5 iz şuan :)) çok şşırdım 14. haftada hissetmene :44: genelde 20. haftada diyorlar ama netten araştırdım 16. haftada da hissedilebiliyormuş :) senin ilk gebeliğin mi bu arada. ben şuana kadar hiç bişey hissetmedim sanırım ama bazen kasıklarımda ya da karnımda içerden seğirme gibi bişiler oluyor bazende yatarken elimi kasığımın karnımın arasına koyup dinliyorum kalp atışı gibi atmalar oluyor düzenli bazende hiç bişey hissetmiyorum acaba bebişin harektleri olabilirmiki :)
Reflü o reflü, bende de oldu 2 hafta evvel yandım anam dedim, yemek çok etkiliyo, gece uyanıp çıkardım çıkarırken bile yandı asit gibi :) internetten araştır reflüyü ona göre yemene içmene dikkat et.
canım senin cinsiyet ne nasıl bebiş çok oynuyor mu 20.haftasın ya merak ediyorum??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?