• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar .geçen günlerde ani mide bulantısı,sancı vs kesilmesi gibi kafamı karıştıran durumlarım olduğunu size söylemiştim.gece acile gittik bebeğimin kalbi durmuş,çok üzgünüm şuan.bugün kürtaj oldum oysa daha üç gün önce kalbini dinliyordum çok çok üzgünüm.beni listeden çıkarabilirsinz.inş çok güzel bir süreç geçirirsiniz ve kucağınıza alırsınız yavrularınızı.

Canim cok cok gecmis olsun senin acini paylasiyorum, ben daha once 3 kere dusurdum kendiliginden oyle gittiler, simdi yine hamileyim ve bi gun kasigim agrimasa yada midem bulanmasa umutsuzluga kapiliyorum. Sanki oda dusucekmis gibi her an tetikteyim insallah bu sefer nasip olur benimki. genelde sagliksiz oldugu icin kalbi duruyor diyorlar. Nasip degilmis demekki rabbim cok bekletmeden saglikli hayirli bir evlada kavustursun seni insallah

Benim günde 2-3 kupa nescafe içme alışkanlığın vardı içmesem duramazdım ama bebişim sağolsun hamile olduğumu öğrenir öğrenmez beni tiksindirdi bende hiç uğraşmadan bırakmış oldum:1: çayla aram yok zaten

Yiyoruz canım sadece artık daha doğalına dikkat ediyoruz o kadar, yoksa benim doktorumda hayatından hiç birşey değiştirme dedi :1:

ohhhhhh:16: değmesinler keyfimizeee:16:

Ben de senin gibi 5. Haftamdayım ve bulantım yok sanırım daha erken bulantı için ama ilk hamileleiğimde de sadece sabahları biraz bulanıp geçiyordu. Bulantı sıkıntısı çekmedim öyle çok fazla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bende henüz bulantı yok ama iştah ta hiç kalmadı ne yersem zorla yiyorum tabaktakiler çoğalıyo sanki

tesekkur ederim allah kolaylık versin :)

Merhaba az önce ki sitemini gördüm selam vermek istedim üstüme alınmıyorum bende daha yeniyim sayfalarıda kaçırıyorum arada cevap geliyor arada gelmiyor idare ediyoruz işte:34: Hamileliğin hayırlı olsun öncelikle, ne kadarlık bebişin neredensin

ohhhhhh:16: değmesinler keyfimizeee:16:

Evet herşey bu minnak yavrucuklar için biz elimizden geleni yapalım da rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş. :nazar::emir_bebek:

Merhaba, ben de yeni yeni yazıyorum ;)
Ben de yok iştahsızlık hatta sürekli acıkıyorum..
İki kilo aldım ;/
Benim belim çok ağrıyor ve gazzzzz çok...bu da normal galiba, sen kaç haftslıksın..
ya anlıyorum seni bende de ilk öğrendiğim bi kaç gün iştah iyiydi zaten hep iştahlıyımdır yemek yemek hiçbi zaman benim için karın doyurmak olmadı hep keyifti ama şu son 3 gündür yemek aklıma gelmiyo kendimi kontrol ediyorum hala tok um ama bakıyorum saatler geçmiş en son yemekten sonra.. yinede alıyorum nüme bişeler ama zorla yutuyorum ah bu olay ben diyetteyken olacaktı da ne kilolar verirdim o zamanlar da gözüm dönüyodu
bu arada ben dr hesaplamasına göre 5. hafta bitecek 6. haftaya gircem sat: 20 şubat ama aslında döllenme 6 martta oldu tahminime göre yani 20 günlük falan

6 aylık evliyim başından beri çocuk istiyorduk 6. Ayın sonunda hamile kalabilmiştim. İlk gebeliğimdi ve sonuç böyle oldu. Dktor kürtajdan sonra hemen ilk adet olduğun ay hamile kalabilirsin vs dedi bugün. Nefret ediyorum özel hastane doktorlarından. Adam resmen bugün kürtaj yaptı ve diyor bazı parçaları alamadım çok zorlarsam rahim delinebilirdi eğer bir haftada düşmezse tekrar kürtaja alırım falan diyor. İşleri güçleri para olmuş. Kendimemi çocuğumamı üzüleyim bilemedim.

malesef ilkinde bende özel hastaneden nasibim aldım. ama o vesileyle karşıma iyi bir doktor çıktı. daha 6 aylık evliymişsin. kaç kere olur üzme kendini. hakkında herşeyin hayırlısı :17::54:

Merhaba az önce ki sitemini gördüm selam vermek istedim üstüme alınmıyorum bende daha yeniyim sayfalarıda kaçırıyorum arada cevap geliyor arada gelmiyor idare ediyoruz işte:34: Hamileliğin hayırlı olsun öncelikle, ne kadarlık bebişin neredensin

teşk ederim tatlım ilgin için seninde hayırlı olsun bebeğin ben mersindeyim son adet tarihin 20 şubat dr hesaplamasına göre 6. haftaya gircez ama tahminim döllenme 20 günlük falan henüz perşembe kese grmeye gidicez inşallah

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

Ben de var, acıktıkça az az yiyorum akşamları bulantım oluyor.Haşlanmış patates çok iyi geliyor,bulantın varsa tavsiye ederim.

Bende ilk haftalar asiri istahliydim ögrendigimde sonra o istah kesildi simdi 10. Hafta yemem azicik normale döndü.

Gaz sorunum hamile oldugumu öğrenmeden 3 gun once baslamisti hala devam misafirlikde bile durma lavaboya gidiyorum karnim davuul

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun gaz problemin için, benimde iştah gitti bakalım hayırlısı
yemeklerine mutlaka kimyon serp bu seni biraz rahatlatır diye düşünüyorum allah kolaylık versin

teşk ederim tatlım ilgin için seninde hayırlı olsun bebeğin ben mersindeyim son adet tarihin 20 şubat dr hesaplamasına göre 6. haftaya gircez ama tahminim döllenme 20 günlük falan henüz perşembe kese grmeye gidicez inşallah

Çok teşekkür ederim bende
evet doktorların hesabıyla benimde kendi hesabım arasında 2 hafta fark çıkıyor
seninle aramızda aşağı yukarı bir ay var benim sat:23 ocak
küçük kesenin haberini bekliyorum o zaman hayırlısıyla
ben bursadayım ilk bebeşim olacak inş.

Ben de var, acıktıkça az az yiyorum akşamları bulantım oluyor.Haşlanmış patates çok iyi geliyor,bulantın varsa tavsiye ederim.

yoo bende bulantı yok henüz küçük galiba bulantı için sat 20 şubat dr hesabına göre 6. haftaya gircez normalde 3 haftalık aslında bende bu yüzden biraz panikledim normalde çok iştahlıyımdır önüme ne gelirse hayır demem ama şimdi yemekler sanki çoğalıyo aklıma yemek yemek gelmiyo bu durumda dolayısı ile beni çok şaşırtıyo... :30:

Kizlar bugun kesemi gordum, midemdeki tuhaf agri ve yanma icin premisis die bi ilac verdi dr, ilacin icinde folk asit var, ayrica folik asit icmeye gerek var mi? Bilgisi olan vr mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay canım maşallah darısı bana inş.. kac haftalıksınız simdi son adet tarihine göre ne zaman görmüş oldun keseyi tatlım

yoo bende bulantı yok henüz küçük galiba bulantı için sat 20 şubat dr hesabına göre 6. haftaya gircez normalde 3 haftalık aslında bende bu yüzden biraz panikledim normalde çok iştahlıyımdır önüme ne gelirse hayır demem ama şimdi yemekler sanki çoğalıyo aklıma yemek yemek gelmiyo bu durumda dolayısı ile beni çok şaşırtıyo... :30:

Bende de yoktu yedinci haftaya girince başladı.Akşamları daha çok oluyor şimdilik çözüm olarak sık aralıklarla evi havalandırıyorum bi de çubuk kraker ve patates=)

Çok teşekkür ederim bende
evet doktorların hesabıyla benimde kendi hesabım arasında 2 hafta fark çıkıyor
seninle aramızda aşağı yukarı bir ay var benim sat:23 ocak
küçük kesenin haberini bekliyorum o zaman hayırlısıyla
ben bursadayım ilk bebeşim olacak inş.

aa ne güzel benimde ilk bebeğim olcak inşallah, bu ararlar hayatta karışık biraz şanssız bi bebeğim mi olcak nedir hayırlısı olsun inşallah.

Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B:49:]

iştahsızlık probleminiz var mı diye bi soru sordum..... hani burası paylaşım alanıydı insanlar burada sorunlarına çözüm arıyordu ..... burada adam mı seçiliyor bana mı öyle geldi.

bende girdiğim ilk günden beri herkesin her sorduğuna detaylı oalrak yardım etmeye çalıştım ilk defa bi soru sordum ama herkes es geçti.bende anlamadım.
benim iştashızlığım olmasını isterdim , ama maalaesef dünyaları yiyorum tatlım grip olmama rağmen :1:

Bendede 35 gune adet oluyordum son zaman 1 hafta gerideydi kesemiz dr zaten ultrasonu gorunce direk anladi gec dollenme oldugu. Sende iki hafta geride olabilir hic sorun yok ozaman eminim haftaya anca görünür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seyhan bebeğinin kalp atışlarını duydun mu? Benimki de geç döllenme sanırım haftasına göre küçük dedi hatta en son gittiğimde kalp atışını duyduk fakat yine de küçük dedi ,daha net duyulması gerekiyormuş benimki biraz daha yavaş atıyordu sanki.Böyle bir şey yaşadın mı?

Selam bayanlar ben de 7 haftalık hamileyim :)) Nasipse kasım annesi olucam çokk heycanlıyım henüz hiçbir belirtim yok :)) Çok şükür hep böyle geçer inşallah :)))[/B:49:]

Hayırlı olsun canım bende de yoktu ama 4 gündür her akşam istifra ediyorum,midem bulanıyor cevizden bile.Umarım iyi geçirirsin bu dönemi.

çok korkuyorm elimde değil diğerinde sevıncımız kurcagımızda kalınca buna sevınemıyorm ama en azından erken öğrendık tedbırımı aldım ılaclarımı alıyorm doktorm telefnda almam gereken ılacları söyledı yarında gıdıcez tekrar kan tahlılı 2 hafta kan tahlılı takıp edılıcek yukselıp yukselmedıgıne bakılıcak :( OKDAR KORKUYORMKI yurumeye korkmam bundan cunku sol kasıgımda agrı çok sankı dusucek gıbı hıssedıyorm sureklı lavaboya gıdıyorm kanama varmı dıye düşüğü yasayan bilir o psikolojı okdar kötuydukı :((

doktorum bana ne dedi biliyon mu kızım niye bu kadar kurcalıyosun:26: internette yok şu olmuş yok bu olmuş diye:30: aç esra erolu izle bi güzel gül kafan dağılsın:16: hayat böyle gitmez:16: herşeyin tek bi nedeni var oda stres giirme strese rahat ol:16: allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin de:16::nazar::emir_bebek:

Back
X