canım benim de 6. hafta ama tabi cihazlara falan göre çünkü ge döllenme.2.dr kese 15,6 mm olmasına rağmen göremeyince moralimi bozdu.ama Allah'tan elimde umutla tuttuğum ilk dr.umun ultrason resmi var(canım haftamız aynı olsada da benim sat 28 ocak 30-38 hatta bazen 42 günde adet gördüğüm oluyor o yüzden nasıl bir geç döllenme artık tahmin et
canım benim de sat 29 ocak adetlerimde 35 günden sonra oluyor, cuma günü devlet hastanesine gittim adete göre direk 7 haftalıksın dedi dr ve ama ben daha gittiğimde kendime 5 haftalıktır diyordum. karnımdan baktı suratını ekşitti gözükmesi lazımdı diye aradı taradı baya da bastırdı o cihazı çok küçük kese dedi 5 haftalık bile olsa gözükmesi lazımdı dedi alttan bakmasını istedim o zamanda yolk sac ve belli belirsiz kalp atışını gördüm kesenin etrafında kanaman var 10 gün sonra gel dedi ve sadece elevit diye bi vitamin verdi. dün özele gittim karnımdan baktı kesemi gördü üstten bakınca sanki boş gözüküyor ekrandan bana öyle geldi o da alttan baktı yolk sacı gördü daha yeni dediğin gibi geç döllenme olmuş dedi ve taa ayın 7 sine gün verdi kalp atışı için diğer doktorun dediği belli belirsiz kalp atışını da duyulmaz öyle şey olmaz dedi bu yüzden canını sıkma canım bizimki geç döllenmedir yoksa benimde sata göre 8 9 haftalık olmam lazım şimdi ama ben hala 5 en fazla 6 haftalık gözüyle bakıyorum