Herkese selamlar...
Burdaki baya arkadaş ya aşırı derecede belirtilerden yakınıyor yada hiç belirtim yok diyip kendini bitiriyor. benim belirtilerimi paylaşmak istiyorum burda diğer hamile arkadaşlarımda paylaşırsa bilgi için güzel olur gibime geliyor neyse başlatayım ben

BULANTI---->Hamile kaldığımdan beri arada bir genelde yemeklerden sonra nadir oluyor.yok denicek kadar az.
GÖĞÜS ACIMASI------>Herhalde benim kaderimde var bu acı. malesef en çok hissedilen belirti bende. uçlarına dokunamıyorum bile. ve aşırı büyüdü.
AKINTI------>malesef buda çok fazla. ama doktora sorduğumda normal dedi aksın gitsin dedi gülerek demek ki normal
BEL AĞRISI------>uzun süre ayakta durursam yemek yaparken evi toplarken belim çok ağrıyor.
UYKU----->kafamı kaldıramıyorum hala günde 3 defa uyusam uyurum o derece. ve çalışan bir insan değilim düşünün 11 de filan kalkıyorum

BAŞ DÖNMESİ---->bu da bu aralar olmaya başladı. 27 sinde doktora gidicem sorucam bunuda. internetten okuduğuma göre normal ama bilemiyorum korktum bi kaç gündür.
İŞTAH---->bulantım olmadığı için yiyorum. ama yumurtaya cesaret edemiyorum. sanki midem bulancak gibi oluyor yumurta görünce. ve 2 kilo aldım 56 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum.
bendeki belirtiler bunlar. bazı arkadaşlar folik asite çok takılmışlar. ben ilk gebeliğimde folic plus kullandım. devlet karşılamıyor o ilacı. bu hamileliğimde kullandığım ilaçlar
folibol 5 mg > günde 1 defa tok
ferro sanol duodenal > sabah aç karınla 1 tane
decavit pronatal > günde ne zaman aklıma gelirse 1 tane (bunun içinde de var folik asit ama doktor iç dedi) bundaki folik asit miktarı 0.8 mg
corasprin > günde 1 defa tok. her gün saat 12 gibi iğneden sonra içiyorum
hibor 3.500 > kan sulandırıcı iğne her gün saat 12 gibi koldan yapıyorum aç tok farketmiyor.
birde büyük abdestinle alınan fazla ilaç atılıyor. bazen benim simsiyah çıkıyor. zaten uyarı olarak yazıyor ilacın içinde. korkulacak bir durum değil.

evet umarım yardımcı olur bu kadar bilgi sizlere valla ilacları karıştırmamak için üst üste koyuyorum. ilk hangisiyse ondan başlıyorum.