Kızlar banyonuzu ne sıklıkla yapıyorsunuz.)
Ben her iki üç güne yapiyorum evde oldugumdan
Yanit yazan, gecmis olsun diyen tum arkadaslar, cok tesekkur ederim.
Allah sizlerden razi olsun, umuyorum dertsiz problemsiz huzurlu saglikli gebelikler kismet olsun hepinize.
Zencefili denedim, ilik suya kucuk parcalar dogradim, ama hic etkisi olmadiKurabiyesi, sekeri vs nasil olur bilmiyorum, ama bu oyle bir acayip bulanti ki, hic bir sey kesemedi, guldur guldur butun zerrelerimden fiskiriyot.
Dramamine i doktora sorayim, gerekiyorsa bana da versin. Yoksa degil hayat kalitesi hayatimin kendisi tehlikeye giriyor ozellikle susuz kalmaktan.
Bulantisi olmayan arkadaslarim, hic endise etmeyin. Sansinizin tadini cikarin, guzelce beslenin. Herkeste bulanti olucak diye bir sey yok, bulantisiz mis gibi saglikli gebelik gayet normal bir durum.
Ayrica 9 ay bulanti cekip bisey yiyemeyip saglikli evlatlar doguran hamilelerin oykusu paylastiginiz icin de cok cok tesekkur ederim. Bir nebze olsun icimi rahatlatiyor, sakinlestiriyor.
Allah razi olsun hepinizden, tekrar tesekkurler.
Tez zamamda gecer insallah serum baglatsaydin keske ozellikle su icemegin icin biraz kendine gelirsin. Benimde arkadasim 7/24 kusuyor yuzunde gram renk kalmamisti ancak serumlarla biraz renk geldi birde demirinde düşmüştür onun icin birsey aliyormusun?
Ama sen ne kadar hirpalanirsan hirpalan yavruguna hic birsey olmuyor inanki olan anneye oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.