Uzun zamandır giremiyorum, sayfalar çok ilerlemiş, çoğu şeyi okuyamadım ama gözüme çok üzücü şeyler de çarptı. Gborg ve eslaa arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişler, Allah sabır versin ve inşallah en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin. Buradaki diğer anne adayları inşallah hepimiz firesiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Mide bulantısı yaşayanlar yazmışlar, ben de onlardanım resmen hayatım felç oldu. çok fazla istifra etmiyorum ama sürekli midem ağzımda ve öğürüyorum, artık boğazımdan kan geliyor, kendimden tiksindim. tansiyonum çok düşük olduğu için ayakta duramıyorum, bu günler nasıl geçecek bilmiyorum, yoğun çalışan bir insanım. Araştırma görevlisiyim bütün işim kitapla ama resmen eğilemiyorum, direkt midem gidiyor elime kitap alamıyorum. doktora ders dönemindeyim, bir yığın sunumum ve yetiştirmek zorunda olduğum bir makalem var ama ben işe bile gidemedim bugün. Benim durumumda olanlar ne yapıyorsunuz, ilaç kullanıyor musunuz? benim doktor randevum c.tesi günü ancak o zaman sorabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.