Merhaba kızlar nasılsınız?
Uzun zamandır vakit ayırıp giremiyordum, tam giriyorum iki satır okumadan evdeki bücürler annnneeeee diyor tekrar kapatmak zorunda kalıyorum
İnşaAllah cnm benim etkilenmemek elde değil Allah yardımcısı olsun.
Kontrolün ne zamandı? Benimki salı günü inşaAllah acayip heycan sardı bu sefer eşimde yanımda olacak inşaAlla
Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olur inşaAllah. Normalde 6 haftadan sonra duyuluyor kalp atışları diye biliyorum ben.
Cnm korkma inşaAllah bebişlerimiz yerleştiği zamanda kahverengi tonlarında akıntılar oluyor. Doktorun bir sorun görseydi acık acık söylerdi eğerki akıntın dvm ederse iciin rahat olması icin tekrar irtibata gec doktorunla tekrar bi baksın.
Aynı duygular icindeyim gecen haftalarda mide ekşimesinden tut mide bulantısına kadar hepsi vardı. Şimdi yok oldular bende korkuyorum ama büyüyen karnımı görüncede kendi kendime teselli veriyorum. Allah'tan salı günü kontrolüm var
Cnm kafana takma Rabbim boool sağlık versin bebeğin karnında sağlıklı cok şükür. Gelişimi iyi önemli olan bunlar gerisi zaten gelir. Birdahaki sefere daha rahat görürsünüz o zamana kadar büyür sana ne cilveler yapar