• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

duyduğum en güzel sesti,bebeğimin kalp atışı:nazar:..allaha emanet onlar..inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz yavrularımıza..:49:

Merhabalar annişler. Uzun bir aradan sonra yeni bakabildim sayfaya nasılızz benim durum biraz vahim yaklaşık 6. Haftadan itibaren bulantı çekiyorum midem çok kötü zorla çıkarmaya çalışıyorum gece gündüz birbirine karıştı.aynı zamanda işte var ne yapmam bilmiyorum ne zamn geçiçekk bu günler.bugun 10.hafta biticek.doktor metpamid verdi etki etmedi dramamine verdi etki etmedi serum yiyorum oda iki gün az buçuk etki ediyor.ne yapmam bennnn:14::14:

aynı dert bende de var cnm bende 1 haftadır çekiyorum hiç bişey fayda etmiyo anca serum 2 günde bi hastaneye yatırılıyorum bide benim kusmalarımda kanla beraber kusuyorum berbat olyoooo :25: inşallah bian önce geçer

Ben günde 2 tane içiyorum nerdeyse 3 hafta oldu.Söylediğin kramplar bende yeni başladı.daha doğrusu otururken kalkmaya çalıştığımda sanki biri kasığıma bıçak saplıyor bugün çok tedirgin etti beni.pazartesi günü kontrole gitmeyi düşünüyorum.aman maşşallah diyelim sıkıntı olmasın yeter ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kramplarimda seninkiler gibiydi. Gecti ama sukur. Umarim sende de bi problem yoktur. Benim kontrolume daha iii hafta var. Doktora progestani biraktim demeye de korkuyorum.:1:

Benim kramplarimda seninkiler gibiydi. Gecti ama sukur. Umarim sende de bi problem yoktur. Benim kontrolume daha iii hafta var. Doktora progestani biraktim demeye de korkuyorum.:1:

Geçicek inşallah bende umutla bekliyorum ama 3. Aylarda böyle kramplar oluyormuş o yüzden içim biraz daha rahatladı.ilacı bırakman sıkıntı yaratmaz inşallah ama doktorun belki fitil önerebilirdi sana

Selam arkadaslar,
Bugün kontrolüm vardı, tahlillerim temiz çıktı bebeğe baktık sonra ama kalp atışı alamadık.
2 gün önce durmuş meğer...
Başka doktorlarda baktı... Sonrasında kürtaj oldum malesef :(
Bu 2.kaybım, o yüzden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, çünkü iğne kullanıyordum...
Bebekten parça alınıp bi genetik merkezine gönderildi, onda da bişey olmazsa kromozom tahlilerimizi yaptırcaz eşimle.
Rabbim bana böylesini nasip etmiş demek ki...

Sizlerin yavrucaklarınıza uzun, sağlıklı ömürler versin Allahım, şimdilik iyi geceler...

Cok cok gecmis olsun arkadasim.allah sabirlar versin. Boyle durumlarda hic bisey teselli etmez, ne diyceyimi bilemiyorum bu yuzden. Insallah en hayirli zamanda bebis habedini alirsin. Hayirlisi boyleymis...

Geçicek inşallah bende umutla bekliyorum ama 3. Aylarda böyle kramplar oluyormuş o yüzden içim biraz daha rahatladı.ilacı bırakman sıkıntı yaratmaz inşallah ama doktorun belki fitil önerebilirdi sana

Yaa kramp ilk bebegimde de olmustu. Normal oldugunu biliyorum. Ne lekelenme ne de siddetli bi agri sanci yok. Allahima emanet umarim bi problem cikmas

Yaa kramp ilk bebegimde de olmustu. Normal oldugunu biliyorum. Ne lekelenme ne de siddetli bi agri sanci yok. Allahima emanet umarim bi problem cikmas

Aynen Allah'a emanetler inşallah sorunsuz geçer herşey de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Dün bebeğimin kalp atışlarını duydum.çook heyecanlandımmm nasılda hızlı atıyordu.Rabbimin bir mucizesi çok şükür Allah ımm :)

Mide bulantısı çeken arkadaşlarım bence şükredin inanın mide bulantim yok ama ciddi düşük tehlikem var keşke mide bulantım olsa.. Yerimden kipirdayamiyorum her lavaboya gidişimde yüreğim ağzıma geliyor bebeğime bişey oldu diye.. o peçetede her kan pıhtısıni kahverengi lekeyi gördükçe içim acıyor. Benim gibi bebeğini kaybetme tehlikesi yaşayan tüm annelere duâ ediyorum lütfen siz de bana dua edin :(((

cevabin icin cok sagol zaten on gun sonraya kontrolum var ay odum kopuyor kalbi falan durur diye allahim koru herkesin melegini. anne adayi bile olmak cok zormus saglikla gelsinler amin
Her ani ayri bi stres ayri bi heyecan kalbini dinledikten sonra ayy testler temiz ciksin su bu derken bi bakmissin kucaginda. Ben cok rahatim allahima emanet ettim 9 haftaligiz ama hala bi belirtimiz yok belki de ondan bu rahatligim.

Her ani ayri bi stres ayri bi heyecan kalbini dinledikten sonra ayy testler temiz ciksin su bu derken bi bakmissin kucaginda. Ben cok rahatim allahima emanet ettim 9 haftaligiz ama hala bi belirtimiz yok belki de ondan bu rahatligim.
hiç bi belirti yok derken bigün bianda bi başlıyo bitirio bnde hiç bi belirtim yok ne hassasiyet ne dogru düzgün bulantı derkennnn bi başladı hastanelerde yatmaya başladım o derece inş sizde de öle olmaz çok kötü oluyooo :49:

Canim bende ayin 22 sinde gidicem test icin. 11+3 oluyoruz o tarihte. Doktor ense kalinligini olcucez bide ac karnina kan vericeksin demisti. Bakalim heyecanla bekliyorum kontrol zamanini.

Biz de o tarihlerde yaptırcaz canım.suan 10+3 üm. Bana da tok gel dedi.uzuzn sürüyor cünkü dedi.

iPad 'den

Oğluma hamileliğimden hatırladığımı anlatayım canım, Dr. ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüyor. Senden de kan alınıp bir hormona bakıyorlar. Kan testi sonucun, bebeğin ense kalınlığı ve annenin yaşı gibi bir kaç faktöre bakılıp bebeğin down sendromu riski belirleniyor. genelde 40 yaş altı gebelerde risk düşük çıkıyor. İkili test kafaya takılacak bir şey değil çünkü belirlenen risk yüksek bile olsa daha detaylı testler yapılıyor, 3lü test, 4 lü test, amniyosentez gibi

Tesekkürler canım.kafaya takılcak birşey değil diyosun ama bu kötü cıkarsa kötüye Gidiyor demek ben aksilik olmadıgı sürece üçlü yaptırmayı düşünmüyorum.inşaallah temiz çıkar.

iPad 'den

Mide bulantısı çeken arkadaşlarım bence şükredin inanın mide bulantim yok ama ciddi düşük tehlikem var keşke mide bulantım olsa.. Yerimden kipirdayamiyorum her lavaboya gidişimde yüreğim ağzıma geliyor bebeğime bişey oldu diye.. o peçetede her kan pıhtısıni kahverengi lekeyi gördükçe içim acıyor. Benim gibi bebeğini kaybetme tehlikesi yaşayan tüm annelere duâ ediyorum lütfen siz de bana dua edin :(((

allah yardımcın olsun canım, rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

herkese günaydınlar, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta diliyorum tüm annelere

Dilaknz arkadaşım insallah sen ve düşük tehdidi yasayan bütün arkadaslarim bebeklerini saglikla kucaklar. Ama sakin dertleri bibbiriyle karsilastirma. Ilk gebeligimde esimden baska kimsemin olmadigi bi sehirde 22. Haftaya kadar bulantilarla hastanelerde kollarimda serum takilcak ver kalmadigi icin ayak bilegimden serum takilmis biri olarak söylüyorum. O derece zorlu bir surecti ki Anlatamam. Insallah hepimiz atlatiriz saglocakla bu zor günleri

Dilaknz arkadaşım insallah sen ve düşük tehdidi yasayan bütün arkadaslarim bebeklerini saglikla kucaklar. Ama sakin dertleri bibbiriyle karsilastirma. Ilk gebeligimde esimden baska kimsemin olmadigi bi sehirde 22. Haftaya kadar bulantilarla hastanelerde kollarimda serum takilcak ver kalmadigi icin ayak bilegimden serum takilmis biri olarak söylüyorum. O derece zorlu bir surecti ki Anlatamam. Insallah hepimiz atlatiriz saglocakla bu zor günleri

Günaydın herkese.beni çok iyi anlarsınız işte aynen sizin gibi serum takacak damar bulamıyorlar her yerim morardı.bişey yiyip içermiyorum ne leblebi ne soda ne meyve fayda etmiyor.kaldım öyle ortada bebeğimin heyecanını bile yaşayamıyorum ki.

allah yardımcınız olsun

Back
X