- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni toplantıya aldılar bu saatte yaw bide 20:30 a kadar burdayız diyolar hü hü benim yolum da uzun. Vay anam ben neyleyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
azıcık iş yapınca hemen belim ağrıyohaftalardır doğru düzgün iş yapamıyordum hamilelikten dolayı ev berbat oldu. eşimle bi bahar temizliğine karar verdik hadi evin bütün odalarını değiştirelim dedik zaten ev kirliyken hoop eşyaları kaldırdık bütü halılar kalktı perdeler çıktı heryer tozlu. bugünde eşimin kız kardeşi bize geliyormuş üç günlüğüne. neyapıcağımı şaşırdım zaten yemek yapamıyorum belimden dolayı evi de temizliyemiyorum.... neyapıcam ???
![]()
Kolay gelsin canım sana
Kardeşten misafir olmaz gelmişken iki işin ucundan tutuversin canımYeğen sevmeyi haketmeliler şimdiden
![]()
ben ilk testlerimi yaptırdım kalp atışlarını dinledik doktorum bir ay sonra tekrar gel dedi ama hafta söylemedi acaba hafta önemlimi ben 13. haftayı bekliyeyim diyorum belki cinsiyetini de öğreniriz diye daha erken mi gitmeliyim acaba![]()
Arkadaslar ben 2 kilo verdim hamileligin basindan beri acaba normal mi ki
bende 4 kilo verdim canım normal bu aydan sonra kilo almaya başlıycaz
Canim ne ile ilgili bu toplanti yorma kendiniBeni toplantıya aldılar bu saatte yaw bide 20:30 a kadar burdayız diyolar hü hü benim yolum da uzun. Vay anam ben neyleyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bakıyorum da herkes doğru yazıyorsa eğitim olarak en kötü benimofff buna çok üzülüyorum
Arkadaslar ben 2 kilo verdim hamileligin basindan beri acaba normal mi ki
azıcık iş yapınca hemen belim ağrıyohaftalardır doğru düzgün iş yapamıyordum hamilelikten dolayı ev berbat oldu. eşimle bi bahar temizliğine karar verdik hadi evin bütün odalarını değiştirelim dedik zaten ev kirliyken hoop eşyaları kaldırdık bütü halılar kalktı perdeler çıktı heryer tozlu. bugünde eşimin kız kardeşi bize geliyormuş üç günlüğüne. neyapıcağımı şaşırdım zaten yemek yapamıyorum belimden dolayı evi de temizliyemiyorum.... neyapıcam ???
![]()
geçirdim. Bu hafta başında işe başladım, ama bulantım hala var. Biraz biraz şiddeti azalmaya başlıyor gibi sanki, dün bir kaç saat hafifler gibi oldu, normal hayat, insan olmak neymiş biraz hatırlamaya başladım.
Yavaş yavaş da normal yemeklerden yemeye başladım, mümkün olduğunca bol sıvı almaya çalışıyorum. 25 Nisanda ikili tarama testim var, sonrasında doktoru ve hastaneyi değiştiricem. Şu doğum sigortalarından yaptırıcam sanırım. Bu berbat geçirdiğim günlerde doktorum bana sıradaki herhangi gebeden biri değil de peaceofmind hanım olarak yaklaşıp birazcık yardımcı olsaydı, tam çözüm olmasa da alternatifler sunsaydı belki bu kadar perişan hallere düşmezdim.
Çok uzattım kusura bakmayın arkadaşlar. Paylaşınca belki içim biraz hafifler umudundayım.
Umarım hepinizin gebelikleri çok iyi, çok sağlıklı gidiyordur.
Selamlar.
selam arkadaşlar. ben haftalardır nerdeyse hamile kaldığımdan beri halsizim. önceleri eşimle hergün dışarı çıkar yürür dolaşırdık. şimdi evden işe işten eve hiç halim yok.sizde öyle misiniz? bu hep böyle mi gidecek? öyleyse depresyona girmem yakındır :18:
selam arkadaşlar. ben haftalardır nerdeyse hamile kaldığımdan beri halsizim. önceleri eşimle hergün dışarı çıkar yürür dolaşırdık. şimdi evden işe işten eve hiç halim yok.sizde öyle misiniz? bu hep böyle mi gidecek? öyleyse depresyona girmem yakındır :18: