- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
Hadi maşallllahhh kuzucuklara![]()
ıkıncıye yasıyorum harıka otesı tez zmnda sızde hıssedın :Hehehe yazık onlara da, benim denyo iş yerim yüzünden onlar aç mı kalsın, kaynana damat ziyafet çekmişler işte :) ben son lahmacuna yetiştim aldım hemen önlerinden![]()
Harikaaa demek artık hafiften kol bacak atıyolar ayy harika bi duygudur, banada erken hissedeceğim gibi geliyo![]()
cok gecmıs olsun rabbım sabır versınmalesef düşük yaptım arkadaşlar boş gebelik sebebiyle önce kese bozuldu sonra kanama başladı ve rahimde perde varmış onun içinde olabilir denildi inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza alın cok dua edin
hg nerde durmak ıstersen masallah bebegıne :))Merhaba guzel anneler, bende hamileyim ama aralik topiginde mi olmaliyim kasim topiginde mi bilemedim 1 aralik gorunuyo dogum yapicam tarih ayy bilemedim iste... 7+6 dayiz biz bebisimle dun gorduk minigimizi cok hareketliydi :)))) rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Birdeee cok bulantim ve kusmalarim devam ediyo, dramamine verdi doktor bi ise yaramadi, 2 3 gun ictim mahvetti beni daha icmedim.... dun serum yedim iste bugun biraz rahatim serumdan mi neden bilimiyorunm