Günaydın kızlarrr
Çok mutluyum çünkü cumartesi bebeğimin ilk kez insan haliyle karşılaştım, en son gördüğümde 8 haftalıktı ve hiç birşey belli değildi sadece kafa ve vücuttan ibaretti 12+2 de gördüm şok oldum kol bacak el ayak göz burun ağız hepsi belli oluyor

Yüce rabbime çok şükürler olsun böyle gördüm ya bi rahatladım duygulanma kısmını anlatmıyorum bile
neyse ikili test için gitmiştim radyoloji uzmanı 3 boyutlu ultrasonla inceledi ölçülerini aldı ense kalınlığımızda problem yok onun dışında kan testleri yaptılar sonuçları çarşamba çıkacak bizimki bir oynuyor anlatamam öyle güzel pozlar yakaladı ki uzmanı sağolsun bir sürü fotoğrafını ekstradan verdi :))
bu arada benim sıpayı iyi beslemişim heralde 12+2 lik olması gerekirken gelişimi 13+1 de önden gidiyor :)) boyumuz 7,15 cm önden gitmesinin hiç bir problem yaratmayacağını gayet normal olduğunu söyledi
gerçi yavrumun anası babası uzun boylu irice insanlarız belkide ondadır
işte böyle onun dışında folik asiti bıraktık sadece vitaminle devam edeceğiz, çatlak kremi için bir isim verdi henüz araştıramadım, şimdilik vaselin kakao özlü vücut kremini kullanmaya başladım iyi nem verdi memnun kaldım, birde cinsiyeti söylemedi mayıs ayına kaldı mecbur beklicez