• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

ben memorial hastanesine gidiyorum, muayene 80 lira, test fiyatını dün sondum 48 lira dedi çok pahalı olsaydı doğumevine gidecektim test için

benim doktor konusunda biraz talihsizliklerim oldu ilk doktoru sölemiom diye tam bi doktor buldum tamam dedim kadıncağız beyin kanaması geçirdi vefat etti daha sonra bir doktor daha buldum kadının suratından meymenet akıo konuşmadı bilee ama nt dimi ense kalınlığı kağıda yazdı da orda 1 mm yazıyordu ama henüz tarama testine girmedim

Talihsizlik olmuş baya.. evet nt yazan ense kalınlığı 3mm altı normal deniyor.

Nasılsınız? Sizi hep okuyorum ama iş yerimde yasaklı olduğu için topiğe yazamıyordum.. Şu an evdeyim doktora gittim geldim sabah... Veeeeee şükürler olsun ki bu kontrolü de sorunsuz atlattık... Rabbim'e bin şükür... Darısı sizlere... Gerçekten bildiğiniz küçük insan figürü ya... Kıpır kıpırdı ayaklarıyla keseye basıp dönüyordu felan... Doktor ense kalınlığını ölçtü 0,12 m normal dedi tabi kan verdim 10 gün sonra öğreneceğim... İkili test için ben kararsız kalınca böyle şeylerden çekinmeyin yaptırın dedi... Vee kızlar tek tek organlarına baktık... Burnuna, ellerine, kafatasına ve bacaklarına geldik kiiiiii iki bacağını da ayırdı şeyime bakın der gibi :9::9: kuzum benim... Kızlar ben hiçbişi sormadan doktor dedi ki daha 11+4 sünüz ama açtı gösterdi dedi... Ben bi tahminde bulunacağım erkek dedi :55: Çok erken tabi ki bir daha ki ay netleşir benimki sadece tahmin dedi... Bir de folik asiti bıraktırmadı kızlar omega yazdı imum diye ona başlattı... Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın... Öpüyorumm sizleriiii:54::54::16::16:

Eki Görüntüle 1084588

Resim inşallah ters olmaz düzeltemedim bi türlü :)

Canım gözün aydın olsun, hafiften cinsiyet bile belirmiş :nazar: Diğer yazdıklarını da okudum, ne olursa olsun kalbimiz hep pır pır atıyor değil mi arkadaşım:1: Ben taaa keseyi görmeye gittiğim zaman artık nasıl duruyorsam endişeden doktorum öyle bir baktı ki :53: ne oldu dedi, hep çok güleryüzlü görmeye alıştım seni birşey mi var?, ben tabi aklımda yok kese görünmezse, dış gebelik vs. olursa diye kurarken Allah'a şükür 1 değil 2 kese göstermişti bana.. İnşallah kuzuların bu günlerini de :55: göreceğiz..

Çok haklısın canım öyle iyi anlıyorum ki rüyalarıma bile giriyor benim sürekli ama sonra hep dua ediyorum çok rahatlıyorum... Hep pozitif enerji gönder bebeğine onlar bize sımsıkı tutunuyorlar biz de kötü düşünmeyelim :16:

Allahın dediği olur tabiki hakkımızda hayırlısı hep dua ediyoruz eşimle Rabbim korusun inşallah

Merhaba güzel annişler yorumları okuyunca merak ettim bende daha ikili test yaptırmadım pztye gidicem bende.şimdi hastaneyi aradım sordumda test için 45 tl dediler.gerçekten özel hastaneler ne tutturabilirse onu istiyorlar sizin söylediklerinize göre makul tabi arkadaşlar 370 250 falan deyince

alla alla nerde bu hastaneler yaa burda 300 den aşağa değil.

Teşekkürler... Geçekten elim yüreğimde gidiyorum her kontrole hep aklımda kötü senaryolar.. İlki gibi hayal ediyorum ya hep :S Şükürler olsun ki artık daha az tedirgin olacağım... Rabbim tüm mucizelerimizi korusun:nazar::emir_bebek:

amin canım inşallahh :nazar:
moralini yüksek tut bebişini de üzme :55:

Merhaba güzel annişler yorumları okuyunca merak ettim bende daha ikili test yaptırmadım pztye gidicem bende.şimdi hastaneyi aradım sordumda test için 45 tl dediler.gerçekten özel hastaneler ne tutturabilirse onu istiyorlar sizin söylediklerinize göre makul tabi arkadaşlar 370 250 falan deyince

Benim takip olduğum özel hastane 200tl istedi bende eğitim araştırmada yaptırdım abartmışlar fiyatları iyice:20:

ah canım o bende de var bildiğin coştular doktoruma sorduğumda alma demişti dökülecekmiş onlar:49: bende en azından bir kısmını alıyorum gene dayanamıom:9:

yaa sorma bende en azından göbek deliğinin altında olanları alırım..ultrasonda açamam yoksa ya :17:

Henuz yaptrmadim ama 15tlymis ozel hastneye gdyrm 2sinde yapilack aile konusunda coook sansliyim annemlerle ve ablalarmla yanyana apartmanlarmz anneme el sallyrm bazen gidemezsem:))herseyimi onlar yapiyo temizlik utu yemek pazar elim ayagmlar cok sukur

ben medical park a gidiyorum muayene 35 ikili testte 25 dediler...

Evet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldi :9: Doktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)

Banada perinatolog baktı doktorların kendileride bakıyor demek

Henuz yaptrmadim ama 15tlymis ozel hastneye gdyrm 2sinde yapilack aile konusunda coook sansliyim annemlerle ve ablalarmla yanyana apartmanlarmz anneme el sallyrm bazen gidemezsem:))herseyimi onlar yapiyo temizlik utu yemek pazar elim ayagmlar cok sukur

ohh ne güzel annesine çok yakın olanları valla kıskanıorumm yaaa.15 tl hiç bişi gebelik testine bile hep 35 verdimmm ikili test o fiyata o imkansızz 300 heryerde..

ben medical park a gidiyorum muayene 35 ikili testte 25 dediler...

hemde medical park da 25 istanbulda medical parkda muaynee bile 220 doğum 6bin tl ikili testi hiç sormadım cesaret edipp.

ohh ne güzel annesine çok yakın olanları valla kıskanıorumm yaaa.15 tl hiç bişi gebelik testine bile hep 35 verdimmm ikili test o fiyata o imkansızz 300 heryerde..

hemde medical park da 25 istanbulda medical parkda muaynee bile 220 doğum 6bin tl ikili testi hiç sormadım cesaret edipp.

ben istanbulda değilim canım...
valla bende doğumu sorucam bu gidişimde bakalım ne dicekler...
ama ben uzman doktora gidiyorum..
burada da bi profesör var onunda muayenesi 200 tl...

Evet çok haklısın canım kan vermeden önce gidip parayı veriyorsun bırakırlar mı hiç.. Yani geçen ay Rubella vs. tahlili için 40 tl aldılar ikili test için 5 tl deyince ne bilim komik geldi :9: Doktor kendi baktığı için mi öyle oldu acaba bazı yerlerde radyoloji uzmanları ölçüyorlarmış ya enseyi burnu felan doktorum kendisi ilgilendi kendi ölçtü ondan mı acaba diorum neyse çok da irdelemeyeyim paramın delisi miyim :)

benim kendi doktorumun uzmanlık alanında yazıyo perinatolog :37:
geçen hafta 9+1 de zaten kendi kendine ölçtü ense kalınlıklarını...
yinede 2 hafta sonrada gel ikili test için dedi..
temkinli mi davranıyo yoksa hep yaptığı işlemlermi bilemiyorum...
acaba haftaya gittiğimde kendi mi ölçücek yoksa yönlendiricek mi onu da bilmiyorum :31:

Slm kizlar ya size bi sorum var.iki gun once 8-10 damla halinde pembe leke gordum bugun sanki bi damla daha gelmis 8.ve 9.haftada normal olabilecegi yaziyor..dr ultrasonda bakinca bebek iyi gorunuyo dedi ama tedbir amacli progestan verdi.sizce kprkmali miyim yoksa ilac icmek icin biraz bekleyimmi kafam cok karisik:44::44:44::44::44:

Canım gözün aydın olsun, hafiften cinsiyet bile belirmiş :nazar: Diğer yazdıklarını da okudum, ne olursa olsun kalbimiz hep pır pır atıyor değil mi arkadaşım:1: Ben taaa keseyi görmeye gittiğim zaman artık nasıl duruyorsam endişeden doktorum öyle bir baktı ki :53: ne oldu dedi, hep çok güleryüzlü görmeye alıştım seni birşey mi var?, ben tabi aklımda yok kese görünmezse, dış gebelik vs. olursa diye kurarken Allah'a şükür 1 değil 2 kese göstermişti bana.. İnşallah kuzuların bu günlerini de :55: göreceğiz..

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun... Evet o yürek öyle oluyor ki içeri girene kadar annelik işte ya içimiz gidiyor... Oyy ben de hep ilk kucağıma verdikleri o 'an'ı hayal edip duruyorum hep heyecandan yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor inan ki :52:

amin canım inşallahh :nazar:
moralini yüksek tut bebişini de üzme :55:

Canım zaten bu kontrolle beraber azaldı tedirginliğim.. Doktorum da öncesini bildiği için kanama alanı yok, düşük tehliken yok maşallah her şey yolunda dedi dünyalar benim oldu..

Banada perinatolog baktı doktorların kendileride bakıyor demek

Valla benim hiç bilgim yoktu canım nasıl ikili test olacağından doktorum direk kendi baktı kan almaya sonra yolladı demekki değişiyor her hastanede

benim kendi doktorumun uzmanlık alanında yazıyo perinatolog :37:
geçen hafta 9+1 de zaten kendi kendine ölçtü ense kalınlıklarını...
yinede 2 hafta sonrada gel ikili test için dedi..
temkinli mi davranıyo yoksa hep yaptığı işlemlermi bilemiyorum...
acaba haftaya gittiğimde kendi mi ölçücek yoksa yönlendiricek mi onu da bilmiyorum :31:

Canım kendi öyle ölçüyorsa yine kendi ölçer diye tahmin ediyorum ben.. Hem zaten ultrasonda bakılmıyor mu doktorun ölçmesi çok daha mantıklı geliyor bana

Slm kizlar ya size bi sorum var.iki gun once 8-10 damla halinde pembe leke gordum bugun sanki bi damla daha gelmis 8.ve 9.haftada normal olabilecegi yaziyor..dr ultrasonda bakinca bebek iyi gorunuyo dedi ama tedbir amacli progestan verdi.sizce kprkmali miyim yoksa ilac icmek icin biraz bekleyimmi kafam cok karisik:44::44:44::44::44:

Canım çok geçmiş olsun.. Akınının rengi pembe olduğu için bence kesinlikle ihmal etme doktorun dediği gibi progestanı iç.. Bebeğin de iyiymiş ama tedbiri elden bırakma... Ben iç derim sana.. Ve dinlen ayakta çok kalma şu ilk haftalarda biraz sabırlı olmak daha dikkatli olmak lazım aman dikkat:54:

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun... Evet o yürek öyle oluyor ki içeri girene kadar annelik işte ya içimiz gidiyor... Oyy ben de hep ilk kucağıma verdikleri o 'an'ı hayal edip duruyorum hep heyecandan yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor inan ki :52:

Canım zaten bu kontrolle beraber azaldı tedirginliğim.. Doktorum da öncesini bildiği için kanama alanı yok, düşük tehliken yok maşallah her şey yolunda dedi dünyalar benim oldu..

Valla benim hiç bilgim yoktu canım nasıl ikili test olacağından doktorum direk kendi baktı kan almaya sonra yolladı demekki değişiyor her hastanede

zaten 11. haftadan sonra düşük yapma riski %1 e iniyomuş canım...11-12. haftalara kadar gelen bebek sağlıklı gelişim sağladığı için gelebiliyomuş...

Back
X