• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım sen nerede yaptırdın testini?
perimmm gözün aydın, meleğini görmüşsün yine, çok sevindim canım benim :54:

sağol canım inşallah :1::34:

Evet canım şükürler olsun o hareketli kıpır kıpır halini de görmek nasip oldu darısı en güzel şekliyle sizlerin başına :nazar::emir_bebek:

canmm ben seni temmuz anneleri topiğinden hatırlıyorum..bende ordaydım..kaybettim bebeğimi..aynı endişeleri yaşıyoruz..normal ama zamanla geçer heralde..bak allah göbişlerimizi boş bırakmadı..tamamınada erdirir inş..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa canım benim çok geçmiş olsun sana da... Evet o topiği hala ara ara girip takip ediyorum tabi içim gidiyordu şükür Rabbim bu sefer sağlıkla verdi sonuna kadar da sağlıkla hayırla gideriz inşallah...:49:

Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun Allahın izniyle biran önce atlatırsın inşallah :nazar:

kızlarrr internette bunu buldum haftalara göre bebişlerin karnın hangi kısımda bulunduğu güzel bişeymiş..
$gebelik_haftalari.webp

Herkese selamlar. Uzuun zamandır forumu takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Kasım annesi olmam vesilesiyle yazmak istedim. Tahmini doğum tarihi 17 Kasım 2014 inşaallah. Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını dilerim.

hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar forumu her açtığımda reklam kaplıyor sayfamı sizdede var mı çok can sıkıcı:18:

hosgeldin:) benim de 17 kasim tahmini dogm tarihim:) bulantilar disinda hersey normal cok sukur. senin var mi skintin?

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Hoşbulduk hepinize :) Benimde öyle aman aman bi sıkıntım yok Allah'a şükür. Koku konusunda hassastım zaten, şimdi daha fena haliyle :) Ama mutluyum çünkü bebeğin varlığını hatırlatıyor bana ;) İnşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini.

Bu arada bir kızım var iki yaşında, sezaryenle doğdu. Şimdi ssvd istiyorum inşallah. Dua rica ediyorum hepinizden

günaydin bayanlar

ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?

Aminnn canım inş. :16:
13 mayısta deneyimimi yazarım tekrar :))

Aynen öyle tadını çıkart canım gün senin günündür :52:
bu arada gündüz ye ekşiyi al ayşeyi muhabbeti yaptık sen tatlı tuzlu ekşi ne yiyodum canım
Tamam canım, güzel haberlerini bekliyorum.
Şimdi düşündüm de, ben gizem hanıma geçen sene 1 Mayıs'ta gitmiştim:31: Haziranda da hamile kalmıştım. Hey gidi günler hey :31:
Evet canım şükürler olsun o hareketli kıpır kıpır halini de görmek nasip oldu darısı en güzel şekliyle sizlerin başına :nazar::emir_bebek:

Yaa canım benim çok geçmiş olsun sana da... Evet o topiği hala ara ara girip takip ediyorum tabi içim gidiyordu şükür Rabbim bu sefer sağlıkla verdi sonuna kadar da sağlıkla hayırla gideriz inşallah...:49:
Aminnn perim inşallah hepimiz görelim hayırlısıyla :69:
günaydın herkese..
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle.. hayırlı cumalar..

günaydın kızlaaaaaarrrrrrrr:16:
hayırlı cumalarrrr......

Hayırlı Cumalar Kasım Anneleri

Günaydın anneler :49: hayırlı cumalar...

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese. Hoşbulduk hepinize :) Benimde öyle aman aman bi sıkıntım yok Allah'a şükür. Koku konusunda hassastım zaten, şimdi daha fena haliyle :) Ama mutluyum çünkü bebeğin varlığını hatırlatıyor bana ;) İnşallah herkes sağ salim alır kucağına bebeğini.

Bu arada bir kızım var iki yaşında, sezaryenle doğdu. Şimdi ssvd istiyorum inşallah. Dua rica ediyorum hepinizden

günaydin bayanlar

ben bugün ilk kez bilgisayardan baglandim görüyorumki herkes hamilelik takvimi yapmis
nasil yapiliyor beni bir bilgilendiren olurmu acaba ?

gunaydın hayırlı cumalar..:49::49::49:

Gunaydin arkadaşlar, herkese hayirli cumalar
Herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalar :54:

günaydin bayanlar

bugün nasilsiniz allaha sükür bugün bulantim yok dün cok kötüydüm :14:
hergün olmuyo cok sükür bulantilarim haftada 3 gün falan

haftaya dr kontrolüm var cok merakliyim minigimizi görmeye gidicez
ense kalinligini ölcücez demisti gecen sefer dr
umarim hersey yolundadir

allah hepimizin bebisine saglik versin

Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..

Canım hayırlı olsun, bu topikte benden başka bir ssvd adayı daha gördüm çok sükür :)

İnşallah bu defa başarabiliriz. Her sabah dua ediyorum, bundan sonra senide dualarıma katarım canım..

Doktor buldun mu? Hangi şehirdesin?

Herkese gunaydin huzurlu bi gun diliyrm
günaydın :34:

günaydin bayanlar

bugün nasilsiniz allaha sükür bugün bulantim yok dün cok kötüydüm :14:
hergün olmuyo cok sükür bulantilarim haftada 3 gün falan

haftaya dr kontrolüm var cok merakliyim minigimizi görmeye gidicez
ense kalinligini ölcücez demisti gecen sefer dr
umarim hersey yolundadir

allah hepimizin bebisine saglik versin
günaydın :34:
Ben iyiyim şükür, yorgun hissediyorum sadece kendiimi. Bulantıların neyse ki hergün değilmiş, hergün olsa çok yorucu olur.
İnşallah kontrolun iyi geçer cnm :34: Benim kontrolum 2 hafta sonra :16:

Kızlarrrrrrr.... Doktor bana folik asiti bıraktırmadı ama bir ay sonrasın da da nerdeyse 4 ayım bitiyo olacak çok uzun süre olmuyor mu ya öyle kullanmam..
perim doktorun öyle uygun gördü demek ki, ama kafana takılıyorsa tlf edip sorsana, acaba unuttu mu diye?
Belki özel durumundan dolayı bıraktırmayacaktır

Back
X