Güzel anneler, forumu şenlendiremedim bugün. Moralim iyi olmakla birlikte anlatacağım şeylerden pozitif etkilenin lüffen, sizleri seviyorum :)
10:00 civarı İşyerinde iken birden kanamam oldu ne ağrı ne sızı çok şaşırtıcıydı. Hemen doktoru aradım, yolum çok uzak olmasına rağmen ona gitmek istedim. Detaylara girmemin manası yok, Göründük bebek gene zıplıyordu zıpır, kalbi iyi, plasenta duvarı ile rahim arası bilmemne bişiy bişiy o korku ile anlamadığım noktalarımdan kan gelmiş, doktor mal mal baktığımı görünce düşük tehlikesi tonton dedi, iğnemi yaptı ilacımı raporumu verdi o saatten beri evde uyuyorum yeni kendime geldim kuzular. Eşimin mantığı şu oldu; daha şimdiden bu kadar bizi üzdüyse büyüyünce ölürüz yahu! Aynen öyleymiş.. İyiyim yani şekerler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok çok geçmiş olsun..
kısa zamanda toparlanırsın inşallah,
Birde cinsiyet belli oldu demek erkek ha! hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına.
5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep![]()
Canım Özel hastaneler fahiş fiyatlar alıyorlar. Hele ki Medical Park gibi A grubu özel hastaneler iyice abartmış durumda. Aynı testi devlet hastanesinde ücretsiz yaptıranda var Özel hastanede 350 tl ye yaptıranda var. Eğer doktorun bir şey demezse devlet hastanesinde yaptır. Özelde ki doktoruna göster. (ki Dr. bu durumdan para kazanıyorsa kabul etmez). Bu test için Medical Park ta 5 yıl önce 195 tl ödemiştik bilmediğimizden.