• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

oooo afiyet olsun beğendin mi??? :56:
taratoru biliyor musun? havucu rendeleyip az yağda kokusu çıkana kadar kızartıyosun yoğurtluyosun harika oluyor hem de havuç çok faydalı bebiş için...
mevsimi gelse semizotu salatası yoğurtlu çok güzel oluyor...
hiç bir şey yapamazsan cacık yap bol naneli mideni rahatlatır..
aklıma gelirse yazarım yine :16:
Sağol canım, Evet bayılarak yedim koca tabağı :52:taratora da bayılırım ama evde havuç yok.
Semizotu salatasına da bayılırımmmm:56::56:
Biber boraniye de bayılırım, ama biber bu ara mideme dokunuyor, aramız hoş değil bu aralar yani :19:
Yarın havuç alayım ben :52:

bu arada kızlar uzun zamandır hamile ajandası arıyorum hiç bi yerde bulamıyorum. bulup alan kullanan var mı?

bu arada kızlar uzun zamandır hamile ajandası arıyorum hiç bi yerde bulamıyorum. bulup alan kullanan var mı?

ben şimdilik kendinden poşetli dosya aldım ona koyuyorum bebişlerimle ilgili herşeyimi aldığım notları falan...
doğuma yakın yapıcam hamile ajandası işini nasip olursa...

ben şimdilik kendinden poşetli dosya aldım ona koyuyorum bebişlerimle ilgili herşeyimi aldığım notları falan...
doğuma yakın yapıcam hamile ajandası işini nasip olursa...

hazır olanlar var ama netten bakıyorum hiç biyerde stokta yok. olmadı bende senin gibi yapıcam bulamazsam

herkese merhaba...
bizde bugün 2 li testimizi yaptırdık..ense kalınlığı gayet iyi..kan sonuçlarımız haftaya çıkacak..erkeğe benziyor ama kesin sonuç 4. ayda..evimize 2. erkek gelebilir..
kızlar benim gibi safra kesesinde taş olan var mı?ben oğluma hamileliğimde öğrendim detaylı ult. da ama hiç sıkıntı yaşamadım..fakat şimdi 4 haftadır rahatsızlanıyorum..var mı acaba benim gibi olan?
röfle,boya konusunda ne düşünüyorsunuz?aslında boyatmayı duşünmüyordum ama bugün. dr. sordum 12. haftadan sonra boyatabilirsin dedi aklım karıştı..yamalı gibi görünmek istemiyorum çünkü..

kendi doktoruma henüz sormadım ama yengemin doktoru profesördü, 6 aydan sonra izin vermişti. O yüzden ben de cesaret edip boyatmıyorum. Dibi beyazlamış saçlarla geziyorum.

selam arkadaşlar :16:
benim adım yeşim 21 yaşındayım. uzun zamandır kasım anneleri topiğini arıyordum ve buldum sonunda. sizler baya tanışıp kaynaşmışsınızdır umarım beni de aranıza alırsınız:34:
samsunda yaşıyorum. mayıs 5te de 3 yıllık evli olacağım. 1 tane düşüğüm var şimdi çok şükür yine hamileyim aşılama ile:16:
Rabbimin izniyle ilk bebişimiz olacak :16::16:

ama bebişimiz anneyi çok zorluyor kusmalar bulantılar had safada devam ediyor. zofran kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım çıkınca yine aynı devam etti. bakalım ne zamana geçer. Bu zor ama çok güzel yolda bütün zorlukları da güzellikleri de birlikte atlatmak ve paylaşmak dileğiyle :16::16:

hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...

kızlarrr internette bunu buldum haftalara göre bebişlerin karnın hangi kısımda bulunduğu güzel bişeymiş..
Eki Görüntüle 1086534

cok güzell :)

Kızlar forumu her açtığımda reklam kaplıyor sayfamı sizdede var mı çok can sıkıcı:18:

mozilladan kaynaklanıyordur canım, reklamdan nette geilmiyor, diğer tarayıcılarda sıkıntı yok

Hu hu kızlarr, çok sıkıldım ben yatmaktan yaw. Geçmiş olsun dileyen herkese teşkür :) dünün heyecanı ile söylemeyi unutmuşum, 2li test raporum temiz çıkmış 43800 binde bir ihtimal. Bu arada testler için erzuruma gidip gelsek daha ucuza patlar bide gezmiş oluruz heralde yöremizi, ben nakit 150 verdim kan testine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maaşallah canım darısı başımıza inşallah:nazar::nazar:

ben dr değiştirmiş olacağım dinletir diye düşün üyotum.. inşallah

bu arada dualarınıza ihtiyacım var 9.30 saatlik uçak yolculuğu yapacağım pazar.. endişeliyim :/
hem bulantılar açısından hem de bebiişe zararı olur mu diye.. :18::18:

allah korusun..

12. haftayı da tamamlamamış olucam en son muayeneye göre..

allah yardımcın olsun canım kalbini ferah tut!

sabah gittim doktora ense ölçümü 1.5 çıktı güzel dedi doktor çok şükür burun kemiğinide gösterdi

veeeeeeeee erkeğe benziyor dedi :52: ama 1 ay sonra kesinleşir kıyafet fln alma dedi :6:

maaşallah canım, gözünüz aydın! sonuçları iyi olan arkadaşlar biz sıradakilere dua etsin ne olur:17::17:

forumda bir erkek yoğunluğu var, ben de baştan beri erkek gibi hissediyorum, rabbim hayırlısını versin hakkımızda bakalım!
haftaya cuma gidicem ikili test için, doktorum cinsiyet de muhtemelen belli olur dedi, hayırlısıyla inşallah! ama booolll sabır öğretiyor bu süreç insana:49:

Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...

hoşgeldin canım inşallah :nazar:
kaç haftalık hamilesin?

hayırlı olsun hamileliğin, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:
Ben de arıyorum günlük tarzında bir şey ama bulamadım bir türlü, nette bulursan bana da haber verir misin?

hoşgeldin hayırlı olsun, ne kadarlık hamilesin acaba? :34:

İnternetten bakmıştım ece ajandanın hamile ajandası var güzel bişeye benziyor fiyatı 24 tl yazıyor D&R larda varmış

slm kızlar bende aranızda yenıyım ılk bebegımın heyecanını yasıyorum 9+2 cok zor bı hamıleleık gecırıorum mıde bulantılarım cok halasızlık cok ve cok acıkıyorum sızlerde nasıl gıdıo mıde bulantıları ıcın onerılerınız varmı hepnızı opuyorum:16::16::16:

hehe bu yazını eşime okuttum nasıl hoşuna gitti :16:
"sen de ye şeker çikolata gitmeden" diyo bana :1:

:1: canım benim inan o kadar garip hissedeceksinki bi bakmışsın kocaman olmuş gözünde zıp zıp zıplıyor ben anneliği o andan sonra hissetmeye başladım :49:bu arada mesaj kutum dolmuş göremedim alıntını silince anladım :26:

5 Lira' mı? Ya eski tarihli konu başlıklarında bile böyle fiyat yok. 80-170-240 arası rakamlardan bahsetmişler hep :25:

o tamamen gittiğin hastaneyle alakalı cnm.. ben Florence Nightingale Kadıköye gidiyorum 534 TL çektiler sağlık sigortamdan ama Medipol Koşuyoluna sordum 250TL idi.

Back
X