2014 Kasım Anneleri

Canım ya dah doğuma çok vakit var. Doktorunla konuş seni bir psikologa yönlendirsin. Bu sonuçta ciddi bir korku haline gelmiş sende.
Ama sonuç olarak illaki sezeryan olacaksanda bebeğin için en iyi şekilde olsun.

* Sezaryen tarihini siz seçmeyin buna bebek karar versin. Gelmek istediği tarihe kadar bekleyin. Yavrucak kendini hazır hissetmeden senden koparılıp alınmasın.

* Ameliyata girerken genel anestezi alma, spinal ya da epidurali tercih et ki doğar doğmaz göğsüne alabilesin. Buz gibi ameliyathanede senin sıcaklığından uzaklaşıp onca zaman annesinin ayılmasını beklemesin. ilk senin kokunu,senin sıcaklığını alsın.

Dediğim gibi illaki sezaryen olacaksa herşey bebeğin için en iyisi olsun..

bunları not ediyorum bir kenara çooook saol :)

:1::1: Gitmiş bir çerezciden bir karışım almış, içinde bir ben yokum yani o derece. Bir de söylediğine göre fındık ve bal-kaymak enerji veriyormuş. Eşim kaçmıyor ama, adamda derman kalmadı, en son geçen gün belim ağrıyor artık dedi, gitmiş dün yatak beğenmiş, alayım mı dedi al dedim bende ne yapayım. Düğünde masraf olmasın diye, pek iyi birşey almamıştık, yataş'ın yatağını almış. Ben eve gidene kadar getirmişler. Geldi mi yatak dedim "geldi" dedi. " bakalım deneyelim, sahiden athletic bir yatak mıymış" dedim ya:1::1: İlişki de rolleri değiştik gibi geliyor bazen :9:

ayyy işyerinde kahkahayı basmamak için zorlu tuttum kendimi :))

💑💓

cnm ıns temız cıkar, proteın kacagı ıyı bırsey degıl, gebelıkte nasıldır bılmıyorum ama bobreklerle ılgılı bı sorun, proteın buyuk bır molekul, ıdrarda da olmaması gerekıyor, bu durum bobregın suzme yapmadıgını gosterıyor. ıns bısey cıkmaz.

benımde parmaklarım sıstı ya, tektasımı takıyrm alyasımı takmıyorum bugun

gecmıs olsun:16:

ooooo baya kılo almıssın masallah :nazar: ama bebıs ıyı olsunda sorun degıl cnm takma kafana

boyu benım oglanla aynı :17:
:17:

Maalesef biliyorum arkadaşımda protein kaçağı vardı iki gebeliğinde erken doğuma neden olabiliyor endokronolojiye takipliydi tüm gebelik boyunca gebelikte öğrendi durumu Allah korusun.. yarın bi idrar tahlili baktırıcam.. yaaa bi doktora da gittiğim de bişey demesinler ne zormuş bu işler..
Ben iki aydır alyans takmıyorum sadece tek taşımı takıyorum zaten biraz sıkıydı hiç olmuyor artık illa yüzük takıcam ama seviyorum :16:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

cok ıyı ya, cok guldum, hamılelıkten once nasıldı pekı? :17:

bız gun aasırı deneme olayını zor yapıyorduk bı gun beklemek zor gelıyordu :1:

hamıle olunce bende tık yok ama

bu ruyalar cıkmaya basladı ıste bılınc altı, :17:

Hamilelik öncesi de ben ateşli bir hatundum aslında, ama işte bazen yorgunluk falan etkiliyordu. Şimdi yorgun da olsam, içimde birşey dürtüklüyor beni yapmadığım şarlatanlık kalmıyor:1:Nasıl birşey bende anlamadım ki:37:

ben de düşünüyorm erkek olsam hiç rahat vermezdim herhalde :D

anamm yalnız değilmişim :))
ama ben icraata geçmeyenlerdenim. bir iki kez yorgunum bilmem ne diye reddedilince daha açmadım ağzımı. hiç kovalayamam :P gelirde her daim hazırım :D:D

💑💓

Yok yok değilsin, geçen cumartesi yemek yapıyorum, gelmiş eşim sırnaşıyor "sana sinyal gönderiyorum" diyor :1: Bende ki cevap "bende alıcılar hep açık sen kafanı yorma":32::32: Yok valla sağ olsun eşim, elinden geleni yapıyor, reddetmedi henüz hiç, ama bu gidişle derman kalmayabilir :1:

Hamilelik öncesi de ben ateşli bir hatundum aslında, ama işte bazen yorgunluk falan etkiliyordu. Şimdi yorgun da olsam, içimde birşey dürtüklüyor beni yapmadığım şarlatanlık kalmıyor:1:Nasıl birşey bende anlamadım ki:37:

acaba kız hameleliğimi böyle oluyor..
bir arkadaşta kıza hamile o da öyler..
kocası ile köşe kapmaca oynuyorlarmış artıkk :9::9:

:1::1: Gitmiş bir çerezciden bir karışım almış, içinde bir ben yokum yani o derece. Bir de söylediğine göre fındık ve bal-kaymak enerji veriyormuş. Eşim kaçmıyor ama, adamda derman kalmadı, en son geçen gün belim ağrıyor artık dedi, gitmiş dün yatak beğenmiş, alayım mı dedi al dedim bende ne yapayım. Düğünde masraf olmasın diye, pek iyi birşey almamıştık, yataş'ın yatağını almış. Ben eve gidene kadar getirmişler. Geldi mi yatak dedim "geldi" dedi. " bakalım deneyelim, sahiden athletic bir yatak mıymış" dedim ya:1::1: İlişki de rolleri değiştik gibi geliyor bazen :9:

Ahahah ben daha evlenmeden gittim yataşın en pahalı yatağını aldım en sağlam yatırımı yaptım
bal kaymak yedireyim ben buna iyisimi. Nutella da olur mu, bal kaymak sevmiyo ama nutellayı kaşık kaşık yiyo kazık kadar adam
Valla ilişki yasağım olduğunda bile kaçamak yaramazlık yapıyoduk o kadar istekliydi ne oldu adama anlamadım.
birileri buna aman sakın yapma dedi ise burnu düşsün kirpikleri kurusun arap olsun. :ssz:

ben de düşünüyorm erkek olsam hiç rahat vermezdim herhalde :D

anamm yalnız değilmişim :))
ama ben icraata geçmeyenlerdenim. bir iki kez yorgunum bilmem ne diye reddedilince daha açmadım ağzımı. hiç kovalayamam :P gelirde her daim hazırım :D:D

💑💓

ya bana red eden erkek bıraz garıp gelıyor acıkcası, bende erkek olsam rahat bırakmazdım yanı :1:

:1:
:1::1:
Maalesef biliyorum arkadaşımda protein kaçağı vardı iki gebeliğinde erken doğuma neden olabiliyor endokronolojiye takipliydi tüm gebelik boyunca gebelikte öğrendi durumu Allah korusun.. yarın bi idrar tahlili baktırıcam.. yaaa bi doktora da gittiğim de bişey demesinler ne zormuş bu işler..
Ben iki aydır alyans takmıyorum sadece tek taşımı takıyorum zaten biraz sıkıydı hiç olmuyor artık illa yüzük takıcam ama seviyorum :16:

Allah korusun, benım annemde var ordan bılıyorum, nefrolojıde tedavı goruyor, caresı dıettı, dıet yaptı duzeldı ve omur boyu yapmak zorunda

bende ıkkat edıyrm tatlı yemıyorum mesela, hurma yıyıyorm, meyve yıyıyorum

sık sık yemek gerekıyor gercekten

ama işte cok zor yaaa

doktorlar ıyı hos dıyorda :19:

ya bana red eden erkek bıraz garıp gelıyor acıkcası, bende erkek olsam rahat bırakmazdım yanı :1:

:1:
:1::1:

Allah korusun, benım annemde var ordan bılıyorum, nefrolojıde tedavı goruyor, caresı dıettı, dıet yaptı duzeldı ve omur boyu yapmak zorunda

bende ıkkat edıyrm tatlı yemıyorum mesela, hurma yıyıyorm, meyve yıyıyorum

sık sık yemek gerekıyor gercekten

ama işte cok zor yaaa

doktorlar ıyı hos dıyorda :19:

Nefroloji dicektim ne yazmışım sıcaktan kafa döndü :1: geçmiş olsun annene böbrek çok önemli bir organ Allah korusun.. bakalım bi idrar da ne çıkacak :44:
Bende hurma meyve yiyorum çok nadir arada tatlı yiyorum kan şekerim düşmüyor artık eskisi gibi hamile olmadan öğün atlıyodum bi köşede baygınlık geçiriyodum şimdi dikkat ediyorum

koç buırcu musun?? :) koçlar oyle oluyor kendımden bılıyorum :P esımde koc

ama tabı sende hamılelık durumununda masallahı var yanı :1:

acaba kız hameleliğimi böyle oluyor..
bir arkadaşta kıza hamile o da öyler..
kocası ile köşe kapmaca oynuyorlarmış artıkk :9::9:

cok guzel tespit ya, bızım ondan mı boyle :18:

Ahahah ben daha evlenmeden gittim yataşın en pahalı yatağını aldım en sağlam yatırımı yaptım
bal kaymak yedireyim ben buna iyisimi. Nutella da olur mu, bal kaymak sevmiyo ama nutellayı kaşık kaşık yiyo kazık kadar adam
Valla ilişki yasağım olduğunda bile kaçamak yaramazlık yapıyoduk o kadar istekliydi ne oldu adama anlamadım.
birileri buna aman sakın yapma dedi ise burnu düşsün kirpikleri kurusun arap olsun. :ssz:

cok komıksın yaa :1:

babalık duyguları baskın gelmıs olabılır bence, yavrusundan cekınıyor olmasın :49:

Gunaydin kızlar bende kasim annesiyim rabbim nasip ederse çok heycanliyim günler geçmiyor hemen kasim gelsede dogsa oglusum diyorum arada girip okuyodum yazdiklarinizi artik bizde katilalim dedik kabul ederseniz rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah

:60::60::60::60::60::60: hahahah bedduaya bakk yahuu..
bende birşey duymuştum..erkekler karısı hamile iken karnı büyüdükçe uzaklaşırmış..yani onların gözünde pek güzel görünmezmişizz şekerimmm..:31::31:

koç buırcu musun?? :) koçlar oyle oluyor kendımden bılıyorum :P esımde koc

ama tabı sende hamılelık durumununda masallahı var yanı :1:

cok guzel tespit ya, bızım ondan mı boyle :18:

cok komıksın yaa :1:

babalık duyguları baskın gelmıs olabılır bence, yavrusundan cekınıyor olmasın :49:

bilmiorum canımm olabilir ama..

Gunaydin kızlar bende kasim annesiyim rabbim nasip ederse çok heycanliyim günler geçmiyor hemen kasim gelsede dogsa oglusum diyorum arada girip okuyodum yazdiklarinizi artik bizde katilalim dedik kabul ederseniz rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah

ben senı sankı hatılıyorum, ocak subat hamıle olmak ısteyenler topıkınden, efulımın topıkıydı :)

hosgeldın

hoşgeldin canım daha önceden tanışıyoruz galiba tanıdık geldinn :29::29:

kızlar H&m sıtesınde, organıc beyaz bodyler var uzun kollu ama yandan kapanıyor zıbın gıbı, ıkı tanesı 24,95 sızce nasıldır??

https://www.google.com.tr/search?q=...2Fproduct%2F99838%3Farticle%3D99838-A;384;449

Günaydın kizlar, herkes iyidir umarim.. ben iyi gibiyim. ,ayak sisliklerim var. Ayakta kalmaya gelmiyor.. Sizler nasilsiniz? Nasil gidiyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X