Aminnn insallah cok cok tesekkurler..Inşallah canım.biran evvel rahatlaman,riskli günleri atlatman dileğiyle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn insallah cok cok tesekkurler..Inşallah canım.biran evvel rahatlaman,riskli günleri atlatman dileğiyle..
Evet yaa zormus gercekten.insallah bulcaz :)
Çok zor isim bulmak canım ya. Ama buluruz inşallah paşalarımıza isim
Biz de baska isim buluruz oğlusumuz isimsiz mi kalsın...Atakan,Atahan,Çınar,Mert,Emir,Mete anlam ve söylenis olarak erkek çocuklara yakısan isimler bunlar benden simdilik aklıma gelenler.Buluruz tek derdimiz isim olsun canım![]()
slm canım hareket ediyor bebisler ayrıntılıda ama genelde elleriyle yüzlerini kapattıyorlar biz 2 kere girdik nazlandı oğlusum açmadı yüzünü.tatlı yeyip yürüyüs yaptıktan sonra görebildi doktorumuz .sen her ihtimale karsı az da olsa tatlı birseyler atıstır istersen.insallah iyi haberlerle dönersin.
kızlarr çok garip bişey oldu..bebişim hareket ediyodu elimi koydum karnıma tam 3kere dışardan hissettim ilk defa nazar çokkkk güzellllll bi duyguuuuu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım 22+1 bugün,
resimde 21+3![]()
kızlarr çok garip bişey oldu..bebişim hareket ediyodu elimi koydum karnıma tam 3kere dışardan hissettim ilk defa nazar çokkkk güzellllll bi duyguuuuu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuna koyacağız bizdeoğluşumuza kızlar nasıl isim?
Insallah canim bu gunleride atlatiriz ..cok tesekkur ederimm moral destegin icin allahim tum yavrularimizi korusun:)) yuzum guldu okurken
Tuna güzel canım. Bende kısa ve net isimleri seviyorum. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah
Tuna koyacağız bizdeoğluşumuza kızlar nasıl isim?
merhaba anneler, iyi akşamar
nasılsınız
ya aranızda hiç saç boyatan oldu mu..
çok kuaföre gidesim var da![]()
kızlar bizde eşimin isteği üzerine kızımıza azra ismini koymayı uygun gördük.
erkek olursa ben,kız olursa sen koyarsın demişti ama nerdeeee.....
ben onun kulağına ismini okudum bile diyo bana.3 kere söyledim vazgeçemezsin diyo.
benimde içime sindi azra ismi
Hayırrrrr!
Sakın!
Az kaldı, bir kaç ay daha dayan tatlım!
Ben kestireceğim zaman bile çok araştırdım. Ki hangi doktora gittiysem ilk söyledikleri "saç boyatmıyoruz, ok?" oldu.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ok 😀 napalım dayanicaz artık... sacima çok bişey yapasim var bi degisiklige ihtiyacım var da :/
Ben de çok sıkıldım. Senelerce sarı kullandım, bebek düşünüyoruz diye koyu renge boyattım şimdi de bundan sıkıldım. Tatilde papatya suyu sıkıcam uçlarına. Belki biraz açılır :)
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi