2014 Kasım Anneleri

Biz de baska isim buluruz oğlusumuz isimsiz mi kalsın...Atakan,Atahan,Çınar,Mert,Emir,Mete anlam ve söylenis olarak erkek çocuklara yakısan isimler bunlar benden simdilik aklıma gelenler.Buluruz tek derdimiz isim olsun canım:emir_bebek:

Tuna koyacağız bizdeoğluşumuza kızlar nasıl isim?

slm canım hareket ediyor bebisler ayrıntılıda ama genelde elleriyle yüzlerini kapattıyorlar biz 2 kere girdik nazlandı oğlusum açmadı yüzünü.tatlı yeyip yürüyüs yaptıktan sonra görebildi doktorumuz .sen her ihtimale karsı az da olsa tatlı birseyler atıstır istersen.insallah iyi haberlerle dönersin.

Inşallah canim teşekkür ederim bilgilendrdign icin son gittiğimizde de benim oglan pek kipirdamiyodu ondan sordum dr sürekli durttu ama nafile agir takiliyo bizimki:))

kızlarr çok garip bişey oldu..bebişim hareket ediyodu elimi koydum karnıma tam 3kere dışardan hissettim ilk defa nazar çokkkk güzellllll bi duyguuuuu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr çok garip bişey oldu..bebişim hareket ediyodu elimi koydum karnıma tam 3kere dışardan hissettim ilk defa nazar çokkkk güzellllll bi duyguuuuu

masallah masallah kuzuya cnım ebnde ne zaman oksursem hapsursam tepıklıo rahatsız oluyo galıba :) :) bugun detyalıdada dr bagdası zor actırdı bı hapsurdum benımkının heryer fora :1::1::1: ıstesem oanda hapsuramazdım geldı tamda :) bu aydan ıtıbaren daha cok hııssedıcez ınsallah

kızlar sizde karnınızı çok şiş rahatsız midenize baskı yaparcasına hıssedıomusnuz sanki midem ıkıye katlandı ve ben hala nerdeyse hergun aksam ustu kusuorum az bi yemek yiince şişio hemen midem daha sımdıden boyle rahatsız edıcekse ılerleyen aylar nolucak:S

Maşallah canım erken hissetmişsin. Nazar değmesin :nazar:

merhaba anneler, iyi akşamar
nasılsınız
ya aranızda hiç saç boyatan oldu mu..
çok kuaföre gidesim var da :17::17::17:

isim düşünceleri paylaşılmış.. ben de kızıma 'eslem' ismini koymak istiyorum ama babasının içine sinmedi bir türlü.. ikna ederim inşallahh..

merhaba anneler, iyi akşamar
nasılsınız
ya aranızda hiç saç boyatan oldu mu..
çok kuaföre gidesim var da :17::17::17:

Hayırrrrr!
Sakın!
Az kaldı, bir kaç ay daha dayan tatlım!
Ben kestireceğim zaman bile çok araştırdım. Ki hangi doktora gittiysem ilk söyledikleri "saç boyatmıyoruz, ok?" oldu.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bizde eşimin isteği üzerine kızımıza azra ismini koymayı uygun gördük.
erkek olursa ben,kız olursa sen koyarsın demişti ama nerdeeee.....
ben onun kulağına ismini okudum bile diyo bana.3 kere söyledim vazgeçemezsin diyo.
benimde içime sindi azra ismi

Kimseyi etkilemeyi istemem, kararınızı da vermişsiniz zaten ama Azra ismi bana hep sert gelmiştir.
İsim analizcileri de ne zaman izlesem bu isimleri koymayın çocuğunuza diyor. Ağır bir isim diyorlar.
Tabi her şeyi isme bağlamamak lazım ama söylemeden de edemedim :)

💕💕💕

Hayırrrrr!
Sakın!
Az kaldı, bir kaç ay daha dayan tatlım!
Ben kestireceğim zaman bile çok araştırdım. Ki hangi doktora gittiysem ilk söyledikleri "saç boyatmıyoruz, ok?" oldu.

💕💕💕

Ok 😀 napalım dayanicaz artık... sacima çok bişey yapasim var bi degisiklige ihtiyacım var da :/

Ok 😀 napalım dayanicaz artık... sacima çok bişey yapasim var bi degisiklige ihtiyacım var da :/

Ben de çok sıkıldım. Senelerce sarı kullandım, bebek düşünüyoruz diye koyu renge boyattım şimdi de bundan sıkıldım. Tatilde papatya suyu sıkıcam uçlarına. Belki biraz açılır :)

💕💕💕

Ben de çok sıkıldım. Senelerce sarı kullandım, bebek düşünüyoruz diye koyu renge boyattım şimdi de bundan sıkıldım. Tatilde papatya suyu sıkıcam uçlarına. Belki biraz açılır :)

💕💕💕

😊 açılır evet. benim de kestane kızıl vardı ben de sarı mi denesem diyorum artık doğumdan sonra gorcez nasıl olacak ☺

Back
X