2014 Kasım Anneleri

günaydın tüm annelere, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun:nazar::16:

akşam eve geç gelince eşimi yalnız bırakmadım onunla sahur yaptım ama yapmasaydım keşke midemdeki baskıdan duramıyorum şimdi, halbuki sahuru yapıp yatınca 12 ye kadar aralıksız uyuruz diyordum:50::50: bir de boğazımı üşütmüşüm, nasıl geçecek bilmiyorum:2::2:
Gunaydin . Bir limonata yap. Hem serinletir. Hem c vitamini bogaz yollarina iyi gelir. Ben genelde bi bardak suya bi limon sıkarm bol seker katar sulandirip icerim. Iyi gelir. Gecmis olsun.
carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladım :46: resmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dedi :46::46: aspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada

unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..

Gecmis olsun. Şu saga sola yatma meselesine ben de takık durumdayim. Sola yatsam sol tarafimda bi yerlerim illaki agrio. Ama duz yatip bacaklarimi hafif kirdigim zaman cok guzel uyuorm.. bu bilgiyi paylastigin icin tesekkur ederm.

kızlar eşimle dün dışarıdaydık kızımıza bişeyler aldık .eve dönünce ben uzanmıştım kocişimde kızını seviyordu kızımmm dedi yüksek sesle içerden sert bir tekme hissettim ilk defa o kadar kuvvetli vurdu ki elim kocişimin elinin üstündeydi ordan bile hissettim.acayip bi duyguydu sizle paylaşmak istedim

carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladım :46: resmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dedi :46::46: aspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada

unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..

Çook sevindim gözün aydın kafanın rahat olması çok önemli iykide gittin ;) demiştim çok panik olma diye..bana da doktor aspirine gerek yok dedi sola yatmayı zaten dolaşımın rahatlayıp ödemin varsa azalması için öneriyolar.. İnşallah hiç bi aksilik olmadan tamamlayip meleklerimize kavuşucaz..:))

kızlar eşimle dün dışarıdaydık kızımıza bişeyler aldık .eve dönünce ben uzanmıştım kocişimde kızını seviyordu kızımmm dedi yüksek sesle içerden sert bir tekme hissettim ilk defa o kadar kuvvetli vurdu ki elim kocişimin elinin üstündeydi ordan bile hissettim.acayip bi duyguydu sizle paylaşmak istedim

Hahahaha nevar diye bağırmış içeriden. Yavrum benim, bazen öyle ilginç tepkiler veriyo minnaklar hadi biz neyse de eşlerin şokunu izlemek çok keyifli dimi :))

:kkk::kkk::kkk: Kahrolsun kapitalist düzen :kkk::kkk::kkk:
:72::72::72: Yaşasın uykusunu alabilen anneler :72::72::72:

Bence de kahrolsun..

Kadınların özellikle de annelerin çalışma koşulları düzeltilsin. Hiçbir kadın cumartesi ve resmi tatil günlerinde çalışmasın. çalışacağı saatlere kendisi karar versin günde 5 saatten fazla çalışmasın. Ama maaşından da kesilmesin..

Evine, çocuklarına, eşine hepsinden önemlisi kendine daha çok vakit ayırabilsin..

Kadınlar daha mutlu olsun..

Hahahaha nevar diye bağırmış içeriden. Yavrum benim, bazen öyle ilginç tepkiler veriyo minnaklar hadi biz neyse de eşlerin şokunu izlemek çok keyifli dimi :))

ben zaten kendimi değil de hep kocişimin tepkilerini merak etmişimdir.nasıl kucağına alacak ne yapacak özellikle kardeşime söyleyeceğim eşimin kızıyla ilk buluşma anlarını kameraya alsın .malum ben sezeryan olacağım göremeyeceğim o anları.ağlar benim duygulu kocişim yaaaa

Bence de kahrolsun..
Kadınların özellikle de annelerin çalışma koşulları düzeltilsin. Hiçbir kadın cumartesi ve resmi tatil günlerinde çalışmasın. çalışacağı saatlere kendisi karar versin günde 5 saatten fazla çalışmasın. Ama maaşından da kesilmesin..
Evine, çocuklarına, eşine hepsinden önemlisi kendine daha çok vakit ayırabilsin..
Kadınlar daha mutlu olsun..

Evet... kadınlar daha mutlu olsun, çocuklar da daha sevgi dolu büyümüş olur.. Vatan kurtulur be.

ben zaten kendimi değil de hep kocişimin tepkilerini merak etmişimdir.nasıl kucağına alacak ne yapacak özellikle kardeşime söyleyeceğim eşimin kızıyla ilk buluşma anlarını kameraya alsın .malum ben sezeryan olacağım göremeyeceğim o anları.ağlar benim duygulu kocişim yaaaa

Harika ağlayabilen erkek egosuz erkektir. Ayy bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum o anları.

sağ ol canım inşallah, senin rüyanı biliyorum:1::1::1:

marmara çevresinde takılmayı düşünüyoruz ama neresi bilmiyorum, malum buralar da çok dolu oluyor, buluruz inşallah:34::34:

bu alışveriş bir bağımlılık, başlayınca durmuyor, hafta sonu mobilya gezmeye çıktık kim sorarsa, ama o kadar gezmeden sonra eve elim boş dönmek olmaz dedim, yine giyecek bir şeyler aldım prensese:16::16: geçen hafta kız kardeşim anneme sızlanıyor, dolabında birşey yokmuş, duru'nun bile benden çok kıyafeti var diyor:52::52: güzel günlerde kullansınlar inşallah canım:nazar::nazar:

dikkat et canım geçmiş olsun, benim de sağlık ocağında biraz yüksek çıktı ama ben oranın yoğunluğuna bağladım, gürültüye dayanamıyorum ben hamileliğimde sesten kaçma gibi bir refleks oldu, hastanede de bir keresinde adamın biri görevli ile tartışıyordu yüksek sesle o zaman yükselmişti

eleithya bu arada aklıma gelmişken sen çayı kahveyi fazla mı tüketiyorsun acaba, kansızlık ilaca rağmen çıkmış?

Kizlar tlfonun hamillikte zararlarini bilen var mi

Kadın dayanışması güçlü olsa, kadınlar verse yeter de. İşte.. Amann ağır mezvular, bu ara ağır taşımak yasak bize boşver...

Kızlar haklı olabilirsiniz ama bu memleketin size çok ihtiyacı var kardeş 5 saat yeterli olmaz hı şu cumartesi tatil olayına katılıyorum onu erkeklere de yapsınlar canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de gecen esimi elini koydu gobegime icerde habire hareket ediyor minik.. Esim de diyor evini duzenliyo heralde plasenta sen saga gec... olmadiii sen sola gec..koptum oyle deyince :))

Kadın dayanışması güçlü olsa, kadınlar verse yeter de. İşte.. Amann ağır mezvular, bu ara ağır taşımak yasak bize boşver...

He anacım bence de girmeyelim bu mevzulara,

Ama olsun hayalini kurmak bile güzel..

Kızlar haklı olabilirsiniz ama bu memleketin size çok ihtiyacı var kardeş 5 saat yeterli olmaz hı şu cumartesi tatil olayına katılıyorum onu erkeklere de yapsınlar canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Memleketin kadın emeğine ihtiyacı olduğu çok doğru ama kadın emeğini sömürerek olmuyor be kardeşim..

Kadınların üzerindeki yük fazla ancak erkeklere göre aldıkları para %23 daha az. Eee birde bu kadının normal yaşamında erkekten daha fazla sorumluluk aldığını düşünürsek.. Şimdiye kadar çok kadın gördüm hem evi , hem çocukları idare etmek hemde işinden olmamak için gece yarılarına kadar uyumayıp sabahın köründe kalkıp işe giden üstüne mesaiye kalan..

Ben kadının evde oturması taraftarı değilim. Kadın gibi bir cevher evde heba edilmemeli. Ama mesela öğretmenlik mesleği sadece kadınlar tarafından yapılmalı. Yine estetik görüşü daha yüksek olan mesleklerde işin tasarım ve proje kısmında çalışsalar. Organizasyonlar yapsalar.. Planlama yeteneğimizde erkeklere göre daha gelişmiş. Yani erkeklerden ayrıştırılmış mesleklerimi olsa. Erkeklerle rakip olarak değilde ekip olarak çalışsak daha doğru gibi geliyor bana..

Kizlar benm bulantlrm hafiftn basldi galiba gecngun 2 defa kustm:((sizlerdede oluyrmu

gülmekten karnıma kramplar girdi walla

Hergün soruyor oğlum ne yemek istersin basliyo sayiyo bisürü yemek hangisin de vurursa onu yicekmişiz :)) bide gecen bi siteden okuduk bebekler ince sesleri net algilarmis babalarin sesleri kalin oldugundan inceltip konusmak lazimmis biz de tam tersi esimin sesi ince benim kalin dedim cocuk beni babasi saniyo kesin :)))

Hergün soruyor oğlum ne yemek istersin basliyo sayiyo bisürü yemek hangisin de vurursa onu yicekmişiz :)) bide gecen bi siteden okuduk bebekler ince sesleri net algilarmis babalarin sesleri kalin oldugundan inceltip konusmak lazimmis biz de tam tersi esimin sesi ince benim kalin dedim cocuk beni babasi saniyo kesin :)))

Siz ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz ya maaşallah.

Oğluşunuz doğmadan espiri yeteneği tavan yapacak bu gidişle :1:

Siz ne kadar eğlenceli bir çiftsiniz ya maaşallah.

Oğluşunuz doğmadan espiri yeteneği tavan yapacak bu gidişle :1:

Eğleniyoruz işte napalım hamilelikte zevkliymiş..hayaller kuruyoruz bi gülüyoruz bi gözlerimiz doluyor anlatırken tadını çıkarıyoruz

Benim de gecen esimi elini koydu gobegime icerde habire hareket ediyor minik.. Esim de diyor evini duzenliyo heralde plasenta sen saga gec... olmadiii sen sola gec..koptum oyle deyince :))

Heheheh hayal gücü geniş olması iyi, ilerde çocuğu ile ne oyunlar oynar o :D

Back
X