- 28 Haziran 2012
- 1.021
- 567
- 108
Gunaydin . Bir limonata yap. Hem serinletir. Hem c vitamini bogaz yollarina iyi gelir. Ben genelde bi bardak suya bi limon sıkarm bol seker katar sulandirip icerim. Iyi gelir. Gecmis olsun.günaydın tüm annelere, herkese hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun
akşam eve geç gelince eşimi yalnız bırakmadım onunla sahur yaptım ama yapmasaydım keşke midemdeki baskıdan duramıyorum şimdi, halbuki sahuru yapıp yatınca 12 ye kadar aralıksız uyuruz diyordumbir de boğazımı üşütmüşüm, nasıl geçecek bilmiyorum:2::2:
carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladımresmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dediaspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada
unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..
Gecmis olsun. Şu saga sola yatma meselesine ben de takık durumdayim. Sola yatsam sol tarafimda bi yerlerim illaki agrio. Ama duz yatip bacaklarimi hafif kirdigim zaman cok guzel uyuorm.. bu bilgiyi paylastigin icin tesekkur ederm.