2014 Kasım Anneleri

Bana çocuk kalır mı diye düşünüyorum zaten neler neler yapcaklarmış anlatıyor..ikimiz de çocuklarla arası iyi :)

senin eşinde aynı benim ki gibi.şimdiden anlatıyo planlarını babasının kızı olacak o diyo.eğlenceli olduğu zaman daha güzel geçiyor hamilelik bebişlerimizede yansır bu durum.

senin eşinde aynı benim ki gibi.şimdiden anlatıyo planlarını babasının kızı olacak o diyo.eğlenceli olduğu zaman daha güzel geçiyor hamilelik bebişlerimizede yansır bu durum.

Ne güzel tabi biz eglenceli vakit gecirince bebeklerimiz de anlıyor sevildiklerini :)

Kızlaaar uzun zamandır yoktum selamlar getirdim size:3: umarım herkes iyidir :49:

Kizlar benm bulantlrm hafiftn basldi galiba gecngun 2 defa kustm:((sizlerdede oluyrmu

Tatlım ne bulantısı ki hamilelik deme sakın 6. Ayda bulantı mı başlar:1: sürekliyse idrar yolların iltihsplanmıştır bi test yaptır istersen sağlık ocağında bir kere olduysa yediğin bişey dokundu heralde

carputi selam, dun aksam gıttım doktora. perinatolog ve tr'de adı geçen adamlardan dolayısıyla guven acısından suphem sıfır (adam prof ve 650 tl verdik dusun!) tek tek tum organlara kemiklere baktı ve bebekle ilgili sıkıntı gormedi cok sukur. hatta 5-6 gun ileride dedi nasıl rahatladım :46: resmen suclu gibi hissetmiştim kendimi o ultrason cıktılarından sonra.
bu damar olayına gelinde aynen doktorumun dediği gibi sol tarafta yavaslık var dedi ama sağ tarafla ortalaması alınınca belli bir değer varmıs ve o degerın altında kalmadıgı ıcın hiiiiç sıkıntı yok dedi :46::46: aspirin olayını da sordum litereturde bazı çalışmalar var ozellikle fransa kaynaklı calısmalar. ama sonrasında cok daha fazla calışma yapıldı ve faydası olmadıgı gosterıldi. kullanma dedi. dolayısıyla senin de o ortalamaya baktırman lazım sanırım için rahatlasın. kısaca durum bu ve cok keyıflıyım çok şükür :)
kısaca durum bu bende.. çooook şükür. cok saolun kızlar bu arada

unuttum yazmayı esim saga sola yatmayla alakası var mı dedi bu olayın, doktor alakası yok dedi..

Canm benim ızın zamandır yoktum kafanıza bişey takılmış galiba ama çok şükür iyi neticelenmiş sizin adınıza çoook sevindimmm geçmiş olsun :46:

Kızlar bu hastane çıkışımızın battaniyesi kendim incilerle süslüyorm dha bitmedi ama fikir olsun die paylaştm sizlerde ufak dokunuslar yaparak dha tatli hale getirebilirsiniz kuzularimizin eşyalarini:):)

Canım bayıldım ne kadar beceriklisin:102: maşallah :nazar: çok zevkli hale getirmişsin ba yıl dımmmmm:49:

İnşallah bu topikte ismim olur Rabbim mucizemi verirse kasımın ilk annelerinden olcam inşallah bu ay hamileysem 1 Kasım annesi olcam 17 aydır bekliyorum inşallah bu sefer olur...
canim benim bilmiyorum hamismisin artik degilsendir insallah olursun biliyomusun bende cok bekleyenlerdendim ilk yazdigin gun ben yazini okudum agladim dedimki insallah bende bu aydan kalirimda kasim annesi olurum ama 4gun sonra reql oldum ve olmadim yine olmadi dedim ama martda olmadim kismetse kasimin sonlarina diyor doktorum yada araligin basina Yuce Rabbim isteyen bekleyen her kese nasib eder insallah biliyorum beklemek cok zor cok aci veriyor insana her ay kirmizilari gormek ben her ay kendimi hamile ilan ederdim her adetime yakin agrilarim baslardi ama ben olmiycam derdim hep netden gebelik belirtilerini okurdum ve hepsinide kendimde bulurdum ama nedense olmazdi martdada yine adetime 3-4gun kala agrilarim basladi hep oldugu gibi ama olmadim ALLAHIM mucizemi verdi adetim gunu dayanamadim test etdim ve testdeki 2ci cizgiyi benden baska kimse gormedi hepsi aman kizim o cizgi falan deyil yok orda bi sey ama vardi ve adetimden 1hafta gecdi o cizgiyi hepsi gordu:)simdi kismetse bi kizim olucak biraz uzun yazdim ama ben hep bu yazilari okuyub kendime uzulme simdide hamis olmayi bekleyen tum arkadaslar uzulmeyin olucak bol bol dua edin

Tatlım ne bulantısı ki hamilelik deme sakın 6. Ayda bulantı mı başlar:1: sürekliyse idrar yolların iltihsplanmıştır bi test yaptır istersen sağlık ocağında bir kere olduysa yediğin bişey dokundu heralde

Annem bende ilk 3 ay ve son 3 ay hep kusmuş kızlar, benimde bu ara diş fırçalarken midem bulanıo ama o kadarcık.

kızlar eşimle dün dışarıdaydık kızımıza bişeyler aldık .eve dönünce ben uzanmıştım kocişimde kızını seviyordu kızımmm dedi yüksek sesle içerden sert bir tekme hissettim ilk defa o kadar kuvvetli vurdu ki elim kocişimin elinin üstündeydi ordan bile hissettim.acayip bi duyguydu sizle paylaşmak istedim

ayy ne guzell masallahh kuzuya bızım sıpada anneannesının sesıne tepkı verıyo ya ne bana ne babasına yok :) anneannesı nezaman elını koysa ve sevse konussa pıtır pıtır ıcerde anneanneye duskun olcak sanırım :)

kızlaaaarrrr yoruma ihtiyacım var hafif bi moralim bozuldu.
şimdi ayrıntılı ultrasondan geldim, 19+6'yım ve kilo 325 g boy: 21 cm çıktı. erkek olacak bebeğim. sizin değerleri hatırlıyor musunuz? neden moralim bozuldu anlatayım, ölçümler sırasında bebekte bir sıkıntı görmedi ama bebeği besleyen iki damardan birindeki kan akış hızını yavaş buldu. hatta aspirin verdi günde 1 tane. doktorum rahat aslında böyle çok büyük bir olay gibi aktarmadı bana. iki damarda da olsaydı gelişimde gerilik olurdu dedi ama haftasıyla uyumlu dedi. yine de kurt düştü içime. sizinkiler nasıldı bu haftada? :5::5::5:
benimde ayni sekilde cikti gecen haftaki kontrolumde,sol tarafta kan akiminin az oldugunu soyledi doktorum,ilac vermedi bana,takip ederiz ama kafani takma yapabilcegin bisey yok dedi
sadece yuruyus yapmami ve duzenli beslenmemi tembihledi

2 tane prenses getirdim topiğe teyzeleri:nazar::12::12:
Çift yumurta ikizlermiş :16:

Hayırlı olsun benimde çift yumurta ikisi de kız gerçi hala rüyasında birini erkek görüp öyle olacağını düşünen yakınlarım var :)) sağlıklı olmaları herşeyin başı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 tane prenses getirdim topiğe teyzeleri:nazar::12::12:
Çift yumurta ikizlermiş :16:

Yazımızda tamamlayamadım ya ben demiştim kız yükü tuz yüküdür diye içimize doğmuştu şimdi isimleriyle seslenirsin Allah herkesin gönlünün muradını versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Back
X