- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Nasl sancilaniyomusun?Kızlar midemle alt tarafta biağrı var geçmiyo doğurcam heralde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasl sancilaniyomusun?Kızlar midemle alt tarafta biağrı var geçmiyo doğurcam heralde![]()
bizim minik canavar 17 haftalıkken böyleydibakalım ne önümüzdeki hafta ne kadar büyümüş
Eki Görüntüle 1234383
artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?
Bebek knusnda anneler tecrubeli oldugundan annem olur yanı,esimde kalsin. :) özlerim ben.artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?
Ya ben birşey yaptım, pişman oldum...Ağustos anneleri dediniz bu saate kadar tuttum kendimi, en sonunda okudum bir kaç tane de doğum hikayesi okudum. Ufff allak bullak oldum bir an![]()
bizim minik canavar 17 haftalıkken böyleydibakalım ne önümüzdeki hafta ne kadar büyümüş
Eki Görüntüle 1234383
artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?
cok tesekkler evet erkek teyzesimaşallah cnmerkek mi cinsiyeti ?
idare benden direk rapor istedi, çalışabiliri istemedi. artık 13 eylilde alıp teslim ederim. ben sınıf öğretmeni olduğumdan 6 saate tam girmeliyimBen yarın sabahtan çalısabilir raporumu alcam sonrada okula teslim ederim aynı gün.Bu arada idare saolsun programda yardımcı olacak bana sizde söyleyin 6 saat derse girmek istemiyorsanız yardımcı olabilirler.Siz raporunuzu aldınız mı hocam?
canım bnde meraktan geçip okuyum dedim ama sanırım bnde yanlış yere gectimYa bu bahsettiğiniz 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri mi??
Ben de okudum bugün merak edip ama güzel şeyler yazıyodu ben yanlış yeri mi okudum acep
Oyyy maşallah
Valla bende sade eşimin kalmasını isterdim ama annemler kv cümbür cemaat kalcaklar sanırım..birde kv tarafı şehir dışından gelcek evde onların yatması kalkması yemeğiyle kim uğraşcak..
Hele bir de hastanede 3-4 gün kalmam gerekirse erkekler evde benim temizleyip hazırladığım evin altını üstüne getirecekler öff çok canım sıkkın bu konuda..
Yanım da annem eşim ve kvden olur büyük ihtimal canım..artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?
Ayyy maşalla minik prensese
Ayy maşallahh annesi önce zayıf oluyolar 28 haftalıkken tontiş oluyolar benim ki tontiş olmuş artık![]()
32 de tabii ki ayrılabiliyoruz ama o rapor olayı o kadar da kolay değil canım, sana 5 -5 rapor verebilecek bir doktor bulabilecek misin? hele ki heyetçok ciddi bir durumun olacak ya da çok hatırlı bir doktorun
![]()
Benim annem tavrını baştan koydu, normal doğum yapacaksan sakın ola beni çağırma, ben biliyorum yaşadım o doğumu, senin de içeride aynı şeyleri çektiğini bilerek bekleyemem, şekerim yükselir bende hastanelik olurum, sonrasından faydam olmaz dedi. Normal doğum olursa sadece eşim, onu da doğumda yanımda istemiyorum, dışarı da beklesin. Yanında arkadaşlarımız olabilir ama , doğum bittikten sonra çağırıcaz büyükleri. Sezaryen olursa annemi çağırıcam. Şöyle bir durum var ki, odamda bebeğim yanımdayken tüm sevdiklerimi görmek isterim. Annem-babam-kız kardeşim-kayınvalidem-kayınpederim ve eşim. Hepsini görmek isterim.
Bebek knusnda anneler tecrubeli oldugundan annem olur yanı,esimde kalsin. :) özlerim ben.
Ben esim olsun istiyorum konusup kararlastırdık simdiden esim hastanede yanımda olsun annem de evde yemek yapar bizim dönmemizi bekler bu bebek doğtuktan sonraki asama tabi bebeğimle odadayken hepsi yanımda olsun isterim sonra da dediğim gibi esim kalıor annem eve...artık doğum konuşmaya başladığımıza fikrinizi sorayım arkadaşlar, doğumdan önce annem gelecek, desteğini önemsiyorum ama hastanede anne kalması şart mı? eşim daha çok kolaylaştırır işlerimi diye düşünüyorum, yanınızda kim kalacak?
bencede çok mantıklı öyle yapacağım bende
Aaa bilmiyordum canım sağlıklı doğsunlarda önemli olan oSagol teyzesi..
Cnm herhalde cok tontis olmaz bnmki,
Doktor bana kilolu hamile kalanlarn bebegi cok iri olmaz dedi..
Ya bu bahsettiğiniz 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri mi??
Ben de okudum bugün merak edip ama güzel şeyler yazıyodu ben yanlış yeri mi okudum acep
Valla bende sade eşimin kalmasını isterdim ama annemler kv cümbür cemaat kalcaklar sanırım..birde kv tarafı şehir dışından gelcek evde onların yatması kalkması yemeğiyle kim uğraşcak..
Hele bir de hastanede 3-4 gün kalmam gerekirse erkekler evde benim temizleyip hazırladığım evin altını üstüne getirecekler öff çok canım sıkkın bu konuda..
Sagol teyzesi..
Cnm herhalde cok tontis olmaz bnmki,
Doktor bana kilolu hamile kalanlarn bebegi cok iri olmaz dedi..
Cnm bana öyle dedi,, o arkadasn istisnadir ya 2.500 baya azz.. erken mi dogdu..canımmm benimkiler de şehir dışında ve kv herşeye karışır, hatta hastane personeline bile soluk aldırmaz, arkadaşımın tecrübesi var bu konuda, kv sayesinde hastanede panik atak geçirmişti, evde de 2 anne birlikte bunalmıştı ben de karar verdim, kv lere doğumdan sonra haber vericem , onlar toplanıp gelene kadar ben evde olurum zaten, eşime de tembihliyorum, hemen gelmelerine gerek yok, ben alınmam, 20 günden sonra gelsinler diye, o da öyle istiyor malum annesini biliyor, annem bana yeter diyorum, o dönem stres istmediğimi söylüyorum, çok istiyorsa da zaten doğum bitince haber vereceğimiz için hastanede katlanmamış olurum, evde de ne yaparsa yapsın, zaten o evden herşeyi getirir, yemek de yapar bol bol, bana iş yaptırmaz, karıştıkça da hee diyeceğim
öyle mi dedi, bak şimdi benim kızım da kilolu olmaz o zaman, ama 45 kilo hamile kalan 16 kg ile doğuma giren arkadaşımın da bebeği 2500 doğdu
Evet aynen, ben de önce çanta alayım da, sonra hazırlayayım dursun. Ben bişey almazsam kimsenin hadi alalım diyeceği yok, ben de buna sinir oluyorum.. Doğuracak zamanım geldi, hala anlayamadılar bunuBen bu hafta sonu kısmetse hazırlıyorum çantamı, aklımda duracağına hazır araba da dursun daha iyiBir de ben de arada bir sinir oluyor anlatamam, dün akşam eşimin gırtlağını sıkasım geldi, birşey mi yaptı desen valla yemeği hazırladı, topladı, arkadan meyve tatlı servisi yaptı, sıcaklıyorum diye klimayı açtı, kendi dondu (malum hava yağmurluydu zaten), ama ben nedense sinir oldum. Kendime hakim olmaya çalıştım, sataşmamak için, uyumuşum koltukta sonra.
Tamam canım, dikkatli olSagol canim,evet zaten hastalik bol su tuketimiyle atiliyomus, doktorda dedi..
Dikkat ediyorum artik.. bundan snra karnimi tutarak öksururum, her oksurukte top gibi ziplio karnim.![]()
kızlar ben bebişe aldığım seyleri yıkamaya başladım şimdi dusunuyorumda erken deildir dimikuruynca ütüleyip hepsini temiz bir carsafın içine sarıp valize koysam birsey olur mu
Allah koruusun canım cok mu ağrın var![]()
Öyle ağrı mı oluyor doğum zamanı mide ve mühim bölgede bilmiyoruz kiüsütmüs olmayasın?
ayy bilmiyom ki kızlar midemde bi ağrı ve rahmimin en üst tarafında bi ağrı var çok şiddetli değil ama sürekli giriyo midem de bulanıyo tansiyonumu ölçtürdüm şimdi komşuya 10/4 çıktı düşük demiNasl sancilaniyomusun?