İnşallah canım. Dilerim en kısa sürede toparlarsınız kendinizi. Zira bebeğin hepinizden çok etkileniyor. Ama eşine çok ama çok kızgınım. Ne olursa olsun seni üzmeye hakkı yok! Günah her şeyden önce. Sen hamilesin! Bence sen alttan aldıkça daha çok üstüne gelecek, biraz ağırlığını koy. Anlar belki, anlamazsa da senin zoruna gitmez en azından.Öyleymiş gerçekten.. Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye...
Keşke canım keşke.. İnşallah dönebiliriz....
Sağol canım teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim canım.. Eşim zaten bana aşırı sinirli neden aldın neden kapıyı kitlemedin diye.. Benim psikolojimi hiç düşünmüyor sanırım... Ben yine de ona bişiler hazırlıyorum felan çoğu zaman sen ye yiyesim yok deyince öyle zoruma gidiyor ki.. Üzülmekten ağlamaktan sesim kısılmış... O sahiplik duygusuna aşırı bağlı himayesindekileri koruyamamak korkusu onu bu hale getiriyor.. Hala da öyle... Ben hiç sanmıyorum ki kolay atlatalım.. Bana azcık destek olsa her şey çok daha güzel olacak ama o bana hala tavır yapmaya devam ediyor... Çok yoruldum.. Kendimi bir nebze hatalı gördüğüm için şimdilik sesim çıkmıyor ama patlamak üzereyim.. Rabbim huzurumuzu geri versin inşallah..
Teşekkürler canım.. Amin amin canım inşallah..