• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Biz tek çocukla kalırız diyorduk, hiç aklımızda yoktu, 2. Sürpriz geldi, artık fikre alıştık tabi, inşallah iyi ki olmuş diyeceğimiz günler de gelicek, ama başka bir sürpriz olmaması için tüm korunma yöntemlerini aynı anda uygularım artık diye düşünüyorum😄

1.5 yaş mı çookkk zor ya Allah kolaylık versin arkadaşına 😣 kesinlikle olan ilk çocuğa oluyor kaza vs olmadığı sürece bilinçli şekilde olması hiç sağlıklı değil zaten.
İlk çocuğun kesinlikle çişini yapmayı öğrenmiş olması memeden veya gece uykularının kesilmiş olması kendini ifade edebiliyor olması çok önemli bu süreçte. Kızım şuan 6 yaşında ama 4 yaşındayken de olsaydı kardeşi idare ederdik diye düşünüyorum yani 3 yaştan sonra düşünülebilir araya ben bi 3 yıl koymuşum gece deliksiz uyumak için hshshsh😆😆
Biraz kaza kurşunu oldu onunki doğum iznindeyken bir daha doğum iznine ayrıldı,4 yıl
Neredeyse çalışmadı şimdi yeni başlayacak.Ama çocuklar baya onun hayatından şeyler götürdü bu süreçte,ciddi ciddi özgüvenini kaybetti.Devamlı anneliğini sorguladı ve çok yoruldu.Çok hassas süreçlerden geçen ilk çocuğun bazı gelişim dönemleri de sekteye uğradı

@Berceste3 Aslanb22 Aslanb22 @Ayysssko
Kızlar bende çok muzdariptim mide yanması, gaz mide ağrısı …
Doktor PULCET / PANTO mide koruyucu verdi
Sabah aç karına içiyorum . Çok şükür acı biber salçalı soğanlı yemek bile zarar vermiyor 🙏🏼
Sizde bi sorun isterseniz Dr’a
Bana da bir ilaç yazdı sabah aç içilen evet haklısın da ben içmeyi unutuyorum bazen işte atlıyorum sonra tüm gün çek. Bide oda yanmayı geçiriyor ama sürekli boş hava dolaşıyor hissi yaşatıyor o his de berbat 😂

Canım o kuradursun bebeği taşıyan,ruh hali ve fiziksel durumu değişen sensin.Kolay bir hamilelik değilse tabiki travma oluyor.Sadece fizyolojik de değil,insanın özel hayatında yaşadığı şeylerde hamilelikte iki kat misliyle etkiliyor bence .Bu da kolay unutulmuyor .
Aynen öyle canım. Bir de sanki kendisi 3-5 tane doğurmuş da deneyimlemiş gibi ikinci hamilelik kolay oluyormuş diyor 😂 Ama ben yaşadıklarımı unutamam galiba. O yüzden Allah nasip ederse yavrumu en iyi şekilde büyütsem bana yeter gibi geliyor şu an 🙏🏻

Ay elendim yazınca başka bişey anladım önce, yeni moda doğuranlar elendim yazıyor😂 korktum bi an😂
Heee yok bacım ikinci çocuk fikrinden elendim 😁 ilk aylar cok gaza gelmiştim hemen arkasından ikinciyi yaparım diyordum ama daha bunu doğuramadan kaportam perte cıktı 😁

Aynen öyle canım. Bir de sanki kendisi 3-5 tane doğurmuş da deneyimlemiş gibi ikinci hamilelik kolay oluyormuş diyor 😂 Ama ben yaşadıklarımı unutamam galiba. O yüzden Allah nasip ederse yavrumu en iyi şekilde büyütsem bana yeter gibi geliyor şu an 🙏🏻
Yani şekerim şöyle rahat bi nefes alamadık ki özgüvenimiz kırıldı resmen 😂 ben tetikte yaşar oldum artık nerden ne cıkacak diye hahahhahahahsh

Kızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum 😅
2 tane daha istiyoruz😁😁 inşallah sonraki ikiz olur ailemde var belki denk gelir 🙏🏻

Allah sabrını verecektir diye düşünüyorum ama 3 yıldır evliyim ve rahatıma çok alıştım,bazen durup durup uykusuzluk,yorgunluk,kendine vakit ayırmama nasıl olacak diye düşünüyorum 😅Kendimi survivor a katılmış gibi hissedeceğim bir süre 😅
Kuzum ben 10 yıldır evliyim ve rahat belasından bir de zaman nasıl geçti anlamadığımızdan yeni aklımız başımıza geldi🤣 ama artık rahat bana battı baydı karı kocalık yeter biri daha olsun evde dedik. Allah yardımcımız olsun ben hala rahatım öte git diyen yok ne yapacaksam hayırlısı

Kızlar bu gebeliği halletmiş gibi saçma bir soru soracağım ahahhaha aramızda bir daha gebelik,bebek düşünürüm diyen var mı merak ediyorum 😅
Ben düşünürüm sanırım ama kocama göre doğumdan sonra dünya kaç bucak göreceğim için mümkün değil düşünmezmişim

kızlar mesaneme öyle bi kafa yedim ki altıma kaçırcaktım ödüm koptu ya bu kadar şiddetli olmamıştı hiç

Kızlar mide yanmasının sebebini kendimde buldum. Belki sizde de böyledir diye yazmak istedim. Tatlı şeyler. Mesela ev yapımı ıslak kek, tatlı şerbetli şireli şeyler. Bi de domates salçası. İki gündür test ettim ve sonuç olumlu. Bu gece sadece çiş için uyanacağım galiba 🙏 ayy mutluluktan filmlerdeki gibi yatağa atlayasım geliyor 😂😂😂
Aman atma bak bi de senle uğraşmayalım🤣

Ay kızlar bugün karnım o kadar sert ki. Yani sanki bebik içeride sıkışmış daralmış gibi bir his geliyor. Resmen bebek içime batıyor. Böyle hisseden var mı? Ay bir de bu karınla sunum hazırladım bata bata. Doğurasım geliyor bazen çok fena

Sezaryen olarak 1 Kasım tarihine mi verdi size? Özel bir durumdan dolayı mı yoksa siz mi istediniz? Haftamiz aynı, doğum konuşmadım henüz ben de merak ettim
Öyle konuşmuştuk ama Henüz kesinleştirmedik 36 hafta kontrolünde kesinleştireceğiz. Ben daha erken isteyeceğim iki gün 30 Ekim olarak. Bakalım ne diyecek 😂

Back
X