- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Cinsiyette erkek kendi mesajıma alıntı yapmışımTabi 1. sayfadan bakıp gerekli bilgilerini verirsen hemen eklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyette erkek kendi mesajıma alıntı yapmışımTabi 1. sayfadan bakıp gerekli bilgilerini verirsen hemen eklerim![]()
Bu akşam ki yemeğimiz pastırmalı tavuk-pilav-arpa şehriye çorbası-patates salatası-yoğurtTatlı olarakta yalancı tavuk göğsü
ayy fena acıkmışım ben
birgen sana bir müşteri daha çıktı![]()
benide ekleyebilirmisin istanbul 25.11.14 yaşım 22 cinsiyeti erkekDaha yokmu kız
Gelsin müşteriler kalabalık grup olalım![]()
Üzülecek kadar var malesef ama yapacak pek birsey yok canım her yerde bu böyle yani sanma ki sadece senin bahsettiğin okulda yada subede oluyor bunlar.Beni 1 sayfa evrak için İstanbul dan Bitlise e gönderen sistem (uçakta yer olmadığından otobüsle ne kadar sürdüğünü sen düsün) bunu da yapar çok görmem.Bizim strese girmemiz düzeltmez bunları.Olmadı sube müdürlerinden birine gider durumu anlatırsın belki isini kolaylastırır.Üzülüyorum yaa..
Hakikaten kaba ve ukala bir insan olsam, ya da cahil laftan anlamayan tiplerden falan olsam. Bıkkınlık getirdim insanlara da azarı yedim diyeceğim. Halimi kısaca anlattıyorum hamileyim çalışıyorum gelemiyorum okula diyorum. Hani biri bana bunu dese ya bir vicdan yaparım ne biliyim.
Kayıt için tüm evraklarımı hazırladım aradım sadece hesap numarasını verirseniz onuda yatırıp geleyim dedim. Çok yoğunum şimdi onu bulmakla uğraşamam gelin buraya alın dedi ve telefonu suratıma kapattı.Kalkıp öğle arasına ek 1 saat izin alıp gittim okula, okulla iş yeri arasıda 2 vasıta 1,5 saat sürüyor zaten elime bir kağıtta yazılı önceden hazırlanmış kağıdı verdi. Yokuş yukarı 500 mt yürüyüp bankaya gidip yatırdım geri döndüm evrakları teslim ettim. Eziyet etti resmen. Oysa telefonda söylese sabah işe giderken evden 5 dk mesafede bankaya gidip yatırıp ordan yokuş aşağı okula inip evraklarımı teslim edip gidecektim işe.
Onuda, onun zihniyetinde ki tüm çalışanları da Allaha havale ediyorum
Daha yokmu kız
Gelsin müşteriler kalabalık grup olalım![]()
Bu akşam ki yemeğimiz pastırmalı tavuk-pilav-arpa şehriye çorbası-patates salatası-yoğurtTatlı olarakta yalancı tavuk göğsü
ayy fena acıkmışım ben
amaninnn sen de pek bi küçükmüssün be kızçemmbenide ekleyebilirmisin istanbul 25.11.14 yaşım 22 cinsiyeti erkek
Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.
kızlar anne lütfen diye bir siteden alışveriş yapıyorum ama emin olamadım siz biliyor musunuz bu siteyi alışveriş yapan var mı bu siteden?
bunları hazırlarken yorulmycakmısın nil![]()
nil kız hepsini yeme sakın çatlarsın![]()
Daha yokmu kız![]()
ben bugün yemek yapmak iistemiyoruuum![]()
cnm ben hıc tavuk yemıyorum hormonlular dıye ama sevıyrm
afıyet olsn
iyi afiyet olsunValla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.
Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım.
Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim![]()
bnde hepnz bnden büyüksünz dyodm akranım varms yine 22lik, sevindimamaninnn sen de pek bi küçükmüssün be kızçemm![]()
Canım ben tavuğu köyden alıyorum, yani hamilelik öncesi de öyle yapıyordum zaten. Köylü bir amcamız var bizim, kendi tavuklarından getiriyor bazen. Bende alıp buzluğa atıyorum, elimin altında hazır olsun diye. Sütte getiriyor ama doktorum açık süt önermedi onu şimdilik almıyorum.
bugun bende siparis verdim bebek sabunu ama odemesi elimize gectikten sonra.. İsteyen varsa ig adresini verebilirimValla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.
Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım.
Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim![]()
b
bnde hepnz bnden büyüksünz dyodm akranım varms yine 22lik, sevindim![]()
nil siteyi ver de bize biz de aldanmayalım
İlkheyecn20 de senden küçükmüs 21 yasında papucun dama atıldı