• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Edicem tabi, paranın büyüklüğü küçüklüğü değil ki mesele, insanı aptal yerine koymaları. Para kolay kazanılıyor sanki, ağaçtan topluyoruz sanki offf sinir küpü oldum bugün.:KK62:
ayy valla bende çok üzüldüm ya emek hırsızları insan müsveddesi bunlar ne diyim Allah ıslah etsin.. sitesine de bakındım baya adresi telefonu herşeyi var neye güveneceğimizi şaşırdık valla..

yok be canım küçük yaşta anne olan arkadaşlarımın torunu bile var:110:

ben 24 yaşında anne oldum
Tmm ideal yasta anne olmussun ben 28 de evlendim daha duracaktım evde kalırsın dediler evlendim:KK48: 33 de anne olcam Allah hepimize sabır ve kolaylık versin yas ilerledikçe insanın bazı seylere gücü kalmıyor sanki...Hersey zamanın da güzel.Sen 1 tane yetistirmissin ama yeniden anneliği tatmakta güzeldir en azından çocuğun hayatta yalnız kalmayacak kardes sayesinde.

Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı. :KK43: neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...

bugun bende kuaforde ogle arası kaslarımı aldırıyrdm, kuaforde kus var susmuyor, cıldırdı cık cık cık bıde bana yakın bır yerdeydı kafesı, o kus ottukce bnm oglan cıldırıyr karnımda bı telas bı telas, o kadar cok oynadı kı. ben ondan rahatsız oldugunu dusundum. cunku cok fazla ses cıkarıyrdu kuş

yaşa carputi evet öyle bişeydi sanırım
nazeninnazmiyesu galiba, kızlarımın isimleri demişti, ben de merak etmiştim, iyidirler inşallah

Üzülüyorum yaa..
Hakikaten kaba ve ukala bir insan olsam, ya da cahil laftan anlamayan tiplerden falan olsam. Bıkkınlık getirdim insanlara da azarı yedim diyeceğim. Halimi kısaca anlattıyorum hamileyim çalışıyorum gelemiyorum okula diyorum. Hani biri bana bunu dese ya bir vicdan yaparım ne biliyim.
Kayıt için tüm evraklarımı hazırladım aradım sadece hesap numarasını verirseniz onuda yatırıp geleyim dedim. Çok yoğunum şimdi onu bulmakla uğraşamam gelin buraya alın dedi ve telefonu suratıma kapattı.Kalkıp öğle arasına ek 1 saat izin alıp gittim okula, okulla iş yeri arasıda 2 vasıta 1,5 saat sürüyor zaten elime bir kağıtta yazılı önceden hazırlanmış kağıdı verdi. Yokuş yukarı 500 mt yürüyüp bankaya gidip yatırdım geri döndüm evrakları teslim ettim. Eziyet etti resmen. Oysa telefonda söylese sabah işe giderken evden 5 dk mesafede bankaya gidip yatırıp ordan yokuş aşağı okula inip evraklarımı teslim edip gidecektim işe.
Onuda, onun zihniyetinde ki tüm çalışanları da Allaha havale ediyorum

offf canım offf ama sen kaba saba anlayışsız olsan, bunlar olmaz zaten, dinsizin hakkından imansız gelirmiş, çoğu yere gardımı alıp giriyorum artık, sorun yaratmadığın sürece kimse tınlamıyor ki!! düzelir inşallah

Bu akşam ki yemeğimiz pastırmalı tavuk-pilav-arpa şehriye çorbası-patates salatası-yoğurt :KK48: Tatlı olarakta yalancı tavuk göğsü :-) ayy fena acıkmışım ben

oyyy kız bu nee!? ben bu menüyü yesem yürüyecek mecalim kalmaz, aman gözünü seveyim, azar azar :cool::cool:

cnm ben hıc tavuk yemıyorum hormonlular dıye ama sevıyrm

afıyet olsn

aynen canım, köy tavukları da yemle besleniyor, gezen dolaşan kendi otlayan hayvanları tüketmek gerekiyormuş, ama buralarda nerdeee!?

hakketen ben burada bayaa bi küçükmüşüm yavv.. neyse yazılarıma daha dikkat ediyim :KK45: normalde de zaten yaşıtlarımla pek anlaşamam :KK57:

tsekkür edrm tatlm :KK68:

abla diyeceksiniz şekerlerr:cool::cool:

nazeninnazmiyesu galiba, kızlarımın isimleri demişti, ben de merak etmiştim, iyidirler inşallah

offf canım offf ama sen kaba saba anlayışsız olsan, bunlar olmaz zaten, dinsizin hakkından imansız gelirmiş, çoğu yere gardımı alıp giriyorum artık, sorun yaratmadığın sürece kimse tınlamıyor ki!! düzelir inşallah

oyyy kız bu nee!? ben bu menüyü yesem yürüyecek mecalim kalmaz, aman gözünü seveyim, azar azar :cool::cool:

aynen canım, köy tavukları da yemle besleniyor, gezen dolaşan kendi otlayan hayvanları tüketmek gerekiyormuş, ama buralarda nerdeee!?

abla diyeceksiniz şekerlerr:cool::cool:
:KK45:

Edicem tabi, paranın büyüklüğü küçüklüğü değil ki mesele, insanı aptal yerine koymaları. Para kolay kazanılıyor sanki, ağaçtan topluyoruz sanki offf sinir küpü oldum bugün.:KK62:

geçmiş olsun canım yaa bu ara alışverişi abarttık çok incelemeden dalıyoruz ne denk gelirse, dedeğin gibi paranın miktarı önemli değil, niye evladının hakkını yediresin, düzelir inşallah

Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı. :( neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...

Bna aynısı lunaparkta oldu.eşim ile ablası Crazydance'a bindiler bnde demir bariyere yaslandım onları seyredyodum malum ortam epeyce gürültülü yabancı şarkılar vs. son ses,bebeğm hç durmaksızın tekmeledi-döndü.Karar verdm,oğlum duşa grdiğim zman fıskiyenin sesine yda suyu püskürtme kuvvetine ble tepki veryo (:

Tmm ideal yasta anne olmussun ben 28 de evlendim daha duracaktım evde kalırsın dediler evlendim:KK48: 33 de anne olcam Allah hepimize sabır ve kolaylık versin yas ilerledikçe insanın bazı seylere gücü kalmıyor sanki...Hersey zamanın da güzel.Sen 1 tane yetistirmissin ama yeniden anneliği tatmakta güzeldir en azından çocuğun hayatta yalnız kalmayacak kardes sayesinde.

evet canım gençliğe benzemiyor tabi sizin şikayetlerinizin 2 katı bende de var

ama 18 yıl sonra gelen mucizem bu bebiş benim
kızım için Rabbimin mucizesi diyordum hamile kalana kadar bu 2.mucizem RABBİM TÜM İSTEYENLERE TÜM OLMAYANLARA DA NASİP ETSiN İNŞALLAH AMİN

Back
X