• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

crazydance çook eğlenceli valla hamile değilken binerdim :KK48:

aynen yaa bnm de içim gtti uzaktan melül melül izledim onları usulcam :cry: el sallıyolar bi de 'kopuyoz bz burda hacı,sn anca izle ordan' dercesine :KK61:
Ama sözü var eşimin,denzlideki l.park cok kapsamlı değl o yüzden doğumdan snra 2015 yazı izmir fuarına götrcek ordaki l.parkı dha çk sevyrm hepsne kart doldurtp bindircekk :KK68:

aynen yaa bnm de içim gtti uzaktan melül melül izledim onları usulcam :cry: el sallıyolar bi de 'kopuyoz bz burda hacı,sn anca izle ordan' dercesine :KK61:
Ama sözü var eşimin,denzlideki l.park cok kapsamlı değl o yüzden doğumdan snra 2015 yazı izmir fuarına götrcek ordaki l.parkı dha çk sevyrm hepsne kart doldurtp bindircekk :KK68:
ayy hem üzüldüm hem güldüm valla.. hamileye herşey yasak napalım

Benim ayın 19'unda 32 haftam doluyor, ama 37 haftaya kadar dayanmak istiyorum. Tabi nasıl gelişir durumlar, dayanabilir miyim orasını Allah biliyor.
benimde 24 eylülde doluyor 32. haftam 3 ekime kadar çalışıp yıllık izne ayrılcam daha sonrada doğum iznine ama doktor o gün nst ye bağlıcam sancı filan çıkmazsa veririm rapor dedi ama konuşcam ben çalışmıcam sadece yıllık izin kullanabilmek için rapora ihtiyacım var dicem inş sancım çıkmazda alırım rapor :(

Yerim yerim:KK48: bende 32 bu arada çaktırma:cool:
ne güzel işte bence bir bayanın hayatında duyacağı en güzel iltifat ''aaa hiç göstermiyorsun yaşını'' :KK39:
ama şöyle oluyor üstümden bakarak.. gece öğrenci hemşireler nöbete kalıyor mu hemşire hanım..
yooo kalmıyor...
eee siz niye kaldınız :KK48:

Back
X