• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLUR:KK48:Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.:KK31:
ayy dur yapcam birazdan merak ettim :KK48:

kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLUR:KK48:Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.:KK31:
valla değdirdim ama zor oldu biraz.. çatı kemiklerimi açılıyor acaba ondan mı zor oluyor

Ben anlamadım ya, ayağımızı kaldırıp mı yapacağız bunu? Yani sağ ayağımızı sol ayağımızın üstüne mi getireceğiz.? Valla anlamadım

canım benim sağ ayağını hafif kaldır diğerinin üzerine getirirken başparmağına değdir

ayy valla sağ tarafım ağrımış değdiricem diye... amanın geliyor mu benim kuzucum yoksa..
benimde bacağım zorlandı ama ben erken istemiyorum senin ki yakın braz durup gelsin canım bugünde 38.haftada birinin sancısı tutmuş hast.bekliymuş ayy darısı bizlerin başına:KK68:

Ayakları açıpta mı deniyoruz. o_Oyoksa ayaklar kapalı uzatıp mı? Nasıl yapıyoruz o_O iş yerindeyim ama uygun ortam yaratıp yapacağım :KK48:

Günaydın arkadaşlar herkese,

Bu aralar sabahları hiç dinlenmemiş olarak uyanıyorum. Dün akşam üzeri benim minik kendini karnımın sağ tarafında toplandı çok canımı yaktı gece yatana kadar devam etti. Akşamları çok erken yatmama rağmen sabah yorgun kalkıyorum.
Bu akşama eşim misafir davet etti. Mecburen işten erken çıkıp eve gidip yemek ve temizlik yapıcam. Az önce yorumları okurken keşke Nil'in eşi gibi olsa kocam dedim. Ama ben oğullarımı öyle yetiştireceğim inşallah. Eşlerine yardımcı olsunlar kıymet bilsinler.
Yarında doktora gideceğim şeker için dahiliye ye görünmem gerekiyordu 2 haftadır ihmal ettim. Bakalım ne diyecek doktor. Ellerim ayaklarım kaç gündür fena şişiyor. Alakası var mıdır şekerle acaba?

Kızlar ben yaptım. Normal yere oturup ayaklarımı öne doğru yan yana uzattım. DEstek almadığım için hiç bir yerden dik oturamadım tabi. Hafif geriye doğru. Sağ ayağımı kaldırıp topuğunu sol ayağımın baş parmağına değdirdim. Rahat oldu sadece eller ve vucut boşta olduğu için hafif titreyerek oldu :)
Doğru mu yapmışım :KK48:

Back
X