• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Sezeryandan sonra öksürük hapşırma nasıl oluyor gene boğazım kötü bu ara 5 gün kaldir

Canım benim öncelikle sinir olmakta ve üzülmekte çok haklısın ama sen de bin kez duymuşsundur bu öyle bir şey ki evdeki hesap çarşıya hiçbir zaman uymuyor bizim planımıza isteğimize göre gitmiyor çoğu zaman. Ben de 38’de doktor değiştirdim ve baştan adam gibi bi doktora gitmediğime o kadar pişman oldum ki seni anlıyorum. Tavsiyem hangi şehirdeysen normal doğumu her şeye rağmen destekleyen bir doktora gitmen ücreti gözden çıkarıp. istanbul’daysan Yusuf Olgaç var benim bildiğim, sare davutoğlu ve betül büyükkaya alptekin de son ana kadar normal doğum için uğraşıyorlar bebek isterse 5 kilo olsun. Araştırıp öyle birini bulup hemen yarın muayene ol hala geç değil benim arkadaşım 40.haftada doktor ve hastane değiştirdi. Enseyi karartma o bebiş bi şekilde gelecek ve vajinal ya da sezaryen nasıl olursa olsun önünde sonunda iyileşip toparlayacaksın 🤲🩷
Parasında değilim gerçekten. Psikolojik olarak yoruldum artık. Hayatımda geçirdiğim en kötü süreç olarak tanımlayabiliriz.

Parasında değilim gerçekten. Psikolojik olarak yoruldum artık. Hayatımda geçirdiğim en kötü süreç olarak tanımlayabiliriz.
Merhaba ben bi sağlıkçı olarak yazmak istedim sezaryenden hiç korkmayın anestezi teknikeriyim spinal çok acısız bi işlem gerçekten çok kısa sürüyor toplamda başlayıp bitmesi 3-4 dk, sezaryen sonrası bir tık zorlayıcı o da şöyle söyleyeyim bi çok arkadaşım normal doğum yaptı 10 gün yattılar vallahi dikişlerden, doğum her türlü zor kendinizi suçlamayın iki türlü de annesiniz iki türlü de bebeğiniz sağlıklı olacak inşallah bir de bence de doktor değiştirin karşınızdaki doktor iyiyse doğuma bi saat kala bile değiştirseniz sizi tatmin edecektir :)

B Beybimlk her şey gönlünce olsun, sen tevekkülünü yapmışsın vajinal olur inşallah istediğin gibi ama olur da sezaryen olursan sonrası için içini ferahlatayım. Ben ilk kalkışta sadece oturmak için destek aldım kendim kalktım yürüdüm. İlk gece sağa sola destekli dönerek uyudum. Gaz olayı hemen oldu 2 3 güne de sadece sezaryen yerimde hassasiyet vardı. Anestezi hiç almadıysan korkunç gelebilir sana ama spinal gerçekten kolay. Heyecan yaparsan sa sedasyon veriyorlar. Bir de o an geldi mi aslında o kadar korkmuyorsun gerçekten. Senle beraber doğum yapacak tüm arkadaşlar duamdasınız.

Bele masaj yapsınlar, sıcak duşun altında dediğim hareketleri yap ve en önemlisi sancı geldikçe nefes egzersizi yapman lazım. Doğumhaneye 15:00 da alındım 16:25 te doğum oldu. Bir şekilde yapılıyor o doğum sen yeter ki yardımcı ol bebeğine. Bebeğinle konuş bol bol bu da çok etkili. L limonlupastaa

Kızlar selam biz hastaneden çıktık evdeyiz çok şükür 🙏 sarılık 13e düştü pazartesi tekrar kontrole gideceğiz. Yarın yenidoğan çekimi var umarım güzel geçer

Ben sordum bu sert olan korseyi 60 gün sonra tak dedi kilotlu korse giyebilirsin dedi ama yumuşak. Olan.. Aynı gün mü olduk canım sezeryan benim ameliyat ödem yapmış ödemin olduğu yer sızlama yapıyor buz falan yapıyorum canım senin nasıl oldu agrin gectimi
Hiç bilgim yok bu korseler hakkında bakıyım nasılmış serti yumuşağı 😂 evet canım 24ünde doğdu. Çok geçmiş olsunnn niye olmuş ki? Benim de tam anlamıyla geçmedi rahatça yatıp kalkamıyorum hala

Ne zaman gelecek acaba minnoş 🥹 hahah ay hemen de büyümesinler üzülürüm bu halleri çok güzel
Bilmiyorum doktorlar aşağı yukarı 10 güne gelir dediler geçen hafta açıklık 1cm bile gelmeyecek kadar ufaktı bu hafta 1 cm olmuş 🤭 herkes çok çabuk büyüyorlar diyor. Bence de hemen büyümesinler.

Kızlar bugün su sızıntısı ve kanlı akıntıdan bahsetmiştim. Muayeneye gittim 1 cm açıklık olmuş ve 100 üzeri düzenli sancılarım var. O kanlı akıntı nişan kanamasıymış. Asıl mevzumuz sancılar. Ben 1 cm açıklıktaki sancılarımı çok şiddetli hissediyorum. Yani yerimden kıpırdayamayacak ya da beni yere çöktürecek ahlayıp vahlatacak şekilde. Bu akşamüstünden beri böyle. Vajinal doğuran anneler yorum yapabilir mi bu sancılar 1 cm iken bu kadar çok olması bana saçma geldi… ebe de şaşırdı hatta bu sancıya açıklığın az diye
Geçen hafta benimde öyle oldu 1cm bile etmiyordu açıklık benim hem kanımda hem idrarimda enfeksiyon çıktığı için doktor durdurdu doğumu kuvoze girmesin bebek diye. Kaçtı bilmiyorum ama baya bir uğraştılar yani. Ben baya sağlam hissettim sancıları. Senin doğumun başlamış belki de artıyordir açılman bilmiyorum bu hafta 1cm açıklık var ama sancı yok bende de nişanım da galiba gelmemiş

Gündüz olmayan gaz sancisinin gece olmasinin sebebi neydikiiiiiiii 🤣 gözümden uyku akıyor resmen hamileyken sabaha kadar nöbet tutan ben şuan yatağa düşüp uyumak istiyorum 🤣🤣

Back
X