• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canım sanırım doğum stresi yaşıyorsun.. vallahi sabırlar diliyorum , doğumuna üç hafta Kadına gelip bir de hizmet beklemek nedir yani !!! Bence sen Ben biraz kötü oldum falan de odana geç uzan, belki biraz akılları başlarına gelir ve giderler. Başkası yüzünden kendini bu denli etkilememeye çalış bak çok az kalmış dogumuna , bebişin hissediyor her şeyi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnan hiç bir şey umurlarında olmuyor konuşmuyorum yanlarında durmuyorum bile belki anlarlar diye ama yok yani

İnan hiç bir şey umurlarında olmuyor konuşmuyorum yanlarında durmuyorum bile belki anlarlar diye ama yok yani
Ya belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse söyleyin.

Ya belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse

Ya belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse söyleyin.
Eşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyor

@Ayysssko Benim adet ağrısına benzer kasıklarımda ağrı oldu, sonra sertleşmeler takip etti, akşamına doktorum direk yatırdı, adet ağrısı + kasılma varsa dikkat edin mutlaka🙏 bel ağrısı yaşamadım
Yaaa, bende de oluyor ama dinlenince geciyor o yuzden pek ciddiye almadim, ntsde sancin cikmismiydi? Gerci o anda kasilmamiz olmamissa nasil anlasilacak ki degil mi ?

Eşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyor
Valla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma lütfen 🙏🏻

Yaaa, bende de oluyor ama dinlenince geciyor o yuzden pek ciddiye almadim, ntsde sancin cikmismiydi? Gerci o anda kasilmamiz olmamissa nasil anlasilacak ki degil mi ?
Evet canım düzenli çıkmıştı ve dinlenirken geçmedi hatta dinlenirken başladı gibi bir durum olmuştu

Aaa hastanelerimiz ve doktorumuz aynı şok oldum şuan İzmir de olduğunuzu bile bilmiyordum. Hemşireler orda bana en iyi doktoru da seçmişsin demişlerdi. Bu arada bugün biraz fazla kalktım galiba ufak ufak kasılmalar olmaya başladı hemen korktum yattım geri geçer inşallah🙏🙏 şu 36 yı bir geçseydik🥲
Ya ciddi misiinnnnn herkes aşık zaten gökalp hocaya🥰🥰
Kasılmaları en iyi ekarte eden sey suymus. 3 lt içiyorum dedim hoca 5 içeceksin o zaman dedi. 5 lt içicem öğğk. Sende su iç bol

Ya ciddi misiinnnnn herkes aşık zaten gökalp hocaya🥰🥰
Kasılmaları en iyi ekarte eden sey suymus. 3 lt içiyorum dedim hoca 5 içeceksin o zaman dedi. 5 lt içicem öğğk. Sende su iç bol
Evet bende içiyorum devamlı, ben Gökalp hocayı çok eskiden beri tanıyorum kızımda da onu ilk istemiştim 11 yıl önce, sıra 4 ay sonraya vermişlerdi o arada başka bir doktora verdiler 4 ay sonra geçersiniz dediler, ama o verdikleri doktoru da sevdim o zaman geçmedim, oğluma nasipmiş🥰

Senin bu gaddar yönüne bayılıyorum kız 😁

Olmussa da bilmiyorum ki bu aralar hergun olcmeye basladim, kahvaltidan sonra oluyor, yarim saat sonra 90a dusuyor. Doktoruma bi soracagim bana da cok yuksek geldi.
Kısa süreliyse belki efor harcadığın ana denk geliyordur, hep 180-190 ın seni rahatsız etmesi gerekir yoksa demir eksikliğin filan olabilir mi? Benim demirm düşükken çok çarpıntım oluyordu demir kullanınca geçt

Evet bende içiyorum devamlı, ben Gökalp hocayı çok eskiden beri tanıyorum kızımda da onu ilk istemiştim 11 yıl önce, sıra 4 ay sonraya vermişlerdi o arada başka bir doktora verdiler 4 ay sonra geçersiniz dediler, ama o verdikleri doktoru da sevdim o zaman geçmedim, oğluma nasipmiş🥰
Artık kıdemli o ya kendi sistemini kurmuş 😍hastası cok ama 8 aydır beni hiç sıra bekletmedi. Randevu 9daysa tam 9da çilek hanımm diye sesleniyorlar. Ve bu saate kadar elinde telefon benim durumumla alakalı hemşirelerine talimat veriyor bak bu büyük emek. Allah razı olsun adamdan melek gibi yani ömrü uzun olsun

Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur :(
Ay böyle insanlar her şeyi hak ediyor ya! Eltin ne biçim kadınmış kenara çekip konuşamaz mısın? Ya da en iyisi yalandan sancılan hak ediyorlar doktora gizlice söylersin eşini tembihler rahat bıraksınlar seni…
Ben valla otururdum ve benden bu kadar ayıp derdim sonrası kim ne alınıyorsa alınsın. Tabii eşin tavrı da önemli ama Allah akıl fikir versin ya

Back
X