• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

yaaa kızlar çok moralim bozukkk ya ben köydeyim köyde görev yapıyoruz ordu fatsaya gidiyorum doktor için bugün duydum ki benim doktorum sezeryan taraftarıymış hatta eşime başka biri de söylemiş özel hastane olduğu için parasal olarak bakıyormuş çok üzüldüm bu duruma çünkü normal yapabilirim diye düşünüyorum
Benim bildiğim kadarıylaı canım artık esinin de onayı olmadan sezaryen yapamıyorlar sen de esin de kabul etmedikten sonra zorla yapamaz riski bir durum olmadığı sürece Allah korusun

Bana doktorum öyle birsey gelism kendim alsam mı acaba esimde birsey demedi hiç bunla alakalı
Valla ben iciyorum omega 3 hamile olmadan da kullaniyodum bebegin beyin ve sinir gelisimi icin onemli bence.. Balik yemeklede olmuyor ki ancak norvec somonu falan yiyceksin omega 3 almak icin.. Doktorum banaic dedi istersen sor icme demez

Efa diyorum kaliteli bir omega3 16. Haftadan beri kullaniyorum..onayli bir balik yagi kapsulu
Ben 1 ay kullandım EFA yı ama çok zor yutabiliyordum boğazıma takılıyordu sert biraz kapsulü midemide bulandırıyordu o yüzden doktorum 2. Secenek olarak marincap verdi onda sıkıntı yasamadım

Ben daha doğmadan kıskanmaya başladım bebeğimi:oops: ve çok özledim yaa.
İnsan doğmamış birine aşık olabiliyormuş bi de bunu öğrendim:KK37::KK72:
yaa negüzel ben niye duygusuzum hiçbirşey hissetmiyorum doğrudüzgün konuşamıyorum bile. aslında yumşak sakin ve sevgi dolu bi insanım :KK17:

Efa diyorum kaliteli bir omega3 16. Haftadan beri kullaniyorum..onayli bir balik yagi kapsulu
aa ben bunu bilmiyordum nasıl atladım. bana da doktorum haftada iki kere balık tüket dedi ama böylebişey vermedi bende kendim alıp kullansammı acabao_O

Ben 1 ay kullandım EFA yı ama çok zor yutabiliyordum boğazıma takılıyordu sert biraz kapsulü midemide bulandırıyordu o yüzden doktorum 2. Secenek olarak marincap verdi onda sıkıntı yasamadım
Ya siz boyle anlatinca bende mi tuhaflik var diyorum bana hic boyle etkiler olmuyor midem katır midesi mi yaa ben hic biseyden etkilenmiyorum :KK48:

Doktorun da ne bekletmis canım bu kav :KK43:Neyseki sonuçlar güzel çıkmıs bebiler ayrıntılıda nedense yüzlerini saklıyorlar nazlanmıstı bizimkide 2 kere girdik.Kilonızı da iyi bir beslenmeyle toparlayabilirsin canım dikkat etmediysen en azından bundan sonra daha dikkatli olursun.üzülecek birsey yok çok sükür olumsuz birsey çıkmamıs.
Allah a sukur canim bem yalvardim aama yaz diye bugume kadar iki defa yazdi esimde istedi bizi oyaladi adam:KK51:Bugunku doktor bayagi skti canimi yasattigi stres yeter artik bu doktorlar biz annelerle nasil.konusacagini ogrenmeli En Büyük KK uzmesinler bizi artik olumsuz seyler soyleyip aklimizi almasinlar:KK61:

Canım sana Dr mu dedi bebek minyon diye? Bende Perşembe günü gittim 29+2 de, 1404 gr dı. Dr gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, minyon falan demedi. Asıl gelişim 32. Haftadan sonra belli olurmuş. Bence normal ya, takma kafana bunu. Bu arada kaşar peyniri ve muz tüketmeye çalışalım. Burda faydasını gören çok arkadaş var. Bebeğe kilo aldırıyormuş.
Adamin demedigi sey kalmadiki bana canim haftanim stresini ustumde mi atti nedir:KK61:Ama.normal oldugunu duymak.cok.mutlu etti beni saolasin :KK60: bnde hergun muz tuketiyorum her sabah peyniri yiyorum pattates limon yogurt sut tuketiyorum artik cok dikkat edelim yediklerimize..bebeklerimize kan can olsun insallah

Back
X