• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Benim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bende :KK42:
Geçmis olsun canım birde onun ağrısı sancısı olur simdi kötü olmus Allah sifa versin

Bende bepantol kullanıyorum 12. Haftadan beri hergün sürdüm ama harita gibi oldum hatta daha beter :KK43:
Aa canım ya asıl benim cildim çok hassastır selülitim bile çoktur bana krem fayda etmez diye düşünüyodum ama ilk defa bişeyin faydasını gördüm o yüzden tavsiye ettim ama demek ki herkese göre değişiyo umarım biooil işe yarar

Benim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bende :KK42:
Yaa gecmis olsun birgencim bol bol su ic onun da agrisi cok olur simdi.. Kaburga beni cok kotu yapiyor ama napalim sikayet etmek istemiyorum cok buna da sukur neler var..

Canim hemoglobin a1c icin bende bu sabah kan verdim...bende seker ciktiydi son kontrolde dahiliye doktorum istedi..sen ne icin baktirdin canim okuma fiisatim olmadi gecmis sayfalari da merak ettim

Benim 6. Aydaki şeker yüklemede açlık ve 2. Saatin sonundaki şekere bakıldı canım. Değerler normal çıktı ama kendi Dr um 1. Saatin sonunda da bakılmasını istedi. Bunun için tekrar glikoz içme, açlık ve tokluk şekerine baktır, yeterli dedi. Bende tekrar yaptırmak istemiyorum ama son 2 gidişimde de sordu, yaptırdın mı diye. Sanırım yaptırmam gerekecek. Seninde inşallah şekerin normale dönmüştür canım..

Umarım kazasız belasız 1 haftayı atlatırım

Meslek lisesinin zorluğunu bilirim canım. Benimde branşım kimya. Zaten dersi sevmiyorlar, dinleme desen sıfır.. Sırf bu yüzden suratım asıktı hep, yüzlerine gülmezdim öğrencilerin. Normalde güler yüzlü olan ben, suratsız hoca olmuştum. O 1 sene berbattı. 1 hafta hemen geçer inşallah, kurtulursun sende..

Ben midemi bozmaya niyetlendim cekirdek kuru uzum rulo kat yiyorum suan kelime oyununu izliyorum.. Bizim kizda icerde yatak odasina sermis postu yatiyo..

Bende onu izliyorum ayran içiyorum uykum gelsin diye ama sanırım bu gece nöbetçi benim:KK23:

Aa canım ya asıl benim cildim çok hassastır selülitim bile çoktur bana krem fayda etmez diye düşünüyodum ama ilk defa bişeyin faydasını gördüm o yüzden tavsiye ettim ama demek ki herkese göre değişiyo umarım biooil işe yarar

Evet canım kişiden kişiye değişiyor benim cildim hassas değil ve yağlı elastik bir cilt..çok çatlamam diyodum ama 28. Haftada bi gecede çıktı hepsi daha da çıkıyo napalım deniycem artık her şeyi...

Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba

Bahsettiğin ağrı çok aşağıda vajinal bölgede mi canım? Eğer o bölgeden bahsediyorsan, benim 5. Aydan beri o ağrı var. Son 2 aydır Dr um magnezyum verdi. Faydasını gördüm. Dr um bazı gebelerde bu ağrının olabildiğini, normal olduğunu söyledi.

Bende onu izliyorum ayran içiyorum uykum gelsin yapiyorusanırım bu gece nöbetçi benim:KK23:
Biz ailecek babama cekmisiz zeyy yastiga yattimi hatirlamam genelde.. Bazen esime uyumadan saka yapiyorum saka demeden uyuya kaliyorum sabah sorunca bana aaa o sakaydi diyorum :KK48:Bu da normal bisey degil ama asiri uyumakta kotu

Evet canım kişiden kişiye değişiyor benim cildim hassas değil ve yağlı elastik bir cilt..çok çatlamam diyodum ama 28. Haftada bi gecede çıktı hepsi daha da çıkıyo napalım deniycem artık her şeyi...
Bende kalça kısmına sürmedim çok pişmanım mor çatlaklar var korkunçç aynada gördükçe ağlayasım geliyo ne hale geldim. Doktora sordum doğum sonrası geçicek dedi umarım kalıcı değildir :-(

zeuykinpost: 36928048 .!.:
Bende onu izliyorum ayran içiyorum uykum gelsin diye ama sanırım bu gece nöbetçi benim:KK23:
Benim kız uykunu getirsin zeynep teyzesi

Eklentiler

• IMG_20140728_093642-1.webp
    IMG_20140728_093642-1.webp
    148,7 KB · Görüntüleme: 47
Back
X