• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

[QOğlan a"suayda20, post: 36930685, member: 567572"]beğendim canım.çok cici:) kız anneleri ne şanslısınızz:D[/QUOTE]

Oglan anneleride sansli cnm hepimiz sansliyiz:D
Cok tesekkur ederim cnm yorumun icin:)

günaydın arkadaşlar

doktordan geldim, çalışabılır raporu aldım

doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.

ben yınede calısmak ıstedıgımı soyledım.

bebek 32 haftalık yaklasık, 45 cm, 2000 kg

bana uzun geldı 45 cm ama doktor normal dedı

2 hafta sonra kontrole cagırdı

yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın

Hayatın acı yüzü ama bir o kadar da gerçeği. Bizde geçen gün cenazeye gittik, camide bekliyoruz yan sokakta gelin alma vardı.

Allah herkese sağlıklı, eli ayağı düzgün ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sadece kötü şeyleri düşünerek yaşanmıyor işte, iyi ve güzel şeyler düşünerek hazırlanıyoruz bizde. İnşallah Rabbim güzel yazılar yazmıştır hakkımızda.

Yaa gecmis olsun birgencim bol bol su ic onun da agrisi cok olur simdi.. Kaburga beni cok kotu yapiyor ama napalim sikayet etmek istemiyorum cok buna da sukur neler var..
Ağrım oluyor ama su içmekten başka çarem yokmuş şu an sanada çok geçmiş olsun canım dediğin gibi çok şükürler olsun neleri var artık tesellim o minik popişi öperek intikam almak hele bi gelsin:KK48:

Faceden falan sayfasini takip edelim ankarada da olur bence veyada bi chicco magazasi varsa sor tel birakirsin ariyolar cok iyi indirim oluyor bebek arabasini 200 lira daha az fiyatla aldim..
Ankarada var mı carputi vallahi benimde şuan düşüyo tansiyon, fiyatları duydukça

[KV OTE="carputi, post: 36931194, member: 581764"]Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..[/QUOTE]

Kayınvalide yönünden ne kadar sanslisin ya maşallah halıları flanda yıkanmış ohh miss:)
Bende izin günümü ssabırsızlıkla bekliyorum:KK69:

Bahsettiğin ağrı çok aşağıda vajinal bölgede mi canım? Eğer o bölgeden bahsediyorsan, benim 5. Aydan beri o ağrı var. Son 2 aydır Dr um magnezyum verdi. Faydasını gördüm. Dr um bazı gebelerde bu ağrının olabildiğini, normal olduğunu söyledi.

Gubaydin cnim evet orda dun cok yurumustum bugun klaktim baya raahtlamisim korkum da hafifledi sajirim dr dedidgi gibi basi asagida oldugu icin artik son zamnlar dahada artticak diyolar agridan korkmuyorumda ters gidden hirsey va3mi diye endise ettim simdi iyi cok sukur

günaydın arkadaşlar

doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.

yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın
canım çok haklısın ama inşallah iyi şeyler düşünüp iyileri yaşayacağız bebişlerimiz ile beraber evlerimize döneceğiz:)
Canım çok geçmiş olsun, Allah daha beterini yaşatmasın. Vardır bir hayır herşeyde, eşine birşey olmamasına sevindim. Allah göstermesin bir daha.
amin canımm sağolsaın

Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..
carputiciğim sen annelik iznine ne zaman çıktın?

günaydın canım.. aynen ben de artık kahvaltı hazırlayamıyorum gece uyuyamadığımdan sabah o giderken uyumuş oluyorum hep :KK43: işte de simit poğaça yemekten artık göbişlerimiz yarış ediyor :D
haha haklısın valla göbekler yaklaştı ama onlarrrr hala zayıf bizdennnn:mad:

Oğluşun çok tatlı maşallah birde prensesin olacak ne mutlu:nazar: İnşallah bizimde önce prensesimiz sağlıkla gelir sonrada 2 numara sağlıkla gelir pipili gelir :-)
ayyy çok saol canım rabbim gönlümüze göre verdi. İnşallah sizin ve tüm isteyenlerinde gönlündekini nasip eder :KK68:

günaydın arkadaşlar

Rabbim sağlıklı bebişler versin inş Allah. Her şey iyi olacak diye hazırlanıyoruz. İnş Allah öyle de olur.
dikkat etmek lazım canım doğum sırasında kansızlık risk oluşturuyor Allah korusun.
Kesinlikle dikkatli olmak lazım.

canım çok haklısın ama inşallah iyi şeyler düşünüp iyileri yaşayacağız bebişlerimiz ile beraber evlerimize döneceğiz:)

amin canımm sağolsaın

carputiciğim sen annelik iznine ne zaman çıktın?
Dün ciktim kubbaa 35. Haftada..

IMG_28063703297047.webp
böyle olsa ne güzel olurtr ama hep tersi oluyoooo

TE="HAMSTER, post: 36931356, member: 137481"]Çok güzelmiş değişik duruyor kolay gelsin[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm:)

Gunaydinnn herkese bugun guzel uyandim cok sukur agrim azalmis baya rahatlami rahat adim atiyoru sanirim bundan sonra bukadar hizli ve uzun yurumek yok bize :) hastane cantasini hazirlayanlar neler koydunuz kisaca yazabilirimisiniz bu hafta hazilricz bizde insallah dursu kenarda diyo annem 7 haftamiz kaldi yaklastikca okadar heycan yapiyorumki saglikla kavusalim insallah hepimiz

hepinize günaydınlar arkadaşlarım
Allaha şükür kazayı cana gelmeden atlattık
yeni evlendiğimiz için biraz sıkıntılar var malum
ekmeğimizi de arabadan kazanıyoruz Allaha şükürler olsun ki ölüm yok ona şükrediyorum
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
hayırlı günler dilerim
Geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin

hayırlı haftalar kızlar geceleri bende deliksiz uyumaya hasret kaldım.heleki dün gece doğurcam sandım .kasıklarımın agrısı karnımın gerdirmesi bide kusma fenaydı.hamd olsun şimdi daha iyiyim.eski sayfalara baktım.sizdede benzer şikayetleri okuyunca rahatladım.Allah hepimize şafi ismiyle şifa ihsan etsin inş

Back
X