• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Bizim ki kucuk bi disi kedi kolunun altina aliyo yatak odasina goturuyo saatlerce bogusuyolar cocuk biraz buyusun ucü guresceklermis :-)

hayal edebiliyorum manzarayı süper canım ya valla,eşim de çok seviyo uğraşmayı ben daha o küçükken yapıodum da şimdi pek yapamıyorum malum kedi değil kaplan gibi 9 kilo carputi bizimkisi :KK70:
aynı sahiplerine çekmiş tombikim :KK70:

Buyrun size göbüş :KK49:

Eklentiler

• IMG_20140915_195345-1.webp
    IMG_20140915_195345-1.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 133
Neeey masallah valla bizim ki 3.5 kilo ayy tosuna bak sen ya Allahim ne tatli :-)
hayal edebiliyorum manzarayı süper canım ya valla,eşim de çok seviyo uğraşmayı ben daha o küçükken yapıodum da şimdi pek yapamıyorum malum kedi değil kaplan gibi 9 kilo carputi bizimkisi :KK70:
aynı sahiplerine çekmiş tombikim :KK70:

Sabah sabah cok guldum ya evet keske oyle olsa ama imkansizbelki ilk 1 ay yaaprlar sonra duymazlar bile :) :) :)
evet ilk 4 ay bsktı eşim rekorrrrr bu bence şimdi çocuk bütün gece ağladı diyorum aaa hiç duymadım ya hayatım diyo :KK53::KK67:

Kızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim:63:
Bende cchicco nunkuni aldım:KK39:
Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle.. :110:
yalancı kasılma yaşamışsın canim ilk randevunda doktoruna bahset bence...cook gecmis olsun:110:
Günaydın şekerler :)

Bende bu şekerdir kapı susuydu düşüne düşüne bi hal oldum:110:ama sonunda keceden bu kapi susunu yapmaya karar verdim.sizce nasil canlar:)
Ben çok beğendim canım el emeğin olacak eminin çok guzel olur:KK66:

Kızlar bende hamile olupda kendi aldığı kiloları unutupta sana yorum yapan insanlara sinir oluyorum aaaa karnın büyümüş ee bırakta büyüsün doğum yapıcam nerdeyse aaaa toton büyümüş eee napalım vücud şekilden şekile giriyo birde çok kilo almadığım halde bunları duyuyorum şuana kadar 6 kg aldım sadece karnım var bide demek ki çok kilo alsaydım demek ki neler duyucaktım sanki kendileri hamileyken manken gibiydiler yaaa off sinirlendimm işte birden :mad:
İşte bu tiplere afedersin bacım sen poponda mı taşıdın bu çocuğu diyesim geliyor:KK62: Bizde herkes gibi göbekte taşıyoruz bırak büyüsün:KK11:

günaydın arkadaşlar

doktordan geldim, çalışabılır raporu aldım

doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.

ben yınede calısmak ıstedıgımı soyledım.

bebek 32 haftalık yaklasık, 45 cm, 2000 kg

bana uzun geldı 45 cm ama doktor normal dedı

2 hafta sonra kontrole cagırdı

yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın

canım ben hastanede çalılıyorum neler görüyorum bir bilsenn..
ama Rabbim bilir herşeyin en hayırlısını..
o yüzden kafama öle şeyler getirmiyorum..görsemde görmezden gelmek zorunda kalıyorumm..
dün bende çalılabilir raporu alırken bir bebek geldi erkek 4 kg doğmuşş amaninn bir tatlıydı sevdim valla izin alarakk...oyy çok güzeldi..

Bende cchicco nunkuni aldım:KK39:

yalancı kasılma yaşamışsın canim ilk randevunda doktoruna bahset bence...cook gecmis olsun:110:

Ben çok beğendim canım el emeğin olacak eminin çok guzel olur:KK66:

Sağol canım... Bebeğimde hiç durmadı saatlerce tepindi durdu karnımın içleri acıyor artık.. Hareketleri canımı yakmaya başladı sizde de öyle mi? Şimdi de acaip nefes darlığı var ayağa kalkınca gözlerim kararıyor içim geçiyor... Doğru düzgün nefes alamıyorum

Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..

canım evini yavaş yavaş süpürüp silebilirsin bunda bir sakınca yokki..öle oturup durursanda açılman olmaz..
bana 2 doktorumda günlük işlerimi yapmaya devam etmemi hatta ilk doktorum yer sofrasında yiyorsan devam etmemi söledi.

Kizlar ben draje şeklinde badem şekeri lokum lolipop vs. almak istiyorum carsidaki pastanelere baktim birde şekerleme satan yerlere baktım ama fiyatlar baya uçuk nette var mı uygun fiyatlı ve kaliteli bi site bildiğiniz:KK64:?

Back
X