• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

ben kesinlikle emzik denicem canımm inş alır ağzına...
canım ben molfix aldım dünde sölemiştim sana..
bebek bakım ürünüde sanırım sebamed alıcam

evet canım ben de akrebim ve doğru bir akrebin çevresini nasıl değiştirdiğini biliyorum, allah nasip ederse elimizden geleni yapıcaz onu iyi yetiştirmek için:nazar::nazar:

ben de chicco aldım canım, şu an için saçlarımız var:oops::oops: sonradan dökülür mü bilmem:KK64::KK64:

ben hastane için pastaneden parlak kağıt kurdeleli çikolatalardan alıcam, hastanemde lohusa şerbeti ikramı var o kadar, ev için iş çok, eve gelenlere kavanozlu badem şekeri, lohusa şerbeti, bir de küçük karton bebek şekeri kutusu aldım, lokum koyucam içlerine, mevlite de magnet inşallah

doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun

benim de ağrıyoo canım hele yürürken çok rahatsız ediyor döndü mü bilmiyorum, sırtı poposu yukarda ama başı hissetmiyorum bu ara

çok şükür canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun

maşallahhh kızlar göbüşlere de bebişlere de:nazar::nazar::nazar:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım, biz de 5 yılda sahip olduk ama ilk 3 yıl hiç düşünmedik, sonrasında da bekletti biraz kuzucum, hayatta herşeyin zamanı var, şükürler olsun bugünümüze

ben de 9,5 kilo aldım, öyle zayıf falan da değilim ama doktorum hiç takılmıyor, son aylarda bebek de kilo aldığı için normal görüyor, bana her seferinde özellikle süt yoğurt tüketmemi söylüyor, bu kez balığı da ekledi, ben hiç balık yememiştim çünkü

ben loc ile silicem canım, o aşamaya bi gelebilsem

sağ ol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

ayyy darısı başımıza öyle hızlı hızlı veririz inşallah kiloları biz de

okuyamadım bile heyecanlandım, aminnn canım

daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu
Canım bende neyle silsem şu park yatağı diyordum sen loc demişsin o nedir

Ekiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için:KK71:
yaa evett gelsinnde hazırlıklar tavan yapsın dimi cok heycanlandım :KK71:

Ekiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için:KK71:

evet yaa çok heyecanlı...bizde oturma odasını aldığımı beşiği yatak odama koyduk hergün bakıyoruz ona

image.webp
Erkek annelerine gelsin bu :nazar:
image.webp
Buda biz kız annelerine:nazar:

Bızde ekim sonuna yapacz beşıgni falan eviminde halilari serilecek perde yikanacak, dolaplar temizlenecek, kizımi tertemiz karsilayacaz.
Yalnz bir knuda tedirginim, tum halilarmdan yün cikiyo benim, daha yeni diye herhalde , bebisime zarar vermez o yunler umarim :(

gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?

Kızlar dün koçtasa yeni sepetler gelmisti hasır olanlar da var ama çok pahalı fiyatları 49 tl falandı.Birde bunlardan gördüm çok hosuma gitti fiyatı da daha uygun oğlusu olacak anneler de almak isterse 29 tl fiyatı küçük sepette 8 tl sampuan ,bebek yağını vs. koymak içinde küçük sepet alcam burda bir arkadas yapmıstı güzel duruyordu.Birde çekmece içi düzenleyici de var petek seklinde ilk defa gördüm. s.webp s.webp ss.webp

gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasın :KK45:

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

1- Emzik bebekte hiç sevmediğim birşey, mümkün olduğunca alıştırmak istemiyorum açıkçası. Ama ne olur bilmem ileride, mecburen her ihtimale karşı aldım.
2-ben Prima Premium Care 1 numara aldım.
3-Ben bübchen aldım
.

benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasın :KK45:
sıkıntım yok derken :)

bende ondan aldımda, pekı nasıl suruyorsun anlatır mısın cnm

acı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
sıkıntım yok derken :)

bende ondan aldımda, pekı nasıl suruyorsun anlatır mısın cnm

Back
X