ama minik elleriyle minik totosuyla gelecek carputi miss gibi cennet kokusuyla kucağımız da olcakyooo dostum yoo o halayın başını ben çekiyorum ve daha bisürü işim var zaman biraz yavaş geçsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama minik elleriyle minik totosuyla gelecek carputi miss gibi cennet kokusuyla kucağımız da olcakyooo dostum yoo o halayın başını ben çekiyorum ve daha bisürü işim var zaman biraz yavaş geçsin![]()
cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyorİstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.
Ben gece yatağa girince ayağım kaşınıyor kocamin ayak topuguna sürtüyorum.:))) uyanmadi Allahtan. Uykusu biraz ağır:)))benim arada avuç içlerim cok kaşınıyor hatta cok ileri gidince esimin omzuna koyup kasıyorumbuldugum tek yöntem biraz suda tutmak ve suyla iiyice yıkamak oldu rahatlatıyor en azından![]()
canım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu elinden geldiğince dinlencanımm arkadaşlarımm sizinle paylaşmak istediğim bir konu vardı
bu gece söylemiştim çok ağrım oldu boynum kolum sırtım tutuldum kaldım
o ağrıların içinde düşünün dönemiyorum eşim döndürüyor başım da dahil olmak üzere sabah olsun diye dua ettim
neyse arkadaşlarım bu sancıların içinde rüya gördümmm
hemde oğlumuuu
ilk kez gördüm ben rüyamda bebeğimi
kucağımdaydı çok güzel bir duygu
Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsinnn
bizde tv siz kaldık canım uydu frekansları deişmiş bugun herkeste aynı sorun var tek tesellim tv idi oda gittiuydulara ne olmuş böyle yaa sinyal yok diyo tv açayım bi ddiydim. babamızı da az önce işe uğurladık. tv siz kaldik oğlumlaartık vakit geçmez net paketim iyi ki var
biz var ya cidden alemizBen gece yatağa girince ayağım kaşınıyor kocamin ayak topuguna sürtüyorum.:))) uyanmadi Allahtan. Uykusu biraz ağır:)))
Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.canım kanama veya su gelmesi yoksa yalancı sancıdır dedi benim doktor birde ilk hamilelikte özellikle rahimin ön kısmında bulunan kaslar açılmaya çalışırken bu tip sancıları çekebiliyormuşuz benim çok oldu
canım çok mu acıyor suni sancıda ?
Allahım inşallah herşey zamanlı ve yerli yerinde olurda rahatça doğumlarımızı yaparız
aminnn
İstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.
Siddetli regl ağrısı gibi lilipit bir az önce uyurken oldu zar zor kalktım hareket edemedim bir süre iki büklüm oldum.Kanama su falan olmuyor ama sancı kitliyor kalıyorsun öyle.cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor
Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.
Denerim canım çok saol...canım bende dün akşam çok fena oldum..
magnezyum içtim birde ılık duşa girdimm..
sonra uzandım yattım kalkmadım..
duş ve magnezyum biraz rahatlattı beni
yap kız yap sen de yersin sevindir garibi![]()
ayyycanım benim Allah kolaylık versin güç kuvvet versin canım sana eşinide sevindirip ikinizide mutlu etsin aminnnnnn![]()
şimdiden ellerine sağlık zeyim menü harika![]()
kuzucuğum babişkosuna benziyorducanım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu elinden geldiğince dinlen
ne güzel ya oglusunu görmüşsün Allah hayırlısıyla gerçeğini nasip etsin cümlemizenasıl dı annesi kime benziyordu minnos
![]()
canım muhtemelen kas ağrısı geçmiş olsunYok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.
ayyyy ne güzelllkuzucuğum babişkosuna benziyordu
çok istedim babasına benzesin hep ona baktım
inşallah babası gibi ahlaklı terbiyeli güzel bir bebek olur
magnezyum ıcıyor musun cnm??Siddetli regl ağrısı gibi lilipit bir az önce uyurken oldu zar zor kalktım hareket edemedim bir süre iki büklüm oldum.Kanama su falan olmuyor ama sancı kitliyor kalıyorsun öyle.
ayyyy ne güzelllbende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler
RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş
![]()