• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.
cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor

benim arada avuç içlerim cok kaşınıyor hatta cok ileri gidince esimin omzuna koyup kasıyorumbuldugum tek yöntem biraz suda tutmak ve suyla iiyice yıkamak oldu rahatlatıyor en azından:KK69:
Ben gece yatağa girince ayağım kaşınıyor kocamin ayak topuguna sürtüyorum.:))) uyanmadi Allahtan. Uykusu biraz ağır:)))

uydulara ne olmuş böyle yaa sinyal yok diyo tv açayım bi ddiydim. babamızı da az önce işe uğurladık. tv siz kaldik oğlumla :( artık vakit geçmez net paketim iyi ki var

canımm arkadaşlarımm sizinle paylaşmak istediğim bir konu vardı
bu gece söylemiştim çok ağrım oldu boynum kolum sırtım tutuldum kaldım
o ağrıların içinde düşünün dönemiyorum eşim döndürüyor başım da dahil olmak üzere sabah olsun diye dua ettim
neyse arkadaşlarım bu sancıların içinde rüya gördümmm
hemde oğlumuuu
ilk kez gördüm ben rüyamda bebeğimi
kucağımdaydı çok güzel bir duygu
Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsinnn
canım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu elinden geldiğince dinlen:KK51:
ne güzel ya oglusunu görmüşsün Allah hayırlısıyla gerçeğini nasip etsin cümlemize :nazar::KK46: nasıl dı annesi kime benziyordu minnos:KK68:

canım kanama veya su gelmesi yoksa yalancı sancıdır dedi benim doktor birde ilk hamilelikte özellikle rahimin ön kısmında bulunan kaslar açılmaya çalışırken bu tip sancıları çekebiliyormuşuz benim çok oldu

canım çok mu acıyor suni sancıda ?
Allahım inşallah herşey zamanlı ve yerli yerinde olurda rahatça doğumlarımızı yaparız
aminnn
Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.

İstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.

iç bakalım belki sakinleştirir dayanamazsan gidersin artık akşama inşallah geçer

cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor
Siddetli regl ağrısı gibi lilipit bir az önce uyurken oldu zar zor kalktım hareket edemedim bir süre iki büklüm oldum.Kanama su falan olmuyor ama sancı kitliyor kalıyorsun öyle.

iş yapan arkadaşlar yaşadılar akşama sızıp kalacaklar yorgunluktan
ben tembellikten kalkamadığım için yuvarlanıp duruyorum yorgunluk olmadığı için ban abu akşam da uyku haram :(

Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.

canım bende dün akşam çok fena oldum..
magnezyum içtim birde ılık duşa girdimm..
sonra uzandım yattım kalkmadım..
duş ve magnezyum biraz rahatlattı beni

canım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu elinden geldiğince dinlen:KK51:
ne güzel ya oglusunu görmüşsün Allah hayırlısıyla gerçeğini nasip etsin cümlemize :nazar::KK46: nasıl dı annesi kime benziyordu minnos:KK68:
kuzucuğum babişkosuna benziyordu:KK71:
çok istedim babasına benzesin hep ona baktım
inşallah babası gibi ahlaklı terbiyeli güzel bir bebek olur

kuzucuğum babişkosuna benziyordu:KK71:
çok istedim babasına benzesin hep ona baktım
inşallah babası gibi ahlaklı terbiyeli güzel bir bebek olur
ayyyy ne güzelll:KK68: bende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler:KK68::KK48: RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş:KK46:

ayyyy ne güzelll:KK68: bende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler:KK68::KK48: RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş:KK46:

heheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
güldük bizde ahanda babanın kopyası diyee

Back
X