• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım sende ikisine al deyiverseydinnn :KK70::KK70::KK70:

evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..
ama şimdi sadece kasıklarımda var...

canım daha erken değilmi peki..
bu haftalardamı yapılıoo amenninnnnn:rolleyes::rolleyes:
cnm benım bı olay gectıde basımdan yazmıştım suyum geldı sandım bı de sancım olunca mecbur alttan açıklığıma baktılar

kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de

söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda

evet canım kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor..birde böbreğime vuruodu cuma günü falan..

canım daha erken değilmi peki..
bu haftalardamı yapılıoo amenninnnnn:rolleyes::rolleyes:
geçmiş olsun canım, aynen hatırlarsan bende de aynı şey olmuştu. İdrar kültürü fln temiz çıkmıştı ama. Bugün yine var aynı batma ve ağrılar. Evde çubuk idrar testlerinden var, onu yapıyorum temiz çıkıyor. İdrar yolları değil belli ki, bebeğin büyümesinden fln diye düşünüyorum artık ben.

Hahhaha :KK70:aynen aklıma geldi de diyemedim valla kırk yılda bişey alcak onu mu bunu mu diyor bi de ya sabır. Canım kasık batması bende de vardı dün gece şişti kasığım acile gidip nst çekildim doktoruma haber verildi. Doktor demiş Bebek büyüdükçe olabilir normal. Haftaiçi gelsin göriyim sola yatsın bol su içsin demiş

Her zaman olduğu gibi yine katılıyorum sana ablacım :KK5:
kızlar bana kızın isterseniz ama bazen mesajlarınızı okurken okuduklarıma inanamıyorum gerçekten de

söz söylemek bana düşmez ama toparlanın bir ya nedir bu hastalık hastası havaları iyice serildi halı kilim yani
sus diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum lütfen mazur görün beni ama bu işin sonu hiç hoş değil en dik durmanız gereken zamanlar geldi yaklaştı siz havlu attınız biraz gayret hiçbirimiz çok rahat değiliz ama el insaf yani yemeğinizi de ağzınıza yedirecek birini isterseniz onu da bulalım bari siz gençsiniz ya nasıl güzel akıllı dayanıklı sabırlı annler olacaksınız siz bile şaşıracaksınız lütfen toparlanın nacizane fikrim bu isterseniz katılmayın kızın bana amöa dayanamadım patladım en sonunda

teşekkür ederim canım çok faydalı oldu sanırım kanguru almaktan vazgeçmek üzereyim...

ben slingo hug ya da boba air almayı planlıyorum istersen bir bak. slingo hug'a pamuklu kuması nedeniyle daha yakınım tabii. bu arada kanguru alacaksan mesela ergo baby var, tam olması gerektiği gibi taşıyor bebeği. ama tip olarak benim hoşuma çok gitmiyor bir de biraz pahalı. bunlara bir göz at istersen :)

Bebişin nevresiminide gecirdim yataga ama hala doğum çantamı hazirlamadim bi sıra gelmedi :KK48:

bende hazırlamadım çantamı eşim her gün soruyor eve geldiğinde çantanı hazırladın mı diye?:KK48:
üşeniyorum nedense biberonları falan kaynatmam gerekiyor
bir güç gelsede yapsam bitirsem keşke bütün işleri
uyku setini de yıkayacağım bende
odamızda yatıracağımız beşiğimizde yok hala boyadan gelemedi bi türlü
offf :mad::mad:

İşimiz gerçekten çok zor canım yaa..
Bizim annane çok uzak 980 km mesafeden geliyor saolsun yaz tatilinde geldi 1,5 -2 ay kaldı ilgilendi yine. Tabiki annem kv. den 10-15 yaş genç onunda avantajı var. Tabiki oğlum bebekken bizde kaldığı dönemde az sıkıntılar yaşamadık ama yinede içim rahat emanet ettim çok şükür.
Aslında borç harç olmasa hiç düşünmem doğum izninden sonra basar istifayı 2-3 sene çalışmam bakarım çocuklarıma. Ama işte tek maaşla geçinmemiz imkansız. Hele ki borç varken.
Bakıcı konusu içime hiç sinmiyor bildik tanıdık biri olması lazım. Ayrıca zaten istedikleri paralar çok uçuk. Bazen diyorum ki o zaman bende bırakayım işi bakıcılık yapayım :KK57:
yani tamam sonuçta çocuğunu emanet ediyorsun, hakkıdır o para falan ama yine de bir yabancıya hem canımı teslim edip hem de aylık kazancımın 4 te 3 ünü vereceğim bir de aklımda bir sürü soru işaretleri kalacak.
:KK14::KK14::KK14: off offfff..

aynenn bunları düşünüyorum ben de çalışmama lüksümüz yok bana göre, şimdi borçluyuz ama borcumuz olmasa da gelecek kaygısı ile herkes işine dört elle sarılmalı diye düşünüyorum, yarın ne olacağımız belli değil, kaldı ki ekmek aslanın ağzında, allah yardımcımız olsun canım yaa çok da uzakmış annen, benim annem de ist da kv uzak ama gerekirse kışın gelir 1-2 ay idare ederiz, ailelerden uzak yaşamanın zorluklarını böyle durumlarda fazlasıyla hissediyoruz maalesef:KK35::KK35:

ben slingo hug ya da boba air almayı planlıyorum istersen bir bak. slingo hug'a pamuklu kuması nedeniyle daha yakınım tabii. bu arada kanguru alacaksan mesela ergo baby var, tam olması gerektiği gibi taşıyor bebeği. ama tip olarak benim hoşuma çok gitmiyor bir de biraz pahalı. bunlara bir göz at istersen :)

hımm evet ikisi de güzelmiş ama fiyatları pahalı biraz evet yine de düşünülmeli tabi

Bi eksik o kaldi hazirlariz ya ben esimle beraber hazirlicam tezmizlik alisveris derken bi sira gelmedi.. Surekli biseylerle ugrasiyoruz buzluga koymak icinde biseyelr yapiuoruz arada amann is bitmiyor
bende hazırlamadım çantamı eşim her gün soruyor eve geldiğinde çantanı hazırladın mı diye?:KK48:
üşeniyorum nedense biberonları falan kaynatmam gerekiyor
bir güç gelsede yapsam bitirsem keşke bütün işleri
uyku setini de yıkayacağım bende
odamızda yatıracağımız beşiğimizde yok hala boyadan gelemedi bi türlü
offf :mad::mad:

Söylemek istediklerimi söylemişsin harikasın...Ben söyleyemedim, bazı arkadaşlar çok alıngan çünkü.

Suan gencligimin faydasni goremiyorum malesef, gripten kurtuldum, binlerce şúkür, yatakta dönemiyorum, kas agrisimi,kulunc mu anlamadim, yatakta dönerken ah uh diyerek dönüyorum.. hatta gece 4 kez tuvalete kalktigim icn dua ediyorum ya daha fazla olsa, cunku yataktan kalkamiyorum, klozete oturamiyorum hatta affederşn popomu silemiyorum. Cunku asiri bir batma, nefes almak ,gulmek bile agritiyor, bnlar böyleyken bile tek sevincim bebegimin saglikli olmasii, tabi ben bu kadar kotuyken esimin kuzeninin gonlunu eylemesi sinir etmiyorda degil, yataktan tek kalkamiyorum cunku. :(

Back
X