cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırım
canım ya ben bunu arıyordum bursada bulamadım kızım pek heves etti alalım diye nereden aldın acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırım
Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
Evet o bendede oluyor ama ellerim yüzüm şişmedi yüzük taktgmı görenlet şaşırıyorben şiştim canım ödemlerim fazla. işte oturuyorum ama yinede ayaklar salındığı için şişiyor ayakkabı bile olmuyor
canım bende de trombosit düşüklüğü var senin kaç değerin benim 132.. en az 142 olması gerekiyor sanırım doktorum bu yüzden hematoloji polikliniğine yönlendirmişti uzmanla görüşmüştüm çok sorun yaratmaz çok düşük değil doğuma yakın tekrar gel demişti düşük çıkarsa kanamanın durması zor olurmuş sanırım.. hala düşük umarım Rabbim yardım eder değerlerimiz yükselir.. senin doktorun ne dedi?Kızlar hamilelikte trombosit düşüklüğü nelere neden olur şimdi araştırıyorum ama bi yandanda korkuyorum
zeyycim ne desem çare etmez bilirim ama kafana takmamaya çalış zaten usg değerleri 300gr fln oynayabilrimiş.. sen mutlu olduktan sonra onlar da güzel güzel beslenir gelişirler inşallah.. seninle dün aynı saatte girmiştik kontrole sanırım bende mutlu çıkamadım doktordanKızlar moralim çok bozuk..
Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Birde ikisinin kafasıda aşağıdaymış hazırlıklı ol dedi...
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...
ben hamileliğimin başından beri bu ilacı kullanıyorum canım aç karnına alıyorum ama dikkat de etmiyorum hiç hemen üstüne bir şeyler yiyebiliyorum.. doktorum günde ikiye çıkardı ama ben hala kafama göre takılıyorum..kızlar doktorum demir ilacımı değiştirdi gynoferon verdi bu ilacı kullanan var mı aranızda
maşallah canım sana ve yavruna.. alyanslarınızı hala takabiliyorsunuz ne güzel... ben 13 kilo alan biri olaraktan....Herkes göbüş koyuyor bizim neyimiz eksik alın size bi göbüşte bizden35+1 iz teyzeleri
![]()
Herkes göbüş koyuyor bizim neyimiz eksik alın size bi göbüşte bizden35+1 iz teyzeleri
![]()
26 Ekim Pazar günü saatlerin geri alinmasina karar verilmiş kızlar..
Gece 4te alinacakmiss..
Daha 1aydan fazla var gercii :)
hm den aldım cnmcanım ya ben bunu arıyordum bursada bulamadım kızım pek heves etti alalım diye nereden aldın acaba
Canım doktorda bende ilk defa trombosit düşüklüğünü gördü kansızlık vardı ama diğer değerlerim iyiydi o yüzden inanamadı testimi yanlış yaptılar dedi gynoferron verdi yükselmesi için 2 hafta sonra tekrar vericem o yüzden şimdilik hemetolojiye göndermedi benim yaptırdığım yerdede en az 150 benimkisi 146 hemen hemen aynı sınırlardayız ama çok korkuyorum daha da düşmez inş ikimizinkide doğumda sorun yaşamayız doktorum göztepe medikalde jale hnm çok iyi bir doktor senin doktorunun adı ne canım hangi hastanegünaydın güzel annelerr.. herkese musmutlu bir gün diliyorum yavrularınızla..
canım bende de trombosit düşüklüğü var senin kaç değerin benim 132.. en az 142 olması gerekiyor sanırım doktorum bu yüzden hematoloji polikliniğine yönlendirmişti uzmanla görüşmüştüm çok sorun yaratmaz çok düşük değil doğuma yakın tekrar gel demişti düşük çıkarsa kanamanın durması zor olurmuş sanırım.. hala düşük umarım Rabbim yardım eder değerlerimiz yükselir.. senin doktorun ne dedi?
zeyycim ne desem çare etmez bilirim ama kafana takmamaya çalış zaten usg değerleri 300gr fln oynayabilrimiş.. sen mutlu olduktan sonra onlar da güzel güzel beslenir gelişirler inşallah.. seninle dün aynı saatte girmiştik kontrole sanırım bende mutlu çıkamadım doktordandoktor idrar tahlil sonucumu görünce gözleri büyüdü ne kadar da çok çıkmış enfeksiyon dedi bu sefer çok etkili antibiyotik yazıyorum dedi ve idrar kültürü verdim.. umarım geçer bana dua edin olur mu aksi halde bebeğin ciğerlerini etkilermiş, bebek soluunum yolları etkilendiğinden zatürre olabilir yoğun bakımda kalabilir dedi.. normalde benim bunları duyduğumda ağlamam gerekirdi ama kendime bile şaşırıyorum tek çaremiz dua etmek.. benim de kontrolüm 2ekimde umarım güzel haberlerle döneriz..
ben hamileliğimin başından beri bu ilacı kullanıyorum canım aç karnına alıyorum ama dikkat de etmiyorum hiç hemen üstüne bir şeyler yiyebiliyorum.. doktorum günde ikiye çıkardı ama ben hala kafama göre takılıyorum..
maşallah canım sana ve yavruna.. alyanslarınızı hala takabiliyorsunuz ne güzel... ben 13 kilo alan biri olaraktan....
Internette baktim canim bende :) gun isigindan faydalanmak icin gece aliyorlarmis gene.. pazar gunu gunduzler kisalmis olacak yani..Aaa artık kalkmamış mıydı ya hani oynamayacaklardı saatlerle... Bilgi verdiğin iyi oldu canım.. Ben izne ayrıldıktan sonra alınıyormuş.. Hatta belki oğlum kucağımda olur o zamana erken gelirse 10 gün![]()
sakın sakın kafana göre takılma bende 2 tane içiyorum düzenli alıcam trombosit düşüklüğün var birde lütfen düzenli kullan canımgünaydın güzel annelerr.. herkese musmutlu bir gün diliyorum yavrularınızla..
canım bende de trombosit düşüklüğü var senin kaç değerin benim 132.. en az 142 olması gerekiyor sanırım doktorum bu yüzden hematoloji polikliniğine yönlendirmişti uzmanla görüşmüştüm çok sorun yaratmaz çok düşük değil doğuma yakın tekrar gel demişti düşük çıkarsa kanamanın durması zor olurmuş sanırım.. hala düşük umarım Rabbim yardım eder değerlerimiz yükselir.. senin doktorun ne dedi?
zeyycim ne desem çare etmez bilirim ama kafana takmamaya çalış zaten usg değerleri 300gr fln oynayabilrimiş.. sen mutlu olduktan sonra onlar da güzel güzel beslenir gelişirler inşallah.. seninle dün aynı saatte girmiştik kontrole sanırım bende mutlu çıkamadım doktordandoktor idrar tahlil sonucumu görünce gözleri büyüdü ne kadar da çok çıkmış enfeksiyon dedi bu sefer çok etkili antibiyotik yazıyorum dedi ve idrar kültürü verdim.. umarım geçer bana dua edin olur mu aksi halde bebeğin ciğerlerini etkilermiş, bebek soluunum yolları etkilendiğinden zatürre olabilir yoğun bakımda kalabilir dedi.. normalde benim bunları duyduğumda ağlamam gerekirdi ama kendime bile şaşırıyorum tek çaremiz dua etmek.. benim de kontrolüm 2ekimde umarım güzel haberlerle döneriz..
ben hamileliğimin başından beri bu ilacı kullanıyorum canım aç karnına alıyorum ama dikkat de etmiyorum hiç hemen üstüne bir şeyler yiyebiliyorum.. doktorum günde ikiye çıkardı ama ben hala kafama göre takılıyorum..
maşallah canım sana ve yavruna.. alyanslarınızı hala takabiliyorsunuz ne güzel... ben 13 kilo alan biri olaraktan....
hm den aldım cnm
Ayy benimde hiç şişmedi, doktorum her kontrolde "hayret valla yüzüklerini takabiliyorsun" diyor. Hamilelikte en çok korktuğum şeydi el ve ayak şişmeleri şimdiye kadar yaşamadım çok şükür.
ne güzel sizlereEvet o bendede oluyor ama ellerim yüzüm şişmedi yüzük taktgmı görenlet şaşırıyor![]()
günler epey kısalacak ben 20 ekimde rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum26 Ekim Pazar günü saatlerin geri alinmasina karar verilmiş kızlar..
Gece 4te alinacakmiss..
Daha 1aydan fazla var gercii :)
Bizdemi böyle olacağız yahuuuu benim böyle olacağım kesinBugun facebooku ilk actigimda gordugum şey buydu![]()
ne güzel sizlere
günler epey kısalacak ben 20 ekimde rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum
Bizdemi böyle olacağız yahuuuu benim böyle olacağım kesin
kansızlık bende hiç çıkmadı da canım kan pıhtılaşma değerlerim düşükmüş.. yanlış yazmışım evet en az 150 olması gerekirken benim 132.. senin iyi bence.. ben pendik emsey hospitale gidiyorum canım gülseren hanım..Canım doktorda bende ilk defa trombosit düşüklüğünü gördü kansızlık vardı ama diğer değerlerim iyiydi o yüzden inanamadı testimi yanlış yaptılar dedi gynoferron verdi yükselmesi için 2 hafta sonra tekrar vericem o yüzden şimdilik hemetolojiye göndermedi benim yaptırdığım yerdede en az 150 benimkisi 146 hemen hemen aynı sınırlardayız ama çok korkuyorum daha da düşmez inş ikimizinkide doğumda sorun yaşamayız doktorum göztepe medikalde jale hnm çok iyi bir doktor senin doktorunun adı ne canım hangi hastane
bu düşüklüğe iyi geldiğini bilmiyordum canım ben sadece kansızlık için fln sanıyordum o zaman dikkat edeyim inşallah çok sağol..sakın sakın kafana göre takılma bende 2 tane içiyorum düzenli alıcam trombosit düşüklüğün var birde lütfen düzenli kullan canım