• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Internette baktim canim bende :) gun isigindan faydalanmak icin gece aliyorlarmis gene.. pazar gunu gunduzler kisalmis olacak yani..
Hadi hayirlisi bakem, biz o zamana bekliyor oluruz, tecrubelernden yararlanirz zaten zamanina olursa, en geç benim :D 29 Kasım.

Ay benden önce bir kaç arkadaşımız var onları heyecanla bekliyorum ben... Acaba bizlere neler anlatacaklar nasıl olacak doğumları... Rabbim hayırla sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsin... Artık sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek için...

bu düşüklüğe iyi geldiğini bilmiyordum canım ben sadece kansızlık için fln sanıyordum o zaman dikkat edeyim inşallah çok sağol..
Emsey hast methini duydum canım iyi diyorlar ordaki doktorlar için benim doktorum trombositi görünce hemen gynoferon verdi dikkatli iç canım sende bundan sonra inş doğumlarımızda sorun çıkmaz

Ay benden önce bir kaç arkadaşımız var onları heyecanla bekliyorum ben... Acaba bizlere neler anlatacaklar nasıl olacak doğumları... Rabbim hayırla sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsin... Artık sabırsızlanıyorum oğluşumu görmek için...

Evet bi kac kisi daha var, insallah dogumlariniz kolay olur.. guzel haberlerinizi aliriz.

Kızlar yarım fincan türk kahvesi içsem mi acaba bebişe zararı olurmu yarım fincanın burnumda tüttü :KK51:

iç kız iç ne olacak hergün bir türk kahvesi içen annelerin çocukları sakin oluyormuş demişti eltim bana ama ben türk kahvesi sevmiyorum nescafe seviyorum arada bir kaçamakta yapıyorum ne olacak

Günaydın kızlarrrr :)
canımmm günaydınnn, bebeklerin kilosu ile ilgili moralin bozuk sanırım, ne olur üzülme, üzülmenin hiç faydası yok, sen elinden geleni zaten yapıyorsun, bundan sonrası için sadece dua edeceksin, ve herşeyin güzel olacağına inanacaksın, tam zamanında sağlıkla kucağına gelecek inşallah kuzular

Günaydınn hayırlı sabahlar olsun inşallah :D Bugün sağlık ocagi kontrolümz var paşamı görücem oy oy

günaydın canım, hadi bakalım güzel haberlerle dön

Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..
Tartıya çıktım hala kilo almamışım.
Bugün ödül olarak patates kızartabilir miyim kendime?
Hayatta vazgeçemediğim tek şey de kendisi.
Yoksa direnip uslu uslu yeşillik, domates, salatalık mı yesem?

canımmm sana da günaydın, benim de favori yiyeceğim patates oldu, her gün yiyebilirim , tavada kızartma, be minik küp şeklinde doğrayıp, zeytinyağı ile yağladığım tepsiye dizip fırına diziyorum, üzerine de hafif zeytinyağı gezdiriyorum, istersen pişirme kağıdı kullan ama zeytinyağından kısmak istemiyorum açıkçası, inan kızartmadan daha lezzetli ve sağlıklı, hem diyetini de çok etkilemez

Günaydın Kızçeler :)
Kızım kocaman olmuş tam 1800 gr :)
Sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi onu çooook seviyorum :nazar::KK46::KK15:

günaydınnn canım, senle yakın gidiyor bebişlerin gelişimi, 2 hafta önce o civardaydı benim de

Gunaydin kizlar
Ust katta oturuorum ben ve su an evimin ustunde terasta tarhana yapilio.ya da kurumaya birakilio. Ben karadenizliyim. Nasil yapilio kurutuluo bilmem. Bunu yapan kayinvaldemin komsulari. Sabah 6 da basladilar. Bu surekli boyle mi gidecek. Ne kadar suruo. Sabaha karsi uyuyan bi insanim zaten.sasirdim kaldim walla.

:KK59::KK59: onlar biraz keyif de yapıyordur canım, çocukken babaannemler giderdim, onlar bütün komşular toplanıp kışlıklarını hazırlardı,tarhana,erişte, yufka, kuskus aklına ne gelirse, sıra ile birbirlerini gezer birbirlerine yardım ederlerdi, ben çok eğlenirdim o zamanlar, elime minik oklava verirlerdi, onlara yardım ederdim, hatta açmaya çalıştığım hamurları sacda pişirir yerdim, hepsi överlerdi bu kız çok becerikli olacak diye ( şu an elime oklava bile alamıyorum) ama iş bahane sohbet şahaneydi :KK50::KK50: tarhana için günlerce çalışmalarına gerek yok, devamında kendisi kuruyacak zaten, rahat ol:KK76::KK76: ama illa ki buluşmak isterlerse, bulurlar yapacak birşeyler:KK50:

Zeyy günaydın dün giremedim pek buralara şimdi gördüm yazdıklarını. öncelikle hiç canını sıkmamaya çalış ki daha az etkilensinler. Dün benim de kontrolüm vardı, doktor muhtemelen 2900-3200 arasında doğacak dedi (şu an oğlum 41 cm, 1600 gr). benim biraz minyon bir tip olmam da etkiliyor anladığım kadarıyla. düşününce benim bile canım sıkıldı ki seni çooook iyi anlıyorum. bana sadece sunu söyledi; eğer imkanı varsa anne 32'de ayrılmalı işten, boşuna konulmuyor o tarih dedi. Özellikle çalışan anneler için çok önemli bir dönemdir bu dedi. kimse size fiziksel aktivite yaptırmıyor, dağ tırmanmıyorsunuz genellikle beyin yorgunluğunuz oluyor, bu da bebeğin asıl gelişimini etkileyen sey dedi. 32 haftadan sonra belli olurmuş asıl gelişme gerilikleri, anormallikler falan. ve nedeni de budur dedi. hatta kendisinden örnek verdi ilk çocukları 3900 gr iken ikincisi 2900 gr dogmuş. nedenide 27.haftada eşi annesinin kanser olduğunu öğrenmiş, 30 küsürden sonra da kaybetmişler anneyi. anne aynı anne, beslenme her şey aynı tek fark ruh hali, stres üzüntü dedi. sen de bu nedenle lütfen ama lütfen ''bebeklerim beslenmeli'' diye kendini strese üzüntüye sokma. eğlenmeye çalış, müzik dinle, üzülme, sallama dünyayı. aklına canını sıkacak bir şey geldiğinde hemen dağıt kafanı. inş kilo da alırlar ki almasalar bile ne olacak yani, sağlıkları yerinde olsun..

bu arada herkese günaydın

günaydın canım, yazdıkların çok önemli, teşekkürler

GÜNAYDINNNNNNNNN
Yağmurlu bir sabahtan herkese....

Canımmmm ya Rabbim yardımcın olsun... İnşallah hakkınızda en hayırlısı en sağlıklısı ne ise o olur... Bizi haberdar et müsait bir zamanında merakta kaldık..

Günaydın canım.. Kıyamam ya o kadarcık da yap ye bişi olmaz... Sonuçta gebesin.. :KK19:

günaydın güzel anneler herkes iyi dimiii:KK3:

günaydınlarrrrr

canım ben aç karnına ilaç aldığımda kötü oluyorum..kahvaltı yapıp 1 saat sonra falan içiyorum

kahvaltıda peynir, çay gibi kansızlığa neden olan, demirin emilimini engelleyen besinler tükettiğimiz için zaten kahvaltıdan 1-2 saat sonra içmek gerekiyormuş canım

Günaydın kızlar yağmurlu bir sabah dan hepinize kucak dolusu Öpücükler:KK36:

günaydın canım
Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum

allah yardımcın olsun canım
Günaydın güZel bakımlı pozitif hamişler:KK73::KK73::KK73:
Haydi sütlerimizi içelim:KK50:

günaydın canım, evde süt kalmamış, yoğurt olur mu :eek::eek:
Ayy benimde hiç şişmedi, doktorum her kontrolde "hayret valla yüzüklerini takabiliyorsun" diyor. Hamilelikte en çok korktuğum şeydi el ve ayak şişmeleri şimdiye kadar yaşamadım çok şükür.

maaşallah canım yaa benim ilk ay büyüdü eller ayaklar, yüzüğüm boynumda geziyorum:cool::cool:

günaydınn şekerlerr, nasılsınız? biz güne hızlı başladık, sabah kontrolümüz vardı, iyi geçti çok şükür, kızım 2230 gr ve 46 cm olmuş, boyumuz önde, kilomuz gününde gidiyor, suyum, plesantam iyi çok şükür, ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu, vücudun başka yerlerinde olmadığı için hamilelikte hormonların etkisi ile kaşıntılar olabiliyor, vücuda yayılırsa tedbir alırız dedi, bayram sonrası da çalışamaz raporumu alıp iznimi başlatıcam allahın izniyle:nazar:
:nazar: biz de haberler böyle,şükürler olsun, sizler nasılsınız? doğuma bir ay kala her gün meryem suresi okuyun bu arada, herkes çok faydası olduğunu söylüyor

Girerler büyük ihtimalle canım bu kiloda vücut ısılarını koruyamazlar..

İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var..

Aynen öyle canım kiloya vücut ısılarını koruyabilmeleri için takıyorum yoksa zayuf olmalacaklarmli değil doğunca beslerim ben onları..
İnşallah sağlıkla doğsunlar da sağlıkla büyütelim...
Dualarim seninle zeyy Rabbim yardimcin olsun. Sen elinden geleni yap yiyebildigin kadar yararli seyler ye ozellikle sut meyve protein cok ye. Ben hava soguyunca yumurtayi gunde ikiye cikardim yiyebilirsen sende iki yemeye calis canim Rabbimin izniyle kilo alacaklar

Kızlar yarım fincan türk kahvesi içsem mi acaba bebişe zararı olurmu yarım fincanın burnumda tüttü :KK51:

o kadar kasma canım yaa ne olacak? için rahat etmezse yarım iç ama kendini tutma

iç kız iç ne olacak hergün bir türk kahvesi içen annelerin çocukları sakin oluyormuş demişti eltim bana ama ben türk kahvesi sevmiyorum nescafe seviyorum arada bir kaçamakta yapıyorum ne olacak

aynen canım, ben de nescafe hastasıyım, türk kahvesini sevmiyorum, arada içiyorum, zaten benim nescafem de 1 kaşık nescafe 3 kaşık krema olduğu için birçoğuna göre kahveden sayılmıyor:KK70::KK70:

Afiyet olsun birsey olmaz bir fincandan.. Ben ogle arasinda iciyorum her gun dinlenmek icin..

cnm ben ıcıyrm kokusunu cok sevıyrm dayanamıyrm ıcıyrm ama hergun ıcmıyorum araya gun koyuyorum :110:
Kızlar gidiyorum kahve yapmaya ohhh içiyim bari kokusuna bile aşığım :KK50: gelin birlikte içelim kk kahve günü :KK50:

ben içiyorum canım türk kahvesi. benimki psikolojik sanırım gerçi ayılamıyorum sankı kahve iimeyince işyrinde. kızıma hamileyken hiç içmemiştim midem bulanırdı kokusundan. şimdi içiyorum bakıyorum gelişimleri hemen hemen aynı zararı olmuyor demekkı diyorum hatta sütlü yapıyorum normalde süt içemiyorum çunku mıdem bulanıyo. kahve karıştırınca bıraz kokusunu alıyor. dr da cok sevıyorsan abartmadan ıcebılırsın demişti ıkı gunde bır falan. zararı olmaz bebege ama yıne de abartma demişti.

Back
X