Zeyy günaydın dün giremedim pek buralara şimdi gördüm yazdıklarını. öncelikle hiç canını sıkmamaya çalış ki daha az etkilensinler. Dün benim de kontrolüm vardı, doktor muhtemelen 2900-3200 arasında doğacak dedi (şu an oğlum 41 cm, 1600 gr). benim biraz minyon bir tip olmam da etkiliyor anladığım kadarıyla. düşününce benim bile canım sıkıldı ki seni çooook iyi anlıyorum. bana sadece sunu söyledi; eğer imkanı varsa anne 32'de ayrılmalı işten, boşuna konulmuyor o tarih dedi. Özellikle çalışan anneler için çok önemli bir dönemdir bu dedi. kimse size fiziksel aktivite yaptırmıyor, dağ tırmanmıyorsunuz genellikle beyin yorgunluğunuz oluyor, bu da bebeğin asıl gelişimini etkileyen sey dedi. 32 haftadan sonra belli olurmuş asıl gelişme gerilikleri, anormallikler falan. ve nedeni de budur dedi. hatta kendisinden örnek verdi ilk çocukları 3900 gr iken ikincisi 2900 gr dogmuş. nedenide 27.haftada eşi annesinin kanser olduğunu öğrenmiş, 30 küsürden sonra da kaybetmişler anneyi. anne aynı anne, beslenme her şey aynı tek fark ruh hali, stres üzüntü dedi. sen de bu nedenle lütfen ama lütfen ''bebeklerim beslenmeli'' diye kendini strese üzüntüye sokma. eğlenmeye çalış, müzik dinle, üzülme, sallama dünyayı. aklına canını sıkacak bir şey geldiğinde hemen dağıt kafanı. inş kilo da alırlar ki almasalar bile ne olacak yani, sağlıkları yerinde olsun..
bu arada herkese günaydın