canımmm günaydınnn, bebeklerin kilosu ile ilgili moralin bozuk sanırım, ne olur üzülme, üzülmenin hiç faydası yok, sen elinden geleni zaten yapıyorsun, bundan sonrası için sadece dua edeceksin, ve herşeyin güzel olacağına inanacaksın, tam zamanında sağlıkla kucağına gelecek inşallah kuzular
günaydın canım, hadi bakalım güzel haberlerle dön
canımmm sana da günaydın, benim de favori yiyeceğim patates oldu, her gün yiyebilirim , tavada kızartma, be minik küp şeklinde doğrayıp, zeytinyağı ile yağladığım tepsiye dizip fırına diziyorum, üzerine de hafif zeytinyağı gezdiriyorum, istersen pişirme kağıdı kullan ama zeytinyağından kısmak istemiyorum açıkçası, inan kızartmadan daha lezzetli ve sağlıklı, hem diyetini de çok etkilemez
günaydınnn canım, senle yakın gidiyor bebişlerin gelişimi, 2 hafta önce o civardaydı benim de
onlar biraz keyif de yapıyordur canım, çocukken babaannemler giderdim, onlar bütün komşular toplanıp kışlıklarını hazırlardı,tarhana,erişte, yufka, kuskus aklına ne gelirse, sıra ile birbirlerini gezer birbirlerine yardım ederlerdi, ben çok eğlenirdim o zamanlar, elime minik oklava verirlerdi, onlara yardım ederdim, hatta açmaya çalıştığım hamurları sacda pişirir yerdim, hepsi överlerdi bu kız çok becerikli olacak diye ( şu an elime oklava bile alamıyorum) ama iş bahane sohbet şahaneydi
tarhana için günlerce çalışmalarına gerek yok, devamında kendisi kuruyacak zaten, rahat ol
ama illa ki buluşmak isterlerse, bulurlar yapacak birşeyler
günaydın canım, yazdıkların çok önemli, teşekkürler
günaydınlarrrrr
kahvaltıda peynir, çay gibi kansızlığa neden olan, demirin emilimini engelleyen besinler tükettiğimiz için zaten kahvaltıdan 1-2 saat sonra içmek gerekiyormuş canım
günaydın canım
allah yardımcın olsun canım
günaydın canım, evde süt kalmamış, yoğurt olur mu
maaşallah canım yaa benim ilk ay büyüdü eller ayaklar, yüzüğüm boynumda geziyorum
günaydınn şekerlerr, nasılsınız? biz güne hızlı başladık, sabah kontrolümüz vardı, iyi geçti çok şükür, kızım 2230 gr ve 46 cm olmuş, boyumuz önde, kilomuz gününde gidiyor, suyum, plesantam iyi çok şükür, ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu, vücudun başka yerlerinde olmadığı için hamilelikte hormonların etkisi ile kaşıntılar olabiliyor, vücuda yayılırsa tedbir alırız dedi, bayram sonrası da çalışamaz raporumu alıp iznimi başlatıcam allahın izniyle
biz de haberler böyle,şükürler olsun, sizler nasılsınız? doğuma bir ay kala her gün meryem suresi okuyun bu arada, herkes çok faydası olduğunu söylüyor
maşallah