• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canımmm günaydınnn, bebeklerin kilosu ile ilgili moralin bozuk sanırım, ne olur üzülme, üzülmenin hiç faydası yok, sen elinden geleni zaten yapıyorsun, bundan sonrası için sadece dua edeceksin, ve herşeyin güzel olacağına inanacaksın, tam zamanında sağlıkla kucağına gelecek inşallah kuzular

günaydın canım, hadi bakalım güzel haberlerle dön

canımmm sana da günaydın, benim de favori yiyeceğim patates oldu, her gün yiyebilirim , tavada kızartma, be minik küp şeklinde doğrayıp, zeytinyağı ile yağladığım tepsiye dizip fırına diziyorum, üzerine de hafif zeytinyağı gezdiriyorum, istersen pişirme kağıdı kullan ama zeytinyağından kısmak istemiyorum açıkçası, inan kızartmadan daha lezzetli ve sağlıklı, hem diyetini de çok etkilemez

günaydınnn canım, senle yakın gidiyor bebişlerin gelişimi, 2 hafta önce o civardaydı benim de

:KK59::KK59: onlar biraz keyif de yapıyordur canım, çocukken babaannemler giderdim, onlar bütün komşular toplanıp kışlıklarını hazırlardı,tarhana,erişte, yufka, kuskus aklına ne gelirse, sıra ile birbirlerini gezer birbirlerine yardım ederlerdi, ben çok eğlenirdim o zamanlar, elime minik oklava verirlerdi, onlara yardım ederdim, hatta açmaya çalıştığım hamurları sacda pişirir yerdim, hepsi överlerdi bu kız çok becerikli olacak diye ( şu an elime oklava bile alamıyorum) ama iş bahane sohbet şahaneydi :KK50::KK50: tarhana için günlerce çalışmalarına gerek yok, devamında kendisi kuruyacak zaten, rahat ol:KK76::KK76: ama illa ki buluşmak isterlerse, bulurlar yapacak birşeyler:KK50:

günaydın canım, yazdıkların çok önemli, teşekkürler

günaydınlarrrrr

kahvaltıda peynir, çay gibi kansızlığa neden olan, demirin emilimini engelleyen besinler tükettiğimiz için zaten kahvaltıdan 1-2 saat sonra içmek gerekiyormuş canım

günaydın canım

allah yardımcın olsun canım

günaydın canım, evde süt kalmamış, yoğurt olur mu :eek::eek:

maaşallah canım yaa benim ilk ay büyüdü eller ayaklar, yüzüğüm boynumda geziyorum:cool::cool:

günaydınn şekerlerr, nasılsınız? biz güne hızlı başladık, sabah kontrolümüz vardı, iyi geçti çok şükür, kızım 2230 gr ve 46 cm olmuş, boyumuz önde, kilomuz gününde gidiyor, suyum, plesantam iyi çok şükür, ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu, vücudun başka yerlerinde olmadığı için hamilelikte hormonların etkisi ile kaşıntılar olabiliyor, vücuda yayılırsa tedbir alırız dedi, bayram sonrası da çalışamaz raporumu alıp iznimi başlatıcam allahın izniyle:nazar:
:nazar: biz de haberler böyle,şükürler olsun, sizler nasılsınız? doğuma bir ay kala her gün meryem suresi okuyun bu arada, herkes çok faydası olduğunu söylüyor

maşallah :nazar:

Kızlar gidiyorum kahve yapmaya ohhh içiyim bari kokusuna bile aşığım :KK50: gelin birlikte içelim kk kahve günü :KK50:

ayy cnm bende senın aynınım, anlatamam

bu kadar zamanda canımın cektıgı tek sey kahve, hıc asermedım. mıdeme de cok ıyı gelıyor.

afıyet bal seker olsun kokusunu miss gibi çek içinee ohhhhhhhhhhhh:KK19:

bende süt içmiyorum sabahları biraz peynır ve kasar yıyorum.

bırde her yemegın yanında yogurt yıyorum, yetıyormu bılmıyorum

sutten mıdem bulanıyor. :KK43:

Kızlaaaaaaarr lütfen şimdi sorcagım sorunun cevabını bilenler yorum yapsın. Az önce sağlık ocağına gittim geçen gün tokluk şekeri için kan vermiştim ama kahvaltıdan tam 2 saat sonra alındı kan sonuç ne çıktı 76 ki bende gebelik şekeri var yaa böyle bişey mümkünmü açlık olsa neyse diycem tokluk bu ya ben bişey anlamadım siz bi yorum yapın lütfen. Doktora soryrum ben nerden bilym kadın doğumcuna sor diyo ya sen niye varsın ozaman orda aptal ya bunlar valla sinir oldum 3 gündür uğraşıyorum bide bilsem hastaneye giderdim:-(

ayy cnm bende senın aynınım, anlatamam

bu kadar zamanda canımın cektıgı tek sey kahve, hıc asermedım. mıdeme de cok ıyı gelıyor.

afıyet bal seker olsun kokusunu miss gibi çek içinee ohhhhhhhhhhhh:KK19:

Bend aynıyım canım hamile olmadan önce günde 2 tan içerdim :KK50:

Açııım arkadasim ve kizi bizde dis cikariyo diye gece 3 te uyudu vee hala uyanmadi yuzustu yatiyo bide hatun poposunda pireler ucusuyo hala ses yapinca hemen uyaniyor ac susuz bekliyorum valla...
Bu arada @tugba2023 ü gören var mı nerlerde merak ettim..

o kadar kasma canım yaa ne olacak? için rahat etmezse yarım iç ama kendini tutma

aynen canım, ben de nescafe hastasıyım, türk kahvesini sevmiyorum, arada içiyorum, zaten benim nescafem de 1 kaşık nescafe 3 kaşık krema olduğu için birçoğuna göre kahveden sayılmıyor:KK70::KK70:

Kız hakikaten sen kahve içiyo sayılmazsın... Ben türk kahvesini sade içenlerdenim.. Her gün de muhakkak içerdim o yüzden kendimi frenliyorum yoksa mideme felaket dokunuyor bu aralar...

canım h m yi bilemedim ben bursada sanmıyorum öyle bir mağaza olsun siz hangi il acaba

samsundan aldım cnm mutlaka vardır bursada alısverıs merkezlerıne fln bak h&m dıye bı magaza

ben istanbul ankara falan sandım canım bi araştırayım bakim tşkler güle güler giysin inşallah ufaklık

Yok canım yok boşuna araştırma. Bursa'da henüz H&M açılmadı. Bende çok aradım zamanında :KK12: Bende çok şey beğendim ordan ama malesef ne Bursa'da var ne de online satışı var. İstediğim tulumları bana Almanya'daki H&M den alıp getirecekler :KK48:

Kızlaaaaaaarr lütfen şimdi sorcagım sorunun cevabını bilenler yorum yapsın. Az önce sağlık ocağına gittim geçen gün tokluk şekeri için kan vermiştim ama kahvaltıdan tam 2 saat sonra alındı kan sonuç ne çıktı 76 ki bende gebelik şekeri var yaa böyle bişey mümkünmü açlık olsa neyse diycem tokluk bu ya ben bişey anlamadım siz bi yorum yapın lütfen. Doktora soryrum ben nerden bilym kadın doğumcuna sor diyo ya sen niye varsın ozaman orda aptal ya bunlar valla sinir oldum 3 gündür uğraşıyorum bide bilsem hastaneye giderdim:-(

o nasıl şey ya doktor olmuş tahlil sonucunu mı değerlendiremiyor hayret bişey bunlar ya

Yok canım yok boşuna araştırma. Bursa'da henüz H&M açılmadı. Bende çok aradım zamanında :KK12: Bende çok şey beğendim ordan ama malesef ne Bursa'da var ne de online satışı var. İstediğim tulumları bana Almanya'daki H&M den alıp getirecekler :KK48:

öyleymiş canım ya saolasın

Back
X