• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.

Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...

İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...

Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?

selametle inşallah

Gayet güzel canım sen kolaylamışsın darısı bana inş şu suluhana bende gideyim dyrum ama çok agrlaştm artık kapı süsünü ne kadara aldınız canım bide süslemeiçin tül falan varmı orda

Git canım git. Ben sana özelden kartını da atıyım aldığım yerlerin. Ben en çok onları beğendim, diğerleri tok satıcı suratına bakmıyolar bi de cok pahalı. Kapı süsünü 35 e aldık. 45-55 e de vardı. Tek fark ortada oyuncak bebek var onlarda. Ben sade istedim. Normal tül de var ben aldım metresi 2 liraya olan var 4 liraya olan var. Kapı süsleyecekseniz 2 liralıktan alın dedi satıcı adam.

Ben çoookkk beğendim canımmm çok güzel hepsi şimdiye kadar bu kadar beğendiğim olmamıştı güle güle sağlıkla mutlulukla dağıtın hepsini

Canımmm çok teşekkür ederim, çok sevindim. Hem de çok :)

Hepsi harika suslu cikolatalara bayildim birde çerçeveye mina kuzu da cok şanslı gerçekten hepsini gonlune gore ysparsin ikram edersin insallah tatlim

Fiona
Sağol canım çok mersi.. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin, cici cici kullanalım eşyalarımızı.

Eki Görüntüle 1253142 Eki Görüntüle 1253142 Eki Görüntüle 1253142 kizlar intagramda yya da bildiginiz bu ciceklerden yapan biri var mi???
[/QUOTE]
Canım var olmasına da bunlar çok pahalı yaa. 150 tlden aşağı satmıyorlar. İstersen yine veriyim ismini.

Son düzenleme:
Zaten yazarken bile utandım. . Hatta geri sildim.. normalde evime misafir gibi gelen birisi benim kv.. bebegimle ilgili bile bise sormaz hiç bişeye karısmaz evlerimiz uzak..eve kadin geldigini biliyor temizlik icin zatdn kafami karistiran da bunlar
Senin evine temizlikci geliosa nie esin boyle bisey istedi ki??? Esinle cozebilecegin bi konu ama o suphelendigin seyi hic soyleme bence. Mesafeli olursun.

Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...

İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...

Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Oyyyy maşallah size en erken sen kavuşacaksın bebişine darısı bizim başımıza vaktinde zamanında inşaallah :)
Bu arada sancın nasıl oluyor kasıkların da mı şiddeti nasıl

onu hiç sormayın saçımda 3 renk var şu an ve ben kendimi kötü hissediyorum
kendi saçım beyazlarım röflelerim
eşim kızmasa çoktan yapmıştım bir de kesilecek ama nerdeeee kıyameti kopartır sen ne yaptın diye
Neyse az kaldı inşaallah doğumdan sonra güzelce boyanırız..
Bende boyatıcam ama doğumu bekliyorum bide topuklu ayakkabı giymeyi alışveriş yapmayı özledimm:)
Show daki bu tarz benim i seyrediyorum özeniyorum güzel güzel giyip takıltırıuorlar ..

Öyle işte kızlar..

Hele şükür kavuşturana..

Yeni insülinde mi işe yaramadı canım beaa..
8 ekimde pek bi erken olmuş gibi sanki ama tabki Allahtan hayırlısı..

Senin evine temizlikci geliosa nie esin boyle bisey istedi ki??? Esinle cozebilecegin bi konu ama o suphelendigin seyi hic soyleme bence. Mesafeli olursun.
Benım annem hergeldiginde yemegimizi yapar filan bizde bile olsak ben hamileyim diye elletmez mutfagi toplar ama kv elini sürmezdi misafir gibi gelir giderdi şimdi eşime soylesem yabancı mi yapsın der kesin.. ayy bana iyilik mi yapıyor kimin aklina geldi böyle birşey hiç anlamıyorum.. düşündükçe daha kotu oluyorum zaten rahatlamak icin yazdim paylasmasam patlicaktim birine. . dusunmicem sormicam da birşey zaten son gunum yarin işte.. izne ayriliyorum insallah bunlari düşüneyim

Oyyyy maşallah size en erken sen kavuşacaksın bebişine darısı bizim başımıza vaktinde zamanında inşaallah :)
Bu arada sancın nasıl oluyor kasıkların da mı şiddeti nasıl
Belim manyak ağrıyo,sancı da aşağıdan oyuyolar gibi. Azcık eğilmem gerekiyo dik duramıyom sancı olunca :)
Hele şükür kavuşturana..

Yeni insülinde mi işe yaramadı canım beaa..
8 ekimde pek bi erken olmuş gibi sanki ama tabki Allahtan hayırlısı..
Balım yeni insülin daha bi coşturdu sanki hiç anlamadım... haftada 300 gr alıyo yavrum. 2 haftaya 3770 gibi olur. Zaten normal doğum şansımı bitirmiş olurum o kilolarda, bi de insülinin anne karnında sebebi belirlenmeyen ölümlere yer açtığını duyunca doktora bıraktım kendimi kuzum.. kısmette ne varsa artık o.

Canım çok güvenilirdir kendisi. Öyle diğer satıcılar gibi para delisi de değil. Önce işimi yaparım sonra para mantığında bir bayan. Benim bütün arkadaşlarım yaptırdı ona çok memnun kaldık. Eğer çok yoğun olmazsa 3 günde yapıp yolluyor. Ben acelem yok dediğim halde 1 haftada gönderdi

sağol canım dün gece mesajlaştık sipariş detaylarını konuştuk para konusunu ben açmasam açmıcaktı heralde zaten.
inşallah memnun kalırım tulum takımı ve kapı süsü yaptırıyorum.tulum takımımız seninkiyle aynı olacak.:KK48:
3 günde gelmez benim ki heralde kapı süsü uğraştırıcıdır heralde.
oda süslemesi için aldıkların çok güzeller az çok yakın şeyler planlıyoruz seninle.

Kizlar 32.haftada calisabilir raporu verirken doktor alttan kontrol ediyomu acaba yoksa yine ayni sadece kArindanmi bakiyo bebise

Belim manyak ağrıyo,sancı da aşağıdan oyuyolar gibi. Azcık eğilmem gerekiyo dik duramıyom sancı olunca :)

Balım yeni insülin daha bi coşturdu sanki hiç anlamadım... haftada 300 gr alıyo yavrum. 2 haftaya 3770 gibi olur. Zaten normal doğum şansımı bitirmiş olurum o kilolarda, bi de insülinin anne karnında sebebi belirlenmeyen ölümlere yer açtığını duyunca doktora bıraktım kendimi kuzum.. kısmette ne varsa artık o.
düzenli mi geliyor sancıların

sağol canım dün gece mesajlaştık sipariş detaylarını konuştuk para konusunu ben açmasam açmıcaktı heralde zaten.
inşallah memnun kalırım tulum takımı ve kapı süsü yaptırıyorum.tulum takımımız seninkiyle aynı olacak.:KK48:
3 günde gelmez benim ki heralde kapı süsü uğraştırıcıdır heralde.
oda süslemesi için aldıkların çok güzeller az çok yakın şeyler planlıyoruz seninle.
Geç olsun da güç olmasın canım.
Çok süreceğini sanmıyorum. 1 haftaya gelir en geç. İnş memnun kalırsın sen de. Görürüm zaten takip ediyorum Dilek'i sürekli.

Back
X