Canım sıkıntı etme noluyy stresten bebişler manyak etkileniyy.
Girmedi cano, insülin yapıyom kahvaltı ediyom ot hıyar peynir ekmek, çıkan sonuç 170...
İsyanım, benim şeker yüklemesi sınırın altında çıkmıştı. Sonradan yükseldi şekerim haberin olsun, nası olsa hastandesin yemekten sonra bi ölçme cihazı ile ölç istersen. Ben 36 haftalığım bebeğin karın çevresi gelişimi 38. Haftada. Şeker bebeği şişmanlatıyomuş...
Bu arada dün dr a gittim, 3170 kg lık tosuncum olmuş, ben kilo vermişim :) toplamda 11 kg almışım yani hihi.. şekerim inmediğinden bebiş göbekleniyo. Normal doğumu sağlıklı bulduğumdan sancılarımı bekliyorum ama insülin kullanınca bebeğin anne karnında yaşamı ilerleyen haftalarda riske giriyormuş. Bu sebepten en geç 8 ekimde bebiş fırtlamazsa doğumumu yapacaklar.
Nst ye girdim, hafif rahim kasılmalarım oluyomuş, arada sancım da geliyo, bide nişan gördüm gibi geldi bana çok hafif. Manyak yürüyom dünden beri, ananas ve 2 hurmaya, ilişkiye ve meme ucu masajına ok dedi. Ama bitki çayına onay vermedi dr um. Bende elimden geleni yapıorum. Kısacası doğumum yaklaştı kızlar. Bende acıcık gribal oldum uzanıyom şimdi.
Öyle işte kızlar..
Sizlerde bi yaramazlık yok dimiğ?
selametle inşallah