• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

ben bu hafta sonu resim çektircektim ama bugün bir tribe girdim kendimi beğenmemeler felan oldu :) eşim beni ikna etmeye çalışıyor bakalım kazanacak mı, bebek albümüiçin çektireceğiz paylaşırım sizlerle çektirirsem. bi de ne giyeceğim diye vazgeçiyorum. sence nasıl bir şey giymeliyim?

tek renk elbiseyi öneriyor genelde fotoğrafçılar canım.bence tercihin bu yönde olsun

Canim 8 ekimi ayy çok heyacanlandim şimdi... Bende o zmn yarin bir tokluk şekeri.baktitayik.oradan belli.olur demi yuksekmi degilmi...belki benim oglanda ondan irilesio
Balım, kahvaltıdan 1 saat sonra 140 ı geçmemeli, 2. Saatte 120 sınır. Yarın kahvaltı ve öğlen yemeğinden sonra baktır da garanti olsun. Ben diyetle besleniyorum son 2 aydır. Puding e hasret kaldım
doktorun cinselilişki hurma ananası serbest mi etti son ay cinsel ilişki yasak diyorlar
Ben hiç duymadım cinsel ilişkinin yasak oldupunu. İlikşi rahim kaslarını güçlendiriyo. Son güne kadar yapabilirsin, erken doğum riskin yoksa yapabilirsin. Hatta normal doğum çok daha kolay bile oluyormuş.
Canim inşallah vaktinde gelir senin tosuncuk saglikla sihhatle.. sen dogumdan bahsedince ben heyecanlandim:oops:
Hehehe bende pek heyecan yok ama hastaneye gidince ne olacam tahmin edemiyorum hele doğumhaneyi hiç hayal etmiyorum o zaman heyecan basıyo işte :)

kızlar forumda paylaştığınız bir patatesli börek tarifi vardı,
rice etsem tekrar paylaşır mısınız?
yarına misafirlerim varda

Balım, kahvaltıdan 1 saat sonra 140 ı geçmemeli, 2. Saatte 120 sınır. Yarın kahvaltı ve öğlen yemeğinden sonra baktır da garanti olsun. Ben diyetle besleniyorum son 2 aydır. Puding e hasret kaldım

Ben hiç duymadım cinsel ilişkinin yasak oldupunu. İlikşi rahim kaslarını güçlendiriyo. Son güne kadar yapabilirsin, erken doğum riskin yoksa yapabilirsin. Hatta normal doğum çok daha kolay bile oluyormuş.

Hehehe bende pek heyecan yok ama hastaneye gidince ne olacam tahmin edemiyorum hele doğumhaneyi hiç hayal etmiyorum o zaman heyecan basıyo işte :)
Tmm canim yarin vereyim inş yuksek cikmaz...benim.oglanda 2300 gr di pazartesi gunu

kızlar forumda paylaştığınız bir patatesli börek tarifi vardı,
rice etsem tekrar paylaşır mısınız?
yarına misafirlerim varda
Nil'in tarifiydi. Telefonuma kaydetmiştim. Buyur canım..

Malzemeler
-4 adet yufka
-1 su bardağı sıvı yağ
-1 yemek kaşığı sirke
-3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:
-4 adet orta boy patates
-2 yemek kaşığı sıvı yağ
-1 adet soğan
-1 tatlı kaşığı nane
-1 çay kaşığı kırmızı toz biber
-1 çay kaşığı pul biber
-1 çay kaşığı karabiber
-Tuz
Üzeri için:
-1 adet yumurta

Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz.

2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim:(

Nil'in tarifiydi. Telefonuma kaydetmiştim. Buyur canım..

Malzemeler
-4 adet yufka
-1 su bardağı sıvı yağ
-1 yemek kaşığı sirke
-3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:
-4 adet orta boy patates
-2 yemek kaşığı sıvı yağ
-1 adet soğan
-1 tatlı kaşığı nane
-1 çay kaşığı kırmızı toz biber
-1 çay kaşığı pul biber
-1 çay kaşığı karabiber
-Tuz
Üzeri için:
-1 adet yumurta

Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.
Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.
Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz.

2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz. Afiyet olsun..

teşekkürler canım ....
yarın sabah erkenden kalkıp yapıcam

42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim:KK43:

ayy canım benimm hayırlı olsun ,bebişini Allah bağışlasın.sen nasılsın iyisin demi?

42 cm boy 1570 kilo
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim:KK43:

canım allahım yardımcınız olsun, sana da kızımıza da sağlık versin, bir an önce tamamen sağlığınıza kavuşur anne kız bol bol hasret giderirsiniz inşallah

42 cm boy 1570 kilo
hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

42 cm boy 1570 kilo

oyyy kıyamam sana ve kuzucuğuna.en kısa sürede çıkar inşallah anneciğinin sıcacık kollarına kavuşur.
abimin eşide 28 haftalık doğum yapmıştı 1500 gr doğmuştu yeğenim 1 ay kaldı ama sağlıkla çıktı ordan
darısı başına kendini hiç kötü şeyler düşünerek etkileme
sütünü de sağman gerekiyor, bebişe lazım olacak kocaman olacak annesinin sütüyle o
aynı bebişin varmış gibi sağarsan sütün hemen artacaktır
belli bir süre sonra senden istemeye de başlarlar zaten
dualarım güzel bebişin ve senle

42 cm boy 1570 kilo
Hayırlı olsun canım. İkniz de iyisiniz umarım.

Back
X