• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İns..sezaryan oldugum icin agrilar yani mantiksal olarak asla sezeryan olmazdim bu agrilardan ama mecburiyetten:KK43:
Kizim solunum cihazina bagli suan
ama yogun bakim unitesinde o kadar kucuk bebekler war ki kaderdas gbiler orda :KK43:

hepsi çıkacak Allahın izniyle ordan kötümser olma hiç bir zaman
yaşadıkların kolay değil ama ayakta durmak zorundasın bebişin için

Belim manyak ağrıyo,sancı da aşağıdan oyuyolar gibi. Azcık eğilmem gerekiyo dik duramıyom sancı olunca :)

Balım yeni insülin daha bi coşturdu sanki hiç anlamadım... haftada 300 gr alıyo yavrum. 2 haftaya 3770 gibi olur. Zaten normal doğum şansımı bitirmiş olurum o kilolarda, bi de insülinin anne karnında sebebi belirlenmeyen ölümlere yer açtığını duyunca doktora bıraktım kendimi kuzum.. kısmette ne varsa artık o.

Canım bu durumda bebişin 8 ekime kadar kendiliğinden gelsin diye dua edicez. Zaten belirtiler baslamis. 2 haftaya kendi gelir insallah

Canım bu durumda bebişin 8 ekime kadar kendiliğinden gelsin diye dua edicez. Zaten belirtiler baslamis. 2 haftaya kendi gelir insallah
Dua edin innuk valla sancım olsun diye dün bugün manyak yürüdüm. Dün annemle bugün eşimle yürüdüm ikiside pert oldu bende nasıl bi normal doğum isteği varsa artık hadi yürüyün dedim durdum hiç yorulmadım. Şimdide yarım ananas ile 2 hurmamı yedim oturuyom. Az sonra memik masajı yapar yatarım aşşa :) dua et bacım..

İns..sezaryan oldugum icin agrilar yani mantiksal olarak asla sezeryan olmazdim bu agrilardan ama mecburiyetten:KK43:
ama yogun bakim unitesinde o kadar kucuk bebekler war ki kaderdas gbiler orda :KK43:

canımm ne olur üzme kendini, bebeğin de sen de çokkk sağlıklı olacaksınız inşallah birkaç güne, dualarımız seninle

Eileithyia Eileithyia canımm yazdıklarını alıntılardan görüyorum, forumumuzu neşesi, canı, ilk haftalarımızın tebessüm kaynağıı, sen çok güçlüsün ve hepsini aşacaksın, kuzu zamanında sağlıkla gelecek allahın izniyle, insüline takılma ne olur, hamileliğinin tamamında insülin kullanan şeker hastası anneler var ve bebişleri gayet sağlıklı, zamanında doğuyor, doğduktan sonra da şekere dair en ufak bir iz taşımıyor, nazar değdi sana nazar, buradan bi okurum ben seni:nazar::nazar:

benim de sanırım leğen kemiklerim çokkk aşırı ağrıyor nadir bir durummuş ama beni bulmuş işte, ayağa kalkmak işkence, allahım güç versin hepimize, ve zamanında hayırlı doğumlar inşallah

Kizlar biz dogduk bugun 34.hafta
42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim:KK43:
Canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah öncelikle..
Sakin bebeğim küveZde küçük diye korkma en yakın zamanda sağlıkla hastaneden çıkacaktır..hatta bir iki ay sonra konuşacaz burda ne kadar da büyümüş diye merak etme sen..

42 cm boy 1570 kilo
suyum yeterli dgldi 31. Haftadan beri ciddi takipteydik hastane de yattik hep ama pek cogalmadi
en son doktor almamz lazm ddi bugun sezeryan olduk kizim kuvezde sdce 5 dakika gorebildim:KK43:

Bu arada benimle ayni haftalar olan anneler sakin korkmayin 27.haftadan itibaren az gelsti prensesim suyumun azliqindan
nrmalde en az yarim kilo dha fazla olmasi gerekiyor

Ayy canım benim kıyamam maşallah Allah size bağışlasın meleğini inşallah :nazar:

42 cm boy 1570 kilo

Canim ne desem bilemedim. Allah kuzuna kavustursun tez zamanda. Anali babali saglikla buyutmek nasip etsin.

42 cm boy 1570 kilo
hayırlısı olsun cnm inş...Allah sağlıkla uzun uzun geçireceğiniz güler nasip etsin....

Dua edin innuk valla sancım olsun diye dün bugün manyak yürüdüm. Dün annemle bugün eşimle yürüdüm ikiside pert oldu bende nasıl bi normal doğum isteği varsa artık hadi yürüyün dedim durdum hiç yorulmadım. Şimdide yarım ananas ile 2 hurmamı yedim oturuyom. Az sonra memik masajı yapar yatarım aşşa :) dua et bacım..

Canim sen elinden geleni yap gerisi Allahin taktiri. Dua edicem merak etme. Ama streste yapma olar mi

İns..sezaryan oldugum icin agrilar yani mantiksal olarak asla sezeryan olmazdim bu agrilardan ama mecburiyetten:(
ama yogun bakim unitesinde o kadar kucuk bebekler war ki kaderdas gbiler orda :(
Aaaaa korkma arkadaşım 34. Hafta iyi bi hafta, üzüntüye yer yok bundan sonra enerjini güzel yavruna sakla artık. Tebrik ederim, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Allah yardımcın olsun seninde.

Canim sen elinden geleni yap gerisi Allahin taktiri. Dua edicem merak etme. Ama streste yapma olar mi
Stresi şeker yaptı bana. Acaba bebek nasıl korkusu başladı. Dün nst de hiç oynamadı 1 saat tuttular beni, nehikayeler ne hikayeler. Bugün bebek nefes alıyo gibi karnım indi çıktı yarım saat, dedim kötü bişrymi var... şeker ve olabilecdk kötü sonuçlar geliyo sklıma geriliyom ister istemez. Ama neşem gene yerinde merak etmeyin :)

42 cm boy 1570 kilo
hayırlı olsun canım... benim kuzenim 1200 gr doğurmuştu ufacıktı şimdi görsen tosuncuk oldu..tez zamansa sağlıkla kavuşursun inşallah pensesne

Stresi şeker yaptı bana. Acaba bebek nasıl korkusu başladı. Dün nst de hiç oynamadı 1 saat tuttular beni, nehikayeler ne hikayeler. Bugün bebek nefes alıyo gibi karnım indi çıktı yarım saat, dedim kötü bişrymi var... şeker ve olabilecdk kötü sonuçlar geliyo sklıma geriliyom ister istemez. Ama neşem gene yerinde merak etmeyin :)

Bu seker benide stres yapmya basladi. Dun rapor i.in doktora gitmistim sonuclari gosterdim begenmedi. boyle devam edersen insulin baslamak gerek dedi. oysa bana gore bir iki gun sadece cozutmaktan kaynakli yuksekti. Bende acil diyetisyene gitcem simdi

42 cm boy 1570 kilo

analı babalı büyüsün inşallah annesi

42 cm boy 1570 kilo

Ayyy topiğimizin ilk minnoşu geldiiiiii.
Hep merak ediyoduk kim olacak diye.
Ama sen üzülmüşsün ben de ona üzüldüm canım. Canını sıkma sakın!
İnstagramda takip ettiğim bi anne var tvye de cıktı bebegi 700 gr dogdu su an aslan gibi masallah 28. Haftada dogum yapmıstı sanırım. 2 kg olunca cıkarıyorlar zaten. 34 hafta cok kotu degil. Ben inanıyorum yakında bebişinle cıkacaksınız hastaneden guzel gunleriniz baslayacak. Üzme kendini. Sütüni etkilemesin. Sana ihtiyacı var annesi. Kuzun eminim çok güzeldir.
Hayırlı evlat olur inş. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gelişmeleri bizimle paylaşmaya çalış ve sakın kendini üzme. Her şey çok güzel olacak! Sen yeterki güçlü ol!

42 cm boy 1570 kilo
canmm ..topiğimizin ilk annesi..tebrik ederimm..uygun olduğun zamanda hikayeni paylaş olurmu..

tek renk elbiseyi öneriyor genelde fotoğrafçılar canım.bence tercihin bu yönde olsun
tek renk beyaz görmüştüm birinde çok hoştu. benim de var ama üstü straptez, havalar da soğudu :( bir bakayım başka elbisem yok, genel de formalarımız oluyor biliyorsun :)

42 cm boy 1570 kilo
hoşgelmiş cnm minik kuzun . inş biran önce toparlanır da birlikte güzel vakitler geçirirsiniz ;) moralini bozma çabuk da toparlanıyorlar zaten, gözün aydın tekrardan

Bu seker benide stres yapmya basladi. Dun rapor i.in doktora gitmistim sonuclari gosterdim begenmedi. boyle devam edersen insulin baslamak gerek dedi. oysa bana gore bir iki gun sadece cozutmaktan kaynakli yuksekti. Bende acil diyetisyene gitcem simdi
Ah yaa.... hani konuşmuştuk senle diyetli yediğinde 120 lere düştğ demiştin.. benimki diyetle 180 lerde bu yüzden başladım insüline. Doktor korkutmak istemiş olabilir. Peki kaçırmadığında ölçümlerin nasıl?

42 cm boy 1570 kilo
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Umarım en kısa zamanda alırsın kucağına

Back
X